En dose omsorg og kjærlighet.

mosehjerteJeg er heldig.
Jeg er så heldig at jeg har verdens beste mann. Jeg har vidunderlige foreldre som virkelig strekker seg langt for meg og andre rundt seg. Jeg har herlige svigerforeldre som gjør alle svigefamilievitser til skamme, og resten av familie og svigefamilie er helt fantastisk de også, og de er der for meg.
Det er ikke alle andre som er like heldige, og til dere sender jeg en varm tanke. Noen har akkurat mistet nær og kjær familie, noen frykter de snart mister nær familie, og noen har nær familie som gjør de vondt.
Jeg regner meg som heldig, for jeg er omsluttet av familie og venner som bryr seg, som viser omsorg, som jobber med meg og ikke mot meg.
Jeg sier ikke at livet mitt er perfekt, og det er jo slik at det er ikke alt jeg er heldig med, men jeg har det viktigeste – kjærlighet.
Takk til alle dere gode der ute!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Åhh så nydelig sagt!
  Ja,du er heldig, og klok som setter pris på og verdsetter den omtanke og kjærlighet som blir gitt deg.
  Jeg kunne skrevet omtrent det samme som deg, og det er godt bli minnet på at alt jeg har og får ikke er noen selvfølge.
  Takk for påminnelse <3

 2. Yepp. Takknemlighet er en god ting 🙂 De av oss som er så heldige at vi har noen som er der for oss bør si det til dem.

 3. Takk for et nydelig innlegg Anne! Det minnet meg om at jeg må huske å fortelle min kjære at han er min kjære når han kommer hjem i kveld.

 4. Så sant og så godt å lese. Jeg er av de heldige også. Jeg forteller mine barn hver kveld at jeg er glad i dem, jeg lar heller ikke solen gå ned over min vrede. Men av og til ellers må man stoppe opp og også tørre å si til sine venner at man er glad i dem at man setter pris på dem.

 5. Ja ikke sant……….er så enig med deg.
  Vi skal være takknemlige – og det er jeg. Merkelige dager «her inne» – men også har det åpnet hjerter over det ganske land.
  Utrolig.
  God natt fra tone

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her