2 års bloggbursdag – Hipp hurra :)

I dag er det to år siden Moseplassen fikk sin første post, og sånt må jo feires!
På de to årene har jeg rukket å skrive 690 innlegg, poste drøyt 1000 egne bilder, få 7,458 kommentarer og en hel bråte nye venner. Det har vært hageblogging i alle dens former, og sporadisk noen bloggtips når jeg fikk ånden over meg.

Bloggen ble startet av helt egoistiske grunner. Jeg var (og er) syk, og følte at et fast enkelt forpliktelsesløst prosjekt kunne være bra, noe konkret å gjøre hver dag og se til bake på etterpå. Her kan jeg drive med mitt, dele når jeg orker, skrive det jeg lyster og være sosial på mine egne premisser. Akkurat den sosiale biten var en overraskelse, jeg hadde ingen forventninger og synes nok lesere var litt skumle i starten, spesielt de som kommenterte, men nå er jeg kjempeglad for alle de nye vennene jeg har fått og alle de flotte bloggene jeg har blitt kjent med. Også er jeg utrolig takknemlig for at dere lesere er overbærende med at jeg til tider detter helt ut og ikke orker å følge opp så mye verken i eller utenfor egen blogg.

Jeg har fått mye ut av disse to årene. Det aller viktigste er følelsen av å gjøre noe, av å skape noe, av å bidra, av å delta. Jeg har blitt tryggere og flinkere til å skrive, jeg har blitt bedre på å ta bilder og jeg har lært masse om formidling.

Så yey! Hurra for bloggen og hurra for dere lesere!
Jeg har tenkt en stund på hva i alle dager jeg kunne gi dere, for en liten uttrekning ville jeg ha. Så kom januar og all frosten og frem dukket Marios geniale islykter. Hun bruker en plastform fra Nicelight som jeg lenge har siklet på, og nå fikk jeg da endelig grunn til å bestille, en til dere, og en til meg 🙂 (Islyktene i dagens post er laget med slik form, blogger mer om dette i neste uke)
Men det er jo så kjekt å gi vekk ting at jeg jo ikke kan stoppe der… Hva med en hagebok? Den andre jeg trekker ut kan velge mellom en av to bøker fra Claus Dalby, Drivhusdrømme eller Min krukkehave. Jeg har ingen av de selv, men har nå hørt så mye godt om bøkene og da spesielt Drivhusdrømme at jeg tenkte disse kunne falle lesere i smak.

Så da så, jeg trekker rett og slett ut to vinnere blant de som kommenterer her i denne posten innen onsdag morgen, en får en lykt, en får en bok.

For alle dere som leser men aldri har kommentert, kommentering er svært enkelt, og det er kjempehyggelig om dere legger igjen en hilsen. Fyll inn navn (behøver ikke vært ditt fulle navn), epostadresse (blir aldri vist for andre enn meg) og i siste feltet kan du om du har en nettside eller blogg legge inn adresse til denne.

Igjen, hipp hurra for bloggen, og dere 😀  Takk for to flotte år!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

102 KOMMENTARER

 1. Hei Anne,
  gratulerer så mykje dagen! Eg vil gjerne benytta anledningen til å takke for den flotte sida du har som har vore til god hjelp når eg skulle lage min eigen blogg. Her er veldig mykje bra tips, og eg er stadig innom. Og takk for hyggeleg kommentar på bloggen min.
  Beste helsing Terese

 2. Hei Anne!Gratulerer med dagen!
  Det er så koselig å titte inn hos deg.
  Du har mye flott å formidle,å masse flotte bilder.
  Ha en fin søndag!Klem fra Linda :))

 3. Gratulerer med 2 års dagen! Du har vært en kilde til inspirasjon, underholdning, hygge, lærdom og masse annet! Jeg er så glad for at du fikk den ideen for 2 år siden:)

 4. Hei Anne! Gratulerer med 2-årsdagen! Takk også for alle gode bloggtips og for koselige kommentarer på bloggen min. Jeg gleder meg til å fölge deg og bloggen din videre! Klem fra Nora

 5. Gratulerer så mye med bloggbursdag!! Det er ikke lenge siden jeg oppdaget denne flotte bloggen men jeg har allerede funnet nyttige tips (det står spirer og spirer på kjøkkenbenken min nå takket være deg!) og jeg har kost meg med flotte bilder!

