Såsesongen er i gang!

img_2509En av de tingene jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år er å så. Det har jo begrenset seg tidligere når vi ikke har hatt noe hage, men nå! nå skal der såes 😀
Jeg har i løpet av høsten og vinteren samlet frø, byttet frø, fått frø og kjøpt frø. Så nå har jeg en god bunke med frø som bare ligger her og venter på at det skal bli rett tid.
Frø er litt magisk, det å selv ale opp egene planter fra bunnen av er ekstremt tiltrekkende, noe av det jeg skal så er helt vanlige ting jeg like gjerne kunne kjøpt ferdig, andre er mer spesielle ting. Noe kommer ikke til å spire, noe kommer til å dø straks etter prikling, noe styrker sikkert med i et luseangrep, og noen kreperer sikkert første sommer og vinter. Men pytt! gleden er nok like stor alikevell, og spenningen i å gå og vente på spirene, så gå og vente på at de skal vokse til, så gå og vente på blomstringen er herlig.
I går ble de første sådd, det var Blodbeger (Rhodochiton atrosanguineum), i dag har jeg fått fire slag Storknebb (Geranium) i jorda. Og tre, snart fire slag med Primula. Deilig 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

 1. Hei!
  Nei, så koseleg dette var, da!
  Skal følge med på dette, det kan du vere sikker på.
  Er vel ikkje anonym, akkurat, men er ikkje sikker på dette med registreringa, så inntil vidare er det slik.
  Dette blir nok ein plass til mykje glede og koseleg uteliv:-)

  Lykke til på Moseplassen!

  Svigermor

 2. Ja, hipp hurra for hageblogg. Eg som hadde tenkt å vere den første til å legge inn kommentar, men so var det ein unge som skreik eller noko liknande som kalla, so då datt det litt vekk.
  Jaja, nummer to er ikkje verst det heller. Dette får vere min surrogathage, dette. Sjølv om eg eigentleg har hage, er den felles og ikkje fullt so inspirerande å dyrke saker i.
  Eg gler meg til å følge med.

 3. Vel, kjekt å ha dere på besøk! fint med sånne gjester som ikke skal ha noe servering… 😀

  Anngående anonym og ikke så kan man bruke alternativet som heter kallenavn. Der kan du skrive inn hva du selv måtte ønske, veldig kjekt 😀 (Det er nok det Berit har gjort, og det er det jeg har pleid å gjøre inne på Jakob og Olines blogg.)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her