En tur i barndomshagen

bukett i håndDet er alltid godt å komme hjem til mine foreldre, og nå på sommeren er det aller første vi gjør å gå en tur i hagen. Der vandrer jeg rundt og hilser på gamle kjenninger, og lar meg fasinere over eventuelle nye. En eller flere buketter blir det alltid, for så kan jeg jo nyte minnene i dagene fremover også.
En flott bonus med hagen er at det er en hyggelig hobby jeg og min mor kan dele. En felles interesse hvor jeg kan stå for de nye, og hun kan komme med det gamle. Det er fint å ha ting felles, og å kunne lære av hverandre 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Så koselig. Jeg kan ikke gjøre det samme, da vi solgte det huset for lenge siden. Men jeg må si jeg tar en ekstra tur forbi noen ganger, for å se om noe er forandret.

  2. Ja, jeg er heldig sånn, hagen står der og den kommer nok til å forbli i familien en stund også 😀

    Og ellers takk for godord jenter 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her