En kopp i solen.

benk1Har du lyst på en kopp i solen? Det er både te og kaffe og plass til flere på benken. Det er et vidunderlig vær her i Oslo i dag, varmt og godt i sola, blåblå himmel og vindstille. Fuglene kvitrer og det lukter varm vårsol – full idyll mao.
I dag tidlig fant jeg spirer på Timianen og Kanelbasilikumen! Kun tre dager etter at de var sådd!! Så etter en liten seiersdans på stua sitter jeg nå i solen en kopp grønn te og nyter livet.
Ha en god helg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Her er det berre å sette seg ned!
    Ser skikkeleg koseleg ut!
    Vårstemning på mark og i tre.
    God helg:-)

    Kirsten

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her