Hilsen fra sofaen.

Hei, som noen av dere kansje har sett så har jeg vært mindre aktiv med bloggen i det siste. Grunnen er at jeg er inne i en ekstra dårlig periode helsemessig. Det er ikke noe farlig, men jeg ønsker ikke å gå inn på hva som feiler meg. Helsa er som den er, og det er lite å gjøre noe med, og jeg vil ikke at bloggen skal ha fokus på at jeg er syk.
I en periode fremover kommer jeg til å blogge mindre og enklere. Det vil si at jeg ikke poster like ofte som tidligere og at postene primært vil være bilder. Jeg har dessverre ikke overskudd til å lese og kommentere på andre blogger, men stikker nok innom mange av dere og koser meg med bildene. Hageblogger-listene kommer til å oppdateres ettersom nye melder seg på, men det kan ta litt tid.
Så, for en periode fremover blir moseplassen primært en bildeblogg, men du verden så mye fint det finnes å ta bilder av 😀
Because of health reasons I´ll be less active in my blogging in the time to come. That means mostly pictures and, if any, even simpler english translations than usual. And, I will unfortuenatly not be able to comment on any of your blogs, but I´ll pop by to look at the pictures 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

 1. Jeg håper du blir litt bedre for hver dag . ja den helsa….
  t
  Jeg ville bare takke deg for at du tok deg tid til å svare meg for noen uker siden.
  jeg har også vært i dårlig form og ikke blogget så mye.

  men jeg får fremdeles ikke til å legge to å to !!

  Ha en god bedring.

  Stor varm klem !!!

 2. Jeg sier god bedring, selv om du ikke ønsker det og her får du en klem også! Vel, jeg er pigg igjen og farter litt på bloggen, men det blir mindre når det er full fart i heimen, jobb og div. Jeg gleder meg over alle de fine bildene dine og konstanterer at det er roligere på hagebloggen enn på interiørbloggen 😉 En klem til. Hanne

 3. Ønsker deg god bedring og kos deg med blogglesing – Deilig det også. Du behøver slett ikke føle deg forpliktet til å kommentere alltid. :o)

 4. God bedring Anne!!
  Surf rundt og kos deg fra sofaen eller en godstol på verandaen! –
  Bildene dine nyter vi alle uansett!

  Fantastisk høstsol i dag -håper den varer!
  Tone

 5. Har ikke klart å lese så mye i bloggverden i det siste og slettes ikke legge igjen kommentarer men prøver nå å få tatt igjen litt. Så derfor har jeg vært litt fraværende her hos deg også. Man får ta dagene som de er å gjøre det beste ut av de 😉 Tenker på deg.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her