Hageblogg i ett halvt år og 200 poster :)

I dag er hagebloggen min ett halvt år, og, dette er post nr 200.   Hipp-Hurra!
For litt over ett halvt år siden, like etter at vi flyttet inn her på Moseplassen, begynte jeg å tenke på om jeg skulle ha en hageblogg. Ikke visste jeg helt hva jeg skulle fylle den med midt på vinteren, og ikke ante jeg hvem som skulle komme til å lese den, men pytt!
Hagebloggen ble til fordi jeg hadde lyst til å vise frem litt fra hagedagen min, dele gleder og frustrasjoner, og kansje av og til gi bort litt kunnskap til noen andre. Moseplassen var min første blogg, så jeg var ekstremt nyskjerrig på om dette var noe jeg skulle like å holde på med.
– og gjett om det var!
Det å lage en liten post hver dag er ingen stor jobb, men når jeg engang skrev ut en måned med poster til min mor som ikke har internett så ble jeg i grunnen litt overrasket. Hadde jeg laget alt det? Nå har jeg ofte bloggen i bakhodet, og prøver å dokumentere det jeg ser slik at jeg kan vise det til dere. Ikke så rent skjeldent så fører det til at jeg selv opplever mer, i seg selv en god grunn til å fortsette 🙂
Etter ett halvt år med hageblogg ser jeg at det er uendelig mye jeg kan skrive om, bloggtørke er ikke ett problem 😉
Nettopp på grunn av dette hadde det vært morsomt å høre hva dere lesere kunne tenke dere å lese om.
* Er det noe du savner? 
* Ønsker du å lese mer om noe, eller mindre om noe?
* Kom med helt konkrete forlag til tema om du har det.

Bruk kommentarfeltet og kom med innspill! (Kommentarfeltet er åpen for alle og jeg tar nå av den ekle tegn-tingen så det skulle være superenkelt å legge igjenn en beskjed)
Takk til alle dere lesere for at dere forsetter å komme tilbake og tilbake, jeg er meget glad og ikke så rent overrasket over at så mange synes mine skriblerier er intressange. 
Today I have been blogging for half a year, and this is my blogpost number 200 🙂 I really love blogging, and want to take this time to thank all you readers for your interest in my scribblings.
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

 1. Så morsomt:-) Gratulerer med 1/2 års blogging:-))Hipp Hurra!
  Foreløpig kommer jeg ikke på noen konkrete forslag, får tenke litt på det.

  😀

 2. Du er mye mer konsekvent i skrivingen enn meg, gitt 😉 Jeg syns det er hyggeligst å lese der du finner noe du bare vil dele med andre – ikke nødvendigvis for at vi andre skal bli så kloke men fordi det er noe fint, morsomt eller spennende 🙂

 3. Even though I can’t read your scribblings, I’ve enjoyed the beautiful pictures you’ve posted! Keep it up!

 4. Veldig bra side du har her! Eneste ejg savner å få vite navnet,kallenavnet ditt;)

  Ellers savner jeg veldig fint vær i trøndelag men det blir vel litt utenfor tema….

  Keep up the good work Moseplassen!

 5. Katrine, gjør det!

  Mokki, takk skal du ha for fint innspill 🙂 det er akkurat sånne kommentarer jeg trenger

  GundaM, hehe, du er inne på noe gitt 😉 Jeg bruker mest Moseplassen nå, Mosefruen ser jeg brukes av andre, eller ligner på noe andre bruker. Mulig jeg begynner å bruke mitt eget fornavn, vi får se.

  Mary, thats really nice to hear 😀

 6. …må bare skrive under på mokkis innspill her. Jeg lever nok mere i en billedverden. Og på barneskolen skrev jeg så bra stiler, og alle ble lest høyt opp. Dette syns jeg var så pinlig, at jeg begynte å skrive dårlig med vilje. Godt skolen har forandret seg med årene. Mine unger slipper å høre sine egne stiler lest høyt i klasserommet. Både på godt og vondt dette ja.

  😀

 7. Gratulere med er 1/2 år og 200 flotte poster. Synes bloggen din er helt fantastisk som den er og det viser at du legger ned masse arbeid i den. Setter umåtelig stor pris på den og kommentarene fra deg. Konkuransene er kjempemorsome og denne gangen var det veldig spennende. Så tusen takk for det du deler med oss både i tekst og bilder, ser frem til det neste halve året og de neste 200 postene 🙂

 8. Katrine, det var kjekt å høre, og anngående bilder- ja, jeg har egentlig planer om å komme igang med noen mer fotosafari-pregede poster, har liksom falt litt ut av planen. Men jeg blir så innspirert av bloggen din at kansje det kan funke som ett tupp i r* (men jeg har skrekkelig lyst på nytt kamera altså!)

  (PS: frem til jeg begynte med skriftlig komunikasjon over internett så hatet jeg å skrive, og det er først de siste par årene at jeg har blitt komfortabel med det – dysleksi og idiotiske lærere hadde nok sitt av skylda for min skriveangs, egen ståpåvilje og evne til å drite i de som disser dårlig språk var det som fikk meg ut av uføret. Bloggen her fungerer forøvrig som skrivetrening delux – snart er jeg moden for artikler på papir 😀 )

  AnneKa, takk skal du ha 🙂

 9. Gratulerer med 1/2 år! Eg synest bloggen din er topp eg, mykje å lære her hos deg 🙂

  Lukke til vidare 🙂

 10. Takk skal du ha marie, det er alltid hyggelig å høre at noen har glede av bloggen. Kjennes veldig rart dette at noe jeg har så mye utbytte av å gjøre skal gi noe til andre.. 🙂

  Og til andre som stikker hodet innom her, det er bare å kommentere selvom posten ikke lenger ligger på topp 😉

 11. Bravo! I have just a few blogs stored on my «favorites» and yours is one … I enjoy your photos so much, and feeling like I am a «world traveler» (I have hardly been far from home ever).
  Keep up the good work!
  Kylita, Michigan, USA

 12. Du har en veldig trivelig blogg.
  En ting jeg synes er viktig med en blogg, er nettopp det at den stadig oppdateres. Og der er du flink.
  For meg er det å lese blogger blitt en erstatter for ukeblader og magasiner.
  Her finner jeg veldig mye variert stoff, og det behøver ikke nødvendigvis være noe’veldig viktig’ noe som står der hver eneste gang. Bloggene til sammen utgjør en helhet, tilpasset nettopp meg. Jeg kan velge og vrake alt etter som. Genialt!!

  Og så synes jeg det er morsomt å lage noe selv også, og jeg lærer noe nytt hele tiden 🙂

  Hold koken! Bloggen din er blitt en del av min hverdag 🙂

 13. Min verden og Nefertiti, kjempehyggelig å høre fra dere.
  Ja, jeg bruker også bloggene som hagemagasin – innspirasjon i bøtter og spann og rett som det er så lærer jeg noe nytt eller blir minnet på noe jeg hadde glemt.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her