Fugler og ekorn bringer en ekstra dimensjon til hager, balkonger og bakgårder 🙂 De blir som små hagegjester som holder deg med selskap og fyller hagen med liv.
Min bok Fuglefryd tar deg med ut i hagen og serverer deg små og store opplevelser. Kro deg opp i sofakroken og kos deg med inspirerende bilder og lettbent tekst. Om du så blir inspirert til å invitere fuglene inn i dine uterom så er boken full av gode tips for hvordan gjøre akkurat din hage til en kvitrende oase.
Fuglefryd selges i alle bokhandler både fysiske og på nett. For eksempel hos bokkilden, og adlibris (annonselenker), og hos Haugenbok,
Vi har lagt ut et blaeksemplar, det kan du bla i om du klikker her.

Mer om Fuglefryd:

Hele intensjonen med Fuglefryd er å skape en bok som ved å dele mine opplevelser gleder, inspirerer og informerer. Derfor har Fuglefryd både faktatunge kapittel som gir alt du trenger av informasjon, og lettere innstikk som bringer deg tett på opplevelsene og individene.
For at det ikke skulle bli helt uoversiktelig så er det kun de faktaorienterte kapittlene som har fått plass på innholdsoversikten, og så innimellom alt dette så finner du blant annet oppslag om hagevennen rødstrupen, skravlepetter sidensvans, en brydd tennåringsstær som ikke har orden på garderoben, og fullsides bilder av sjarmerende hagegjester som får stå bare med enkel bildetekst. Småfuglenes kokebok rommer en rekke oppskrifter på mat du kan lage selv, fuglenes meny har en tabell over hvilken mat hvilken fugler spiser (takk til alle som bidro med erfaringer til den!) og ekorna spretter rundt gjennom hele boken.
Som fersk fugleentusiast synes jeg det var veldig utfordrende å finne ut av hvem jeg hadde på besøk. Den flotte fugleguiden jeg kjøpte hadde for mange fugler og det var styrete å måtte bla gjennom hele for å finne de som lignet for så å sammenligne de. Jeg har derfor laget en veldig enkel fugleguide som rommer de 32 vanligeste hagefuglene. Fuglene er organisert primært etter utseende, slik at det forhåpentligvis er enkelt å se om den nye hagegjesten er en stær eller svarttrost.

Plakat:

Jeg har laget en plakat med de vanligeste fuglene i vinterhagen. Skriv den ut på A4 eller A3. Her er stor fil.

Fuglefryd i media:

– Naturens verden, NRK P1
– Søndagsåpent, NRK P1
– Østlandssendingen, NRK P1
– Nitimen, NRK P1
– Norsk Ukeblad, fire sider i uke 45 (ikke tilgjengelig på nett)
– Intervju i Sunnmørsposten
– Intervju i Vårt Land
oppdateres forhåpentligvis med flere… 🙂

Omtal boken!

Synes du det er en fin bok? Isåfall håper jeg du vil hjelpe meg å spre kunnskap om boken ved å anbefale den til vennene dine. Du kan gjøre det på gamlemåten ved å ta med boken på jobben eller cafe med venner, eller på nymåten ved å omtale den på din egen facebookside eller instagramkonto (tagg #Fuglefryd) eller snapchat. Har du blogg kan du veldig gjerne blogge om den, det blir jeg litt ekstra glad for. Om du ønsker så kan du fritt bruke noen av mine bilder her fra Moseplassen når du omtaler boken, enten det er det ene eller andre stedet, eller du kan rett og slett lenke hit 🙂
Og, så må du gjerne legge igjen en hilsen her på bloggen også, så kan folk lese hva du synes. Og ja, dette gjelder også dere som ikke synes boken var noe å skryte av naturligvis!
(obs, jeg ser at jeg ikke har kommentarfelt på denne siden, det skal jeg da jammen få fikset!)
Gleder meg til å høre hva dere synes om boken, håper den kan bringe mye glede. Klem fra Anne!