Isflak, mosaikk

is3Rar vinter vi har… Men men, det er jo pene ting ved den også, selv om det nå atter igjenn er snøfritt i hagen.
Har ventet på skikkelig kulde en stund nå for å få laget meg noen islykter, men været har ikke vært helt med meg desverre. Kansje jeg skulle ha brekt opp naturens egne isflak og tatt med hjem og laget islykt av de? Hmm, det var nå egentlig en god ide..
Jeg imponeres stadig av hva naturen får til på egenhånd. Om en bare tar seg tiden til å se skikkelig etter så er det små skatter å finne hvor som helst, trenger ikke ut i skogen eller opp på fjellet for fine naturopplevelser om en legger godviljen til 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Hei fru Mose! For ein nydelig blogg! Må ærleg innrømme at eg har mykje å lære på hage-fronten, men kanskje kan dine små epistlar få opp både interessa og kunnskapsnivået til vi kanskje sit med eit rekkehus på Fantoft?

    Klem frå Astrid!
    (PS Veldig synd at eg ikkje fekk møt dykk då de var i Bergen! Planer for påska?)

  2. Vel, den dagen dere sitter der med rekkehuset så setter jeg meg på første fly og trer hageentusiasme ned over hodet på deg om den ikke har kommet i mellomtiden 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her