Kandisert stemor – perfekt kakepynt!

kandisert-stemor
Fremgangsmåten for kandisering av stemor har jeg beskrevet tidligere, det er veldig enkelt, men litt klissete.
Og husk å melde deg på Frøken Stemor 2009!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

 1. dette var nyttig!! – jeg står midt i produksjon av to marsipankaker for leveranse til konfirmasjoner i helga!
  Når nettene blir lange så funker jeg best, så jeg ser det som sannsynlig at dette blir en realitet!!
  god helg Anne!
  tone

 2. Dette må jeg prøve meg på – ikke at jeg baker så mange kaker, men det er moro å lære noe nytt. Jeg leste nettopp om kandisering av roseblader og fikk så lyst til å prøve. Det er visst mye det går å kandisere.

 3. Noe så festlig. Det må jeg prøve en gang. Jeg spiser ikke søtt selv, men vet om mange andre som ville satt pris på det:-)

 4. Hyggelig om andre kan ha glede av dette, det er som sagt ganske greit, tar litt tid før de tørker de blomstene da, så kjekt med litt planlegging (eller stekovn).
  Det blir virkelig lekkert, min erfaring er at de mørke ble finere enn de lyse, og det er lettere å få de små pene enn de store.

  Det smaker bare sukker, selve stemoren tørker jo bort.

  Jeg baker ikke kaker sjøl jeg, men jeg pynter gjerne :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her