  Så leit å lese at du er syk (er selv plaget med kroniske smerter og vet hva det er å ikke fungere helt, men vet jo ikke hvordan dine dager er..) men godt at det å blogge gir deg noe!! bloggen min er ikke gammel enda men det er utrolig moro å begynne «å høre til» og å få koselige kommentarer osv.

  Gratulerer med dagen igjen 🙂

  🙂 Ann K

 6. Takker og neier for superkoselig tilbakemelding Ann Kristine, Nora, Ellea, Linda og Terese 😀
  Blogging er jo en toveisting, for hva ville vel vært vitsen med å blogge om ingen leste… Når noen så i tillegg kommenterer av og til så får jeg jo en følelse av hvem noen av dere som leser er, og får en mulighet til å bli kjent med eventuelle blogger dere selv skriver 🙂

  pst, for de av dere som lurer, det blir ingen ekornsprett i dag, og presentasjonen og avstemning til Frøken Frost 2010 kommer (som annonsert) i morgen, det ble over 50 deltagere!

 7. Gratulerer med bloggbursdag! Det er alltid koselig å lese hva du styrer med, enten det er småfuglene, ekornene, og alt det kreative du driver med! Og du har mange gode bloggtips å komme med!
  Bloggverden,ja! Det er jo et stort sosialt nettverk, der jeg føler at jeg blir kjent med personene bak! Som du sier selv, det er en toveis ting, for hva ville være vitsen med å skrive da, hvis ingen leste!
  Alt er ikke bare rosenrødt, snarere tvert imot, og da er det godt dele også det, og få litt trøst og støtte tilbake! Vi har vel alle vårt, av stort og smått!
  Nå går det mot vår, og da våkner en liksom til liv! Det er den beste tiden, syns jeg!
  Ha en kjempefin dag, Anne!

 8. Gratulerer med 2 års dagen. Eg fann fram til Hagegal for omlag 1 år sidan og før den tid var blogging eit tema eg hadde høyrt om, men ikkje sett på i praksis. Men eg vart avhengig av å lese hagebloggar frå dag ein. Så mykje kunnskap og så fantastisk flotte bilete du og mange andre deler med oss andre. Så stå på, det kan vel vere godt å vite at om formen ikkje er der til ei kvar tid, så er vi mange som berre ventar på å høyre frå deg.

 9. Gratulerer så masse Anne, håper det blir mange flere bloggår! Du har en koselig blogg, og jeg er glad jeg oppdaget den. Kjenner meg igjen i det du skriver her, jeg er også kjempeglad for at bloggverdenen finnes 🙂 Ha en fortsatt fin søndag!

 10. Gratulerer så mye med bloggbursdagen!!
  Tiden går fort når man har det gøy!!!
  I april har jeg tre års bloggburdag. Kan ikke fatte hvor de årene ble av!
  Du har en kjempefin og koselig blogg og her inne hos deg har jeg funnet mye informajon som er grei å ta med seg – både om hage, fugler, data og blogging:)

 11. Gratulerer! Det er et imponerende stykke arbeid du har lagt ned her – for det ér det på en måte. Og til stor glede for meg. Det har vært ekstra godt å komme innom her når hageleiheten har vært størst, fordi bloggen din er gjenomsyret av viktigheten av å gjøre det man vil når man orker.
  Og om jeg ikke vinner en lyt så bestiller jeg en – de som jeg har sett har vært sabla flotte!

 12. Gratulerer utrolig masse med dine 2 år! Jeg er også ganske fersk og har dratt mye nytte av dine tips! Takker så veldig for det! Er ikke alltid lett å finne frem på dette «spindel»nettet. Fantaskisk fin blogg har du – med masse interessante tema:-)
  Masse lykke til videre og håper det blir mange år fremover med nye inspirasjoner til oss på-hengere 😉

 13. Tusen takk for alle gratulasjoner 😀

  Og siden jeg nå oppmuntret til kommentarer, det er viktig for meg at dere lesere ikke føler et kommentarpress!
  Jeg setter pris på de kommentarene jeg får, og forventer ikke at man skal legge igjen en kommentar hver gang man leser, så om noen sitter der ute og har dårlig samvittighet, dropp det, ok? 🙂

