rhododendron og datadritt

rhododendronHeldigvis har min mann og  jeg noen felles interesser, en av de er hage. Jeg er definitivt galere enn han, men han har sine planter som han er ekstra engasjert i. En av disse er rhododendron, han digger rhododendron! Desverre så er slettes ikke rhodoendron en av mine favoritter, men hey! mannen digger planter! Det er ikke det at jeg ikke synes rhododendron er fint, det er bare ikke en favoritt. Den er for statisk og voldsom for meg. Jeg foretrekker planter som forandrer seg mer, og er noe mer yndige. Jeg veit, jeg er rar.. 😉

Sånn apropo rar så må jeg bare varsle om at jeg kommer til å være litt begrenset i mitt internettbruk i en uke eller to. Datamaskina mi måtte på sykehus på mandag. Jeg har fått låne min manns pc, men det er jo da windows og en stasjonær og en bråkete sak, og ettersom jeg tåler støy og stress dårlig så blir det korte bolker på datamaskina om gangen. Bloggen her kommer til å få sitt, men utover det har jeg nok ikke kapasitet til å besøke andre blogger eller drive suport.

Og du, husk å ta en titt på alle de vakre stemorsblomstene i konkurransen, og stem!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Kjekt med en mann som liker planter. Rhododenron er heller ikke min favoritt, flott i andres hager.

  Ønsker Pc-en din god bedring!

 2. Rhododendron kan være så mye! Det må ikke alltid være de kjempestore. Men jeg skal tilstå – fargekomposisjonen kan være voldsom når noen avdem blomstrer samtidig! Skal prøve å sende noen bilder 🙂

 3. Snodig, men det er veldig mange menn som liker rhododendron. Noen jeg vet om, kaller de faktisk prinsessene sine(?)Ellers er det jo plen karene liker…

  Grunnen til at det nå står en gammel rhodo i hagen her, er at jeg syns så synd på alle planter som står i gamle hager og ikke har det bra. Så den måtte bare hit. Den har tre lange greiner, og to blomster. Lett og luftig enn så lenge. Hadde nok ikke kjøpt den sjøl nei.

  Data er noe hærk når det blir krøll ja. Rekner med du kommer tilbake til «oss» snart:))

  :))

 4. hihi, har ikke tenkt over at det er en manneblomst 🙂
  Han liker roser også da, det er visst ogs¨å en vanlig mannfolkplante å like, litt overraskende for meg, men det ser da i allefall sånn ut på hagegal. Også liker han prydgress og frukttrær 😀

  Vel, på den positive siden så har vi jo det at jeg må bruke pc trolig kommer til å føre til en ny data-guide-post, har ment å skrive en på photoscape lenge, kanskje det blir til…

 5. hihi, har ikke tenkt over at det er en manneblomst 🙂
  Han liker roser også da, det er visst ogs¨å en vanlig mannfolkplante å like, litt overraskende for meg, men det ser da i allefall sånn ut på hagegal. Også liker han prydgress og frukttrær 😀

  Vel, på den positive siden så har vi jo det at jeg må bruke pc trolig kommer til å føre til en ny data-guide-post, har ment å skrive en på photoscape lenge, kanskje det blir til…

 6. Datatrøbbel er noe dritt, ja 🙂 Utrolig hvor avhengig man blir av data, altså!

  Kjekt at mannen din har litt planteinteresse, da 🙂 Så får det heller våge seg om det ikke er helt favoritten har er betatt av 😛
  Synes forøvrig det er staselige planter, men liker definitivt best de med sarte farger!

 7. Datatrøbbel er noe dritt, ja 🙂 Utrolig hvor avhengig man blir av data, altså!

  Kjekt at mannen din har litt planteinteresse, da 🙂 Så får det heller våge seg om det ikke er helt favoritten har er betatt av 😛
  Synes forøvrig det er staselige planter, men liker definitivt best de med sarte farger!

 8. Datatrøbbel er noe herk!! God bedring til PC’en din!

  Tja, hva skal jeg si, jeg liker rhododendron jeg 😉 men så bor jeg jo også i rhododendronens hovedstad her i landet! Nå er jo rhododendron så mangt, det finnes bitte små utgaver av sorten så vel som disse kjempesvære gamle. Det jeg liker best med planten er at den er vintergrønn, noe som er uvurderlig her i Bergen hvor vi ikke har snø om vinteren. Hagen min hadde vært nitrist i vinterhalvåret uten vintergrønne vekster.

 9. Fra mitt vindue ser jeg rett opp på naboens rododendron i full blomst, men jeg har ingen selv.
  Det blir stadig flere roser i min hage.
  ***

  Ha en nydelig helg:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her