Hagemesse på Lillestrøm fra torsdag til søndag

Ja, så er det atter tid for Hagemessen 🙂
Hagemessa foregår fra torsdag 7 til søndag 10 april på Varemessa på Lillestrøm, like utenfor Oslo. På messa finner du et bredt utvalg av firma med ulike produkter for hage: Planter, møbler, beleggning, drivhus og verktøy mm. Hagemessen har de senere årene satset mer og mer på grønt, og man har nå i tillegg til de kommersielle interessene også visningshager og et kunnskapstorg hvor non-profit organisasjoner har stands. (Som de forøvrig ikke må betale for, flott tiltak). Den mest spennende standen på informasjonstorget tror jeg forumet Hagegal kommer til å ha, der finner du både kunnskapsrike og engasjerte hagere, og et spennende utvalg småplanter.

Selv skal jeg altså lørdag og søndag kl 13.30 holde foredrag om hageblogging. (skrekk og gru). Jeg sitter og prøver å organisere stoffet nå, ikke så enkelt i grunnen, men det går seg vel til. Fokuset på foredraget er hvorfor blogge om hage og hva og hvordan blogger folk. Jeg har valgt å ikke snakke så mye om den tekniske biten, derfor har jeg laget egne videoer om hvordan blogge.
Hage.no har laget et messemagasin med oversikt over hvem som er på stands og foredrag, samt noen intervju. Ett av intervjuene er med meg, og dette kan også leses på hage.no 🙂
Om du ser meg på messa så si gjerne hei! (Og pst, jeg er legendarisk dårlig på å gjenkjenne folk, så jeg blir evig takknemlig om du sier hva du heter/hagegalnick/bloggnavn)

Under finner du blogginnlegg mm fra hagemessen. Jeg har lagt inn endel av disse, og noen er lagt inn av andre. Har du omtalt hagemessen så kan du gjerne legge inn lenke.
PS: Disse facebookalbum er synlige også for de som ikke er med på facebook.
Om du ikke har brukt slik lenkedingst før så står det forklaring i første kommentar.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Slik registrerer du en lenke til blogg eller bildegalleri:
  Trykk på den blå knappen hvor det står “Add your link”. Da får du opp feltene:
  – URL: Det vil si adressen dit du ønsker å lenke
  – Name: Navn på bloggen eller noe som beskriver hva lenken handler om
  – Email: Din epostadresse, vil ikke vises for andre enn meg.
  Trykk der det står Next step. Da kommer du til en side som ber deg velge ett bilde. Velg det du vil skal synes på siden her. og Vips så er du ferdig! (Det kan ta et øyeblikk før thumbnailen/bildet ditt vises. Om du gjorde noe feil så kan du slette eget bidrag ved å trykke på rødt kryss).

 2. Hei hei:) Jeg skal på messen og jeg håper jeg får det til å passe slik at jeg får hørt på deg. DIne bloggetips er uvurderlige for oss bloggere, jeg hadde aldri klart meg uten. Gleder meg til messen:) og lykke til med foredraget:)

 3. Lykke til med foredraget, det blir sikkert kjempespennende.

  Selv er jeg der indirekte…. Hage.no skulle lage plakat av bildet mitt med «Vårtegn-Vip fra Askøy»

 4. Hallais! Ja jeg skal i allefall. Gleder meg som en unge til å se igjen en masse folk og sikkert hilse på noen nye gale. 🙂

 5. Hei 🙂
  Jeg kommer på hagemessen på søndagen og håper jeg kommer meg dit til 13:30 så jeg får høre på foredraget ditt. Inspirerende å lese på bloggen din, så jeg vil ha med meg de tipsene du har å gi 🙂

  Sees på søndag 🙂

 6. Jeg skulle ØNSKE jeg var på messen, så jeg fikk hørt på deg. Skal tipse mannen min, som har stand der. Kanskje han har mulighet til å stikke bort fra standen en stund 😉
  Lykke til med foredraget!

  Klem, Turid

 7. Lykke til i helgen Anne! Håper jeg får tid til å komme bort og høre. Hilst på broren din i dag, forresten, hyggelig! 🙂

 8. Det var ett fint föredrag du hade, nu fick jag dessvärre inte med mig hela, hittade inte helt fram först, men jag tycker du klarade dig strålande 🙂

 9. Tusen takk Mia 🙂 Kjemphyggelig å høre!

  Og hei til alle dere jeg fikk sagt hei til, og hei til de av dere som var der og ikke kom bort og sa hei, og i det hele tatt. Hei og hurra 🙂
  Håper alle hadde en finfin messe!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her