Moseplassen :D

mosedottNovember 2007 ble vi huseiere. Da gikk vi fra 44m2 leilighet til 155 m2 hus og 660 m2 tomt. Vi er umåtelig fornøyd med stedet, og har allerede flyttet inn selv om ingen ting er på stell. Her har vi alt vi trenger, og med litt tid så vil det bli en fantastisk hjem og en herlig hage.
Denne hagebloggen ble til forde jeg fant ut at jeg kunne kombinere de to tingene jeg for tiden har energi til å gjøre. Puslehaging og internetting. Det er koselig å kunne dele hagen og hverdagen med andre, og dette er jo den perfekte måten å gjøre det på 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  • Hei Anette.
   Jeg tørker ikke mose, jeg oppbevarer den fuktig ute ettersom mose ikke tåler så godt å tørkes. Det meste av mose blir brun når den tørker. Lav derimot kan du godt tørke (feks reinlav som mange kaller mose men som er en lav). Laven tørker du ved å ligge på et fat/i en kasse i et varmt rom.
   Mosen oppbevares som sagt best ved å være lett fuktig, og da må den enten ligge ute i skyggen under tak (så den ikke snør ned), eller i fryseren. Jeg bruker perforerte kasser som har hull både i sidene og i bunnen for mosen som ligger ute, feks de blå soppkassene du kan få gratis på matbutikker.
   Rognebær kan du henge opp ned i et rom, så tørker de ganske av seg selv.
   Kryp kan du drepe ved å la materialene ligge helt under vann en halvtime. Da dør eller flyter insektene opp. Jeg merker fint lite til dyr i mose ol, så jeg gidder ikke det.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her