Frøken Markblomst: Beundre 57 og stem frem din favoritt!

57 lesere har delt sine vakre markblomster. Jeg håper du går inn og lar deg glede over kandidatene, klikker deg videre for å bli kjent med de og stemmer på dine favorittkandidater :)

Klikk her for å se kandidatene

Jeg er skikkelig forkjøla for tiden så det har vært litt lavt tempo her, men håper jeg snart er frisk og atter kan frese rundt på egen og andres blogger. Takk for hyggelige kommentarer den siste uken, og ikke minst flotte bidrag til konkurransen!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Tusen takk for at du stadig fortsetter å inspirere, informere og glede oss i din blogg. Jeg stortrives her inne hos deg! Ønsker deg god bedring på alle måter og en riktig god sommer!

 2. Tenkte jeg skulle være med på denne, men falt aldeles av :-).

  Har du vært innom og tittet på rødstjert-dagboken på bloggen min? I sommer tok den ene katten både mamsen og papsen til et kull rødstjertunger. Og jeg ble fostermor. Så jeg må innrømme at det eneste kreftene og tiden strakk til for en periode var mating og stell av fugleunger.

  Men jeg får komme sterkere tilbake i senere konkurranser. Og nå skal jeg i hvertfall stemme!

  Takk for alle spennende aktiviteter, Anne. Og god bedring!

 3. God bedring!
  Nå skal jeg også inn og stemme på mine favoritter,
  vanskelig å velge med alle de flotte bidragene med vakre markblomster.
  Takk for nok en flott konkurranse.
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer.
  Sommerklem fra Mio

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her