Kveldsutsikt fra sofaen :)

kveldsutsikt fra sofaenJeg tilbringer store deler av dagen i sofaen. Her har jeg TV, stereo, og jeg har laptopp med internett. Jeg har også en usedvanlig praktfull utsikt til å bo midt i byen vil jeg si 😀
Jeg nyter mye av hagen herifra jeg. Og når jeg har lyst og orker så bare lukker jeg opp skyvedøren, stikker føttene inn i småsko som pleier å stå rett ved døren og rusler ut en tur.
Herifra ser jeg blomster og trær om sommeren, og rim og snø om vinteren. Og hele året rundt ser jeg småfugl som spretter rundt, samt ekorna, men akkurat de har jeg ikke sett på lenge nå desverre. Jeg hører fuglene, selv med vinduer lukket. Og jeg ser solnedganger, lange vakre solnedganger. Vinduet vender mot vest, så her er det fargerikt året rundt 🙂
The view from my sofa 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

 1. Så flink du er til å glede deg over de nære ting og skjønnheten i en vakker himmel og hagen din sett fra sofakroken 🙂 Det gjør hverdagen så mye bedre når man kan fokusere på det positive og ha evnen til å nyte ting rundt seg i stedet for å se på det man ikke har.
  Klem fra Ninni

 2. Høres ut som en perfekt utsikt 😉
  Godt nytt år til deg også, og takk for koselig hilsen i bloggen min.

 3. Ja slike ting er viktig. Som Ninni sier de nære ting. Av og til glemmer vi de tingene som faktisk er rett foran oss, og betydningen de har.

 4. Jeg er jo naturligvis helt enig med dere, det er til stor glede å leve i nuet, ikke bruke all sin energi på å irritere seg over det som ikke er, eller strekke seg ut av ledd for å få noe annet enn det man har. Ikke for det, jeg synes godt om ambisjoner – men man kan godt nyte det man har, og ta annet som bonus 🙂

  Og det er jo så mye fint rundt føttene våre å glede seg over. Jeg ble flinkere til å nyte det jeg har av små ting når jeg begynte å blogge tror jeg. For nå pirres jeg til å finne noe fint å vise frem – og ettersom jeg har begrenset aksjonsradius så blir det nettopp noe nært.

 5. Hei! Godt nytt år. Fant bloggen din gjennom noen jeg kjenner, spesielt det med mose fanget min interesse:) Jeg bor midt i julekortet – som avisene skrev i romjula. Her har vi snø og mellom -10 og -18 grader! Hagen er frosset, hvit og kald. Småfuglene trives ved fuglebrettet og i fugleneket. Fotturer har det blitt mange av. Skiene står fortsatt ubrukte, men fjellet lokker….. Fint å leve i nuet og glede seg over det små i hverdagene. Ha en fin adg:)

 6. Ja, du bor flott til, Anne, ingen tvil om det. Dere var flinke når dere valgte det stedet. Utsikt rett fra stuevinduet har du, og moseskog på baksiden. Nyt det du har – når du kan. Håper du er «heldigere» med helsen i 2009. 🙂

 7. Nydelig utsikt fra sofaen det der:-) Jeg er også opptatt av å glede meg over de små ting. Har oppdaget at små ting kan være ganske store hvis man bare gidder å skikkelig på dem:-)

  Enig med deg i at blogging har gjort meg mye mer oppmerksom på de små ting jeg aldri la merke til før.

 8. A Mighty Fine 2009 to you, my dear! What a beautiful view from your sofa! (so glad for the English) Loved the woodpecker, also. We have several pecking our white birches and the suet we put out for them…I love the little Downy Woodpecker…one sat on my finger once–I think it was a baby and didn’t know any better.
  Best to you,
  SisSTAR Kyle ;oD

 9. Henger meg på de andre her Anne, og ønsker deg samtidig et riktig Godt Nytt år! – og håper at vi begge blir riktig så spreke i 09! 🙂

 10. Signerer over her… en god egenskap å glede seg over de små ting i hverdagen. Vil gjerne få ønske deg et riktig godt nytt år!! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her