Vårløksinspirasjon:

Jeg snubla akkurat over en gammel bloggpost, og kom på at dette kunne være noe å minne dere på. Denne videoen er filmet i Botanisk hage i Oslo 16 april, og viser den aller tidligste blomstringen.
Kanskje det kan inspirere deg for nye løkinnkjøp?

To uker senere tok mannen seg en tur til i fjellhagen og filmet. Den videoen viser også masse lekkert, men mest planter og ikke så mye løk.
Og hva med å titte innom kandidatene til Frøken Løk 2010!

9 KOMMENTARER

 1. En herlig filmsnutt. Våren er så vakker! Jeg har plantet ned vårløk og gleder meg til å se dem blomstre. (Imellomtida skal høsten og vinteren nytes. Håper vinteren blir like flott som i fjor. Jeg liker de kalde morgene med frostrøyk fra munn og rim som dekker gresset.)
  Ha en fin dag
  Klem Tonje

 2. Hei!
  og tusen takk for fin kommentar og informasjon på bloggen min! :)
  Akkurat nå får jeg ikke nok av påfyll og tips.
  Får ikke hjelp fra helsevesenet før tidligst februar/mars, det er ikke morsomt å bli forlatt slik i mørket når det er nå jeg trenger hjelp.
  Om du kommer på noe mer blir jeg glad :)
  Klem :)

 3. Har nå fått klarsignal til å starte diett.
  Både cøliaki, laktoseint. og fruktosemal. er stadfestet. Cøliaki og laktoseint. har jeg hatt i flere år. Får håpe formen og magen blir bede nå!
  Har handlet mye fra allergimat så blir nok til å handle mer nå.
  Takk for hjelpen :)

 4. Høsten har jo vært veldig fin her i Oslo, lang og varm og relativt tørr. Mange dager igjen å plante løk på, heldigvis :D

  Visst skal høst og vinter nytes. Frost og snø har sine fordeler det også.
  Og så er det ikke lenge til våren er her igjen :)

 5. så nydelig.:-) jeg har kjøpt inn mine løk for i år.:-) se om jeg klarer å finne en plass å sette de…begynner å bli fult her.:-) om jeg ikke skal fylle gressplenen da :-)

 6. Deilig videosnutt! Gleder meg til å se om jeg har fått til løkplanting. Så at en av løkene allerede har begynt å spire. *Bekymret*.

  Ha en fin fredag i Oslo!

  Marie

 7. oi, det var tidlig ja Marie.
  Her kommer løke så seint i bakken at jeg aldri har opplevd det, første året brukte jeg spett…

  Gry. hehe, plen er kun en del av hagen som ikke har blitt realisert enda… ;)

 8. Nydelig videoklipp, filmet av din mann. Jeg fikk ikke sett hele, for klippet «hoppet».. Men jeg har sett den før, da du la den inn i fjor.. Botanisk Hage er et Must!! Klem fra meg! :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her