Resultat av trekning

hvitveisFor en uke siden lyste jeg ut en liten utloddning for å feire nybloggen. Nå har jeg trekt bland alle deltagerene, og de tre vinnere er:
Anne-Sophie med bloggen Oslo gjennom mine øyne. En spennende blogg om alt du kan se i oslogatene.
Marita med Maritas hage. En superhyggelig hageblogg, og en av de leserene som har fulgt meg lengst.
Hege med Heges fotoblogg. Herlige fargesterke bilder, mange av de fra hagen.

Jeg gav alle som kommenterte et nr, og alle innlenke et nr og brukte så random.org for å trekke de tre vinnerene slik at det ble helt tilfeldig hvem som vant.
Vinnerene er kontaktet, jeg har nå bedt de prioritere hvilken av de tre pakkene de ønsker, dersom de ønsker det samme så trekker jeg det også. Fører på fordeling noe senere. Pakker sendes av praktiske årsaker ikke før i starten av neste uke.

Takk til alle dere som kommenterer, det er hyggelig å høre fra dere, også fordi det gir meg en mulighet til å bli kjent med din blogg dersom du har en. Og takk til alle som har oppdatert lenkelister og feed-lesere, hyggelig at dere vil fortsette å følge meg her på nybloggen 🙂

PS: Jeg fikk inntrykk av at en pakke georgineknoller var veldig atraktivt. Min mor har nok flere georginer hun,  så dersom noen har lyst så går det sikkert ann å bytte… 😉 Si pip i kommentarfeltet eller send pm på hagegal eller send mail. I utgangspungtet så er det mest atraktivt å bytte endel ikke bare en knoll, mor (og jeg) vil foretrekke stauder eller georginer, og det er fint om du bor i Osloområdet, georgineknoller er store og tunge og dyre å sende i posten.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

 1. Gratulerer til alle de heldige:) Har ikke vært innom til deg på lenge nå. Får sette meg ned i kveld og se over endel blogger. Det har vært oppgradering i området her, så det tar sin tid ja..:)Bare stukket innom noen her og der.

  :))

 2. Grattis med trekningen.

  Jeg har noen skikkelig store georginer – men jeg er ikke helt på bytting ennå. Synes det er moro å drasse digre røtter fra kjeller, til kasse for driving for siden å komme i jorda :))) Ikke godt å forstå! Kanskje senere om noen år! H.

 3. Så gøy og gratulerer til vinnerene. Dette er jo en fantastisk koselig blogg som jeg alltid må innom. For ikke å snakke om inspirasjon til både blogg, hage og fotografering. 🙂

 4. Hei!

  Fant siden din da jeg googlet «tips blogspot». Er ny innbygger i bloggernes verden, så jeg famler litt rundt i ukjent terreng. Fant mange gode tips hos deg når det gjelder utforming av sidene, det skal jeg prøve meg på en dag da motet er stort nok 😉

 5. hei 🙂 hyggelig å høre fra dere 🙂
  Også må jeg bare beklage at det er så lite bloggbesøk fra meg for tiden, helsa er vrang som vanlig, men jeg svinser innom her og der og hygger meg veldig med alt dere skriver på bloggene deres 😀

 6. Lubne jordbær i kø på verandaen min…

  Jordbærplante fra Anne på Moseplassen
  Jeg får en mail fra Anne på Moseplassen. Hun skriver at jeg er en av de heldige vinnerne i trekningen hun har foretatt etter at hun flyttet bloggen til eget domene.

  Jeg kan komme med ønske om en av disse pakk…

 7. Awarder…

  Jeg har vært så heldig å få flere awarder og jeg har samlet dem her. Opprinnelig laget jeg det som en side og ikke en bloggpost, men da fungerer ikke pingbacks. Og det vil jeg jo gjerne at det skal.
  Denne har jeg fått av av Mytteristen for blogge…

 8. Det vokser sukkererter i Frognerkilen. Helt sant!…

  Sukkererter
  Små, sprø og kjempegode! Datteren min var på besøk i går og da måtte jeg jo vise henne plantene. Igjen. Hun smakte også på sukkerertene og syntes de var deilige.
  ……

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips