Litt lei drittregnet nå.

solsikke-sol
Kom sola!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

 1. Du er ikke alene, om det er noen trøst.. denne sommeren har vært pyton!! I dag har vi hatt litt sol.. men hva får vi på kjøpet.. vind.. maaaasse vind… måtte si til gubben at det er akkurat som Tromsø her:o)) ikke nytter det å dra sørover heller.. der er det flom!!

  Jeg trøster meg med blogging og en herlig hyldebærdrikk:o))

  God helg!

 2. Vi har vært utrolig heldig med været i sommer, tørke og skogbrannfare, ikke ofte slik her. Igår kom regnet og det skikkelig, men nå håper eg det holder opp igjen om ikke så alt for lenge. Håper dere får en fin ettesommer og høst.

 3. Hei!

  Nå kan solen komme med finvær, det ble en ganske fuktig uke på fjellet.
  Kom hjem til vanntønna full med regnvann. Her titter solen så vidt frem.
  Ha en fin helg:)

 4. hehe, altså, det var jo altfor fint vær i slutten av juni… *fnis* så denne dama blir tydligvis skjeldent fornøyd.
  Nå har det regnet nesten hver dag i tre uker, ikke så mye, men fordelt over ørtibørttusen små byger. Blomstene sturer enda mer enn meg, og vi lengter alle etter sola. (det er meldt akkurat like traurig vær i neste uke også..)

  Takk for alle støtteerklæringer, det er jo en slags hygge i at vi er flere i elendet ;)
  AnneKa, heldiggris!

 5. Sola var en tur innom her i går, men det endte opp med regn, jeg er så enig med deg,,, vil ha sooool!!

  Jeg fikk tips av min søster om bloggen din da jeg skulle lage min bredere og helst også legge inn større bilder…, må si det er mye nyttig og ikke minst fint er inne:) Tusen takk for alt den flotte informasjone du legger ut:)++

  Ha en fortsatt fin kveld… *smil*

 6. Det hadde ikke skadet om det snart ble noen dager med sol og sommer igjen, det er nesten så man har glemt hvordan det er nå :) La oss klore oss fast til håpet :)

 7. Ja, nå er det nok regn. Enig! Kan vi ikke starte en støttegruppe; stans regnet for søttan…?

  HIhi, nå trosser ejg alt, mann og barn ligger i sine varme senger enda men jeg har en plan! Straks stikker ejg ut, i regnet og går emg en laaaang tur! Etterpå en lang dusj, det skla bli deilig;)

  Ha en fin fin søndag Anne, måtte sola titte litt fram;)

 8. YES!!! kan man bli mer enig.

  Regner lett i Trøndelagen, tåka henger og det er surt ute. Forran pc her sitter jeg henslengt i sønens hetegenser…, undrende å om en skal tenne opp i ovnen??? i juli???

  Et helt fabelaktig bilde Anne.

 9. Nydeleg bilde! Her er det stort sett fint med nokre små byger innimellom, så har ikkje noko å klage over der. Men føler med de som sit i regnet! Fortsatt fin sommar til deg!

 10. hihi Ramme Alvor, det er innstillingen sin det!

  Ellers, takker og neier for all sympati, og jeg er absolutt med på den støttegruppa Gunda ;)

 11. For et herlig bilde!! Så man får lyst til å sette tennene i hele «sola».

  Her regner og regner det ja. Lekre Trøndelag. Vi har bare ett problem med regnet. Når det først begynner å regne, slutter det ikke igjen :-D.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her