Velkommen til ny bloggadresse!

avatar-100 fuglHei, og velkommen til «ny» blogg!
Moseplassen.blogspot.com har nå blitt til moseplassen.com!
Jeg har nå endelig tatt skrittet over på eget domene. Alt det gamle innholdet er her, bare bedre organisert 🙂

Bloggplatform og design er nytt, og gir meg flere muligheter, men ellers kommer bloggen til å være den samme miksen med hageglede og hagefakta. Det eneste som virkelig blir annerledes for dere lesere er kommentaroppsettet. Første gangen du kommenterer må du fylle inn informasjon, så husker den til neste gang. Opplegget her på WordPress er at man legger igjen en e-postadresse, denne vil aldri vises, det er bare jeg som kan se den. Det kan hende at jeg svarer rett på e-post om du spør om noe, men ellers kommer ikke e-postadressen til å bli brukt, så vær ikke redd for å legge den igjen. Om du vil ha et lite bilde ved siden av kommentaren din så må du ha en gravatar, jeg har skrevet om gravatar her, det er enkelt å skaffe 🙂

Designet på denne bloggen er skreddersydd. Allerede da jeg begynte med utviklingen av den nye siden hadde hadde jeg en klar ide om bloggdesignet. Selv om det finnes mengdevis av gode maler, så fant jeg naturligvis ikke en som var akkurat sånn jeg ville ha det. Jeg synes det er veldig interessant å samarbeide med andre designere for å få noe skreddersydd og kom i kontakt med den erfarne WP-designeren Peter Andre Jensen (bloggshop.no) . Det meste av det grafiske er mitt design, mens koding og fiffige løsninger er Peter Andre, som også kom med gode innspill på designet. Noe av kodingen er utført av Mia Holte på oppdrag fra Bloggshop. Jeg kommer garantert til å skrive litt mer om designet og wordpressblogging senere, det har vært en interessant prosess 🙂

Som sagt er innholdet fra gamlebloggen flyttet hit og gamlebloggen kommer til å bli omdirigert til denne. Det eneste jeg ikke fikk med over var kommentarene for de siste postene da importfunksjonen har sluttet å virke. Jeg håper dere finner igjen favorittsidene deres, bruk gjerne søkfunksjonen i øverste høyre hjørne, eller spør. Og dersom dere kommer over noen feil eller noe som ikke fungerer så ville jeg sette stor pris på et tips!

Jeg håper både gamle og nye lesere kommer til å få glede av denne bloggen. Designet er nytt, men bloggeren er den samme:) Ha en fortsatt strålende vår, nå skal jeg ut i hagen og så!

Hilsen Anne, stolt eier av egen blogg 😀

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

33 KOMMENTARER

 1. Gratulerer med ny og lekker blogg – du verden som du har jobber og ordnet. Da må jeg vel bytte adressen din, eller iallefall legge til denne.

  Gratulerer så mye – klemmer fra meg.

 2. Gratulerer! Den ser rett og slett lekker ut! Det skal bli interessant å høre hva du kommer til å skrive om selve utformingen.

 3. Så flott, Anne! Gratulerer. Fin og ryddig blogg, men det er jo ingen overraskelse. Så flink som du er:)

  Driver og roter med løkkonkurransen jeg. Det var 15.mai fristen var ja?

  Ha en fin ettermiddag!

  🙂

 4. Gratulerer med ny og delikat blogg! Du er imponerenede flink med data. Gleder meg til å følge deg videre i ny og vårlig drakt 🙂

 5. takk-takk, men nå er det altså ikke jeg som har gjort alt datamakket, da hadde det nok ikke blitt slik som dette gitt…
  Jeg satt opp hvordan jeg ønsket at det skulle se ut, også kodet Peter Andre og Mia det, genialt for meg, for dette er laaangt over mitt kunskapsnivå for koding. hehe, jeg kan å endre på ting jeg, lage nytt er ikke noe for meg.

  Litt flikking gjenstår, men nå orka jeg ikke vente lenger 😀 Flikke kan man jo gjøre nårsomhelst.

 6. Halleisen ja!! Her var det dritlekkert. Skikkelig smakfult og stilig.

  Så gøy. Har forandret adressen din så jeg kan følge deg på blogglisten min. 😀

 7. Ja er ikke dette lekkert så vet ikke jeg. GRATULERER så mye Anne. Det er så profft og lekkert at jeg blir rent henført.

  Skal bli gøy å følge deg her inne. Jeg endrer linkadressen din sporenstreks.

  Lykke til her inne!

  Klem fra Marit

 8. Gratulerer! Nå har jeg fått deg opp på favorittlisten med ny adresse. Dette ble fint da. Likte bildene du hadde lagt ut her, og lo til frøken Rubin som hadde blitt uten klær. Brrrr, det er da kalde netter enda? Ha en fin dag:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips