Vår i januar?

vaarForrige uke var det vinter, nå er all snøen borte. Kjekt nok det, så kan jeg tusle rundt i hagen og se litt på hva vi har og hvordan ting nå en gang ser ut. Teller moseslag (minimum 6 så langt), teller rosebusker (12) rododendron (2) og ellers observere markjordbær og vanlige jordbær (dog uten bærene da…).
Og, når jeg bøyer meg for å lese en etikett så kan jeg plutselig legge merke til at våren har kommet! Her viser den seg i form av en bitte liten selvsådd stemorsplante, riktig yndig 😀
Men jeg vil nå helst av vinteren kommer tilbake da, hver sesong til sin tid liksom…..

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Neiånei!
    Har du settt noko så yndig og vakkert!
    Og så midt på vinteren!
    Fint å lese bloggen din, Anne!

    Kirsten

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her