  (Jeg driver heller ikke å kommenterer i vilden sky til en hver tid, går litt i rykk og napp, og jeg leser uendelig mye mer enn jeg kommenterer)

  Hagefelleskap er gull verdt, enten det er via forum som http://www.hagegal.no/hagefora/ og hagepraten, eller det er gjennom blogger eller foreninger eller hagevenner så er det godt å møtes for inspirasjon, læring og hygge. Jeg er utrolig glad for at jeg kan hage over nett, det gir meg muligheter jeg ikke ellers hadde hatt, og lærdom jeg kunne sett langt etter.

  Dette med å gjøre det man vil når man orker er essensielt i min hverdag. En lur mann sa for noen år siden til meg at det beste jeg kunne gjøre for meg selv i den helsesituasjonen jeg har er å fokusere på det som gir meg glede og mestring. Dersom jeg gjorde det fremfor å bruke energien min på en masse «jeg må jo nesten» så ville det løfte meg opp, og bidra til at jeg blir friskere, i stedet for å gjøre aktiviteter som føles anstrengende som trekker meg ned, og definitivt gjør meg sykere.
  Ps, så ikke folk tror jeg nå prediker at man bare skal leke prinsesse når man er syk. Det er mye rart som kan gi meg en følelse av glede og mestring, også slike ting som man vanligvis tenker på som kjedelige daglidagse handlinger. Noe som gjør meg skikkelig ovenpå er nå jeg har hatt energi til å rydde feks, mye fordi mannen ikke kan fordra å rydde.

 14. Gratulere med 2-årsdagen Anne!

  Du øser ut av din kunnskap, deler dine fine bilder og skriver alltid intressant og bra.

  Konkurransene dine er like spennende hver gang å følge med på, selv om jeg fortsatt ikke deltatt.

  Ønsker deg lykke til videre med bloggår 3…

 15. Hipp, hipp hurra för dig på 2 årsdagen, glad att du startade, du fick mig in i denna bloggvärlden och det har jag inte ångrat, så jag hoppas du fortsätter inspirera oss länge, länge..

 16. Heisann Anne. Gratulerer med 2års bloggfødelsdag. Titter innom jeg vet du og noen ganger så kommenterer jeg, slik som idag. Du har gitt mye glede og inspirasjon både hagemessig og med litt bloggtips.
  Også jeg har markert min bloggsfødselsdag og slik som deg så er jeg også syk, men det å blogge gjør hverdagene litt mer meningsfylt. Og så blir man som sagt kjent med mange andre bloggere i Blogglandia, som er veldig kjekt som du også vet.
  Grattis igjen og jeg håper du fortsetter i samme stil videre.
  🙂

 17. Er så glad for at du begynte å blogge, og for at jeg fant bloggen din – leser deg fast, men er ikke så flink til å kommentere… Lyktene du har laget nå er skjønne, og mange av tipsene dine prøves ut! Nå skal primulaene mine stelles etter beste evne og etter dine råd!
  Blir gjerne med i en trekning!
  Håper du fortsetter å blogge leeeeeenge!
  HIlde

 18. Gratulerer så mye med 2-årsdagen!
  Da jeg så islykt-bildene dine, fikk jeg med en gang innskytelsen at disse må jeg kommentere. De er utrolig vakre!
  Så leser jeg meg gjennom teksten og ser at du skal ha trekking av premie… – tør jeg da kommmentere??? Skitt au, jeg gjør det lell!
  Er glad for at jeg er blitt kjent med bloggen din. Moseplassen (pluss et par til) er blogger jeg stikker innom med jevne mellomrom – blogger som gjør meg i godt humør og varm innvendig 😀
  Lykke til med de neste blogg-årene også!

 19. Det er klart jeg vil være med å feire bloggen din. Du gir meg så mye inspirasjon, både gjennom ord og bilder. Det har vært en glede å følge deg, og jeg vet det vil bli mange flere flotte innlegg her. Gratulerer så masse med toårs dagen.

  Klem fra en Anne

 20. Dere er så flinke