Vinteren har visst kommet for å bli?

vinterhatt på utelykta vinterhage
Vinteren har kommet. Først tenkte jeg at jaja, den snøen er fort borte – men nå har den ligget så lenge at jeg må innse at den nok blir der den er. Litt upraktisk er det ettersom vi ikke rakk å rydde opp ute, men vakkert er det nå lell med snø som dekker og lyser opp og sender forventninger om julen 🙂
(men de løkene jeg har liggende må jeg nok innse at havner i potter ….)
Winter came with snowcower a few weeks ago, a bit suprising – it usally melts away through most of Desember.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Ingen tvil om at det er vakkert, Anne. Det slik her også at vi aldri får gjort oss helt ferdig ute før snøen kommer, men det går visst stort sett bra likevel tror jeg;o)

 2. hei!
  Tenkte meg du hadde svar på fuglespørsmålet, hadde faktisk tenkt å spørre deg om du ikke hadde svart av deg selv 🙂
  Vinteren har desidert kommet for å bli, ja, ihvertfall her på Toten- kjenner jeg er lei allerede, gleder meg til å se det spire og gro igjen, jeg…
  Det er nesten så jeg noen ganger ønsker jeg var interresert i vintersport så jeg hadde noen friluftsaktiviteter som frister i denne årstiden også.

 3. Ja, det tror jeg også. Her er det vinter som bare det og ganske surt egentlig. Litt blåst og -5, det er nok det synes jeg. Nedtelling til våren har begynt 🙂 Grattis med alle konkurransebidragene. Flotte bilder. god helg. Hanne

 4. Her kom det faktisk et lite dryss med snø i går kveld, men i dag er det borte alt sammen. Vinteren er ikke den samme uten snø synes jeg, Det blir bare en laaang høst og det er kjedelig.
  Og ferdig – det blir man vel aldri uansett? Løker i potte er utmerket.

 5. Ja, slik ser det ut her også. For fyrste gong på veldig lenge har me hatt flotte dagar frå oktober av. Det er utruleg flott, for hjå oss betyr det litt dagslys mellom kl. 10.00 og 16.00. Når regnet set inn her, då er det mørkt heile dagen.

  Uff rota meg bort her, flott blogg, likar spesielt å kome inn her å sjå på dyrebileta dine, fuglane og ekorna 🙂

  Ynskjer deg ei god helg!
  Britt

 6. Ja rett utenfor vinduet her står det ei nedsnødd trillebår, og det som er oppi der er snart kompost…

  Her er det julesysler i dag sm vanlig – vel, vask av kjøleskap er vel kanskje ikke julesyssel…men som du vet – jeg er jo matmenneske på min hals – og i skrivende stund lurer jeg på hvor mange dupeditter det er MULIG å kjøpe i spesialforretninger som tilskudd go smakstilsetninger til «morsomme» middager og desserter… – milde himmel. Noen har jo bare gått ut på dato og aldri vært brukt..det er meg i et nøtteskall. Det «ser så morsomt ut» i spesialbutikken, og DEN er fin vet du…og der står det..
  ha en fin Luciadag
  Tone – i snøen her og! (måtte det bare holde seg sånn til jul!!!

 7. Her på Toten er det også snødekke, men nå har visst mildværet meldt sin ankomst. Jeg ble dessverre for seint ute med min desemberdekorasjon, men det kommer vel noe nye utfordringer

 8. joda, jeg veit det går bra med potter, jeg hadde bare håpet at jeg i år kansje slapp det… men men, løk i potter er bedre enn løk i nettene de kjøpes i… hehe

  ellers så ønsker jeg alle noen deilige vinterdager! Snø er vakkert og trivlig og noe jeg sletts ikke tar for gitt, jeg liker jo som sagt vinteren, både snøen og frosten 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her