Musikken fant meg denne uken :D

Grunnet den rare helsa så har jeg ikke kunnet lytte noe særlig til musikk de siste årene. I den grad jeg lytter så er det musikk jeg allerede har, radio er helt uaktuelt. Så dermed får jeg jo heller ikke med meg når det skjer noe nytt.
Men den siste uken har to ulike sanger grepet meg. Den første, en nydelig jasslåt fra Melody Gardot fikk jeg presentert av Skavlan. Jeg pleier ikke se på Skavland, men stoppet opp i sveipingen og ble fanget inn av denne flotte damens vakre stemme.
Sangen er vakker, stemmen er unik, og låta er ikke overprodusert. Herlig!

Ukens andre sang datt i fanget mitt via NRK3 en sen kveld, jeg var egentlig langt forbi før jeg fanget opp at det var interessant, og hoppet tilbake.
Fett, elektronika som ikke faller i poppfella 😀
Gliset ble bredt, og det rykker i dansefoten, så ille at det ble dansearmer i stedet her jeg satt i sofakroken.
Casiokids er ingen nyhet for de som har vært på en festival i sommer, eller som hører på P3, men for lille meg derimot så var dette temmelig uventet, og ekstremt verdsatt!

Det morsomme er jo at disse to låtene er temmelig representative for musikksmaken min, jeg lytter oftest til standardjass, gjerne med Ella eller andre gamle ørner, og jeg elsker kvalitetselektronika, svært gjerne vokalfri 😀
Noen andre som deler noen av mine musikalske preferanser?

Ja, også gooooood helg da folkens! Med eller musikk og frost 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

19 KOMMENTARER

  1. Wow! Ja her kunne jeg falt langt i å skrive om musikk, og da særlig jazz. En ny blogg kanskje? Så ikke innslaget i Skavland(vi var på hytta)Men jazz, rock og klassisk er mye av mitt liv.
    Vi har mye musikk i hjemmet, samler mye og. Ungene spiller keyboard/bass/el-gitar/akustisk gitar.
    Musikk er viktig ja.
    Riktig god helg:))

  2. Jeg oppdaget ved en tilfeldighet Melody Gardot tidligere i år, og likte musikken hennes fra første stund! Noe av det eneste jeg klarte å høre på av musikk akkurat da, rolig og behagelig som det jo er. I tillegg er jo historien hennes veldig inspirerende, hvordan hun brukte musikken for å finne tilbake til livet etter en alvorlig ulykke.
    Ønsker deg en god helg!

  3. Hehe, Kathrine, du får snike litt musikk inn i hagebloggen da vettu 😉

    Tante Grønn, just presis, meget behagelig og rolig 🙂 Og historien er som du sier svært inspirerende!

    Anne, takk for tipset. Ikke helt min greie, men kjekt å bli introdusert for 🙂

  4. Hmmm,javisst nydelig. Nesten som fra en annen tid på et vis 😉
    Så innslaget hos Skavland, en facinerende historie.

    Fortsatt vakker helg Anne og takk for hilsen inne hos meg. Nå er ejg ute og kvitrer litt igjen.

  5. Melody Gardot var aldeles nydelig. Musikk å legge seg ned og lytte til og drømme seg bort i når man er sliten. Forøvrig har jeg alltid brukt Pink Floyds «shine on you crazy diamond» til dette formålet. http://www.youtube.com/watch?v=sBVvv1uXul8

    Elektronika kan jeg dy meg for, men jeg får definitivt min dose siden sønnen i huset spiller mye av det. Innimellom dukker det opp noen som fenger.

  6. Melody Gardot var aldeles nydelig. Musikk å legge seg ned og lytte til og drømme seg bort i når man er sliten. Forøvrig har jeg alltid brukt Pink Floyds «shine on you crazy diamond» til dette formålet. http://www.youtube.com/watch?v

    Elektronika kan jeg dy meg for, men jeg får definitivt min dose siden sønnen i huset spiller mye av det. Innimellom dukker det opp noen som fenger.

  7. oi, oi har så dårlig form for tiden at det er bare såvidt jeg klarer å stave ordene. Mente selvfølgelig rask vibrato 🙂 🙂 🙂

  8. GundaM, godt du er ute av dvale 😉

    Ellea, jeg har ett anstrengt forhold til Pink Floyd etter en periode som pubansatt… Med en gang jeg hører sanger husker jeg tilbake til den første uken jeg jobbet der og det var konserthelg, *grøss*.

    Alva, så fint å se deg 🙂 Jeg liker vanligvis ikke vibrato, men her fungerer det. Flott rolig og røft lydutrykk 🙂

  9. GundaM, godt du er ute av dvale 😉

    Ellea, jeg har ett anstrengt forhold til Pink Floyd etter en periode som pubansatt… Med en gang jeg hører sanger husker jeg tilbake til den første uken jeg jobbet der og det var konserthelg, *grøss*.

    Alva, så fint å se deg 🙂 Jeg liker vanligvis ikke vibrato, men her fungerer det. Flott rolig og røft lydutrykk 🙂

  10. Haha! Casiokids! Kjempekul video, måtte se den helt ut! Lo høyt her jeg sitter, man blir glad når man hører den! 😀 Og musikken var også ganske så herlig! Og den første låta; hun har vakker stemme ja! Takk til deg! Og ha en flott tirsdag! 🙂

  11. Viola, ja, Casiokids sin video var i grunnen grunnen til at jeg i det hele tatt fikk med meg sangen når jeg sveipa forbi, artig sak 🙂

    Kari, Diana Krall er en del av samlingen her ja 🙂 Flott jassdame!

  12. Viola, ja, Casiokids sin video var i grunnen grunnen til at jeg i det hele tatt fikk med meg sangen når jeg sveipa forbi, artig sak 🙂

    Kari, Diana Krall er en del av samlingen her ja 🙂 Flott jassdame!

    <object width=»320″ height=»265″><param name=»movie» value=»http://www.youtube.com/v/qVCgf…«></param><param name=»allowFullScreen» value=»true»></param><param name=»allowscriptaccess» value=»always»></param><embed src=»http://www.youtube.com/v/qVCgf…» type=»application/x-shockwave-flash» allowscriptaccess=»always» allowfullscreen=»true» width=»320″ height=»265″></embed></object>

  13. …jeg digger Melody Gardot etter at jeg ble anbefalt å kjøpe cd av henne da jeg var på «barejazz»-kafè i Oslo i vår en gang…..den er såå vakker..og så er det konsert i Bergen 28.april 2010…..gleder meg….

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her