Om Moseplassen

Hei, velkommen til Moseplassen!

Moseplassen er norges mest leste hageblogg og en avslappende oase av grønn inspirasjon. Her er lave skuldre og et fokus på at hage er gøy og noe alle kan få til 🙂

Om meg og hagen

Moseplassen drives av Anne Holter-Hovind. Jeg er utdannet arkitekt og bor i Oslo. Jeg har vært glad i blomster og hage fra jeg var bitte liten og hagebasillen har ikke minket med årene. Tvert i mot har den økt og utvidet seg fra å være blomsterfokusert til nå romme det meste.
For meg handler ikke hage om hagejobb, men om hageopplevelser! Jeg synes vi fokuserer for mye på alt som skulle vært gjort, og for lite på å nyte det som er. Noe hagejobbing må jo til om man vil ha en drømmehage, men da gjelder det å forme hagen til å romme det som føles relevant og rikt for oss, ikke etter hva vi tror andre forventer. Mao, ta seg tid til å kjenne etter hva man faktisk drømmer om. Som ellers i livet kan fort uteromsbruken gå i automatikk, jeg vil inspirere deg til å se litt nytt. Og ja, Moseplassen er for alle, uansett om du har stor hage, liten balkong eller en vinduskarm 🙂

Denne bloggen er skrevet fra to ulike hager. De ni første årene var min base en villahage med en tomt på 660m2 med en miks av stor terrasse, stor kjøkkenhage og en naturtomt. Februar 2017 flyttet jeg til en romslig takterrasse på Majorstua/Frogner. Her etablerte jeg relativt raskt en kompakt og frodig oase, som utfordrer manges syn på hva en hage kan være.

Boken min Fuglefryd!

Høsten 2015 gav jeg ut min første bok. Den heter Fuglefryd, og den tar for seg fuglelivet i hagen. Jeg inviterer deg inn i hagen min og lar deg bli kjent med mine gjester, og gir mengder av tips for hvordan du kan øke besøket i din hage!
Les mer om boken her!

Du finner meg også:

– Jeg er aktiv på Facebook og Instagram legg meg gjerne til!
– Jeg dukker jevnlig opp i ymse media, både avis, magasin, radio og tv. Mange av dere har nok både sett meg i Hagetidend hvor jeg hadde en stor spalte i to år, og i God morgen Norge hvor jeg har vært gjest mer enn 15 ganger.
– Jeg holder foredrag.

Betalt innhold:

Moseplassen er en del av mitt levebrød så av og til tar jeg på meg oppdrag hvor jeg for betaling omtaler produkter eller butikker. Kommersielle budskap er alltid merket, og jeg gir kun omtale til produkt/produsenter/butikker jeg liker. Jeg etterstreber å være klar og tydelig på hva som er sponset innhold, ingen snikreklame!

Leser, ta gjerne kontakt!

Jeg hører gjerne fra dere lesere, og kan nås gjennom kommentarfeltene i respektive poster.
Raske hilsener, utbroderinger og diskusjoner på det jeg har skrevet, inkludert korrigeringer, er alle hjertelig velkommen!
– Men. Jeg har dessverre ikke mulighet til å svare på spørsmål som ikke har direkte med noe jeg har skrevet å gjøre, og jeg kan ikke love at jeg rekker over å svare alle som spør på tema jeg har dekket heller. Det kan i perioder bli mye spørsmål og jeg har begrenset kapasitet. Og vennligst, bruk kommentarfelt og sosiale medier, ikke ring.

For presse og bedrifter:

Dersom du ønsker å komme i kontakt med meg for intervju, foredrag, oppdrag av noe art eller betalt omtale i blogginnlegg eller reklamebannere så sender du en epost til (anne @ moseplassen.no) eller ringer meg på 95113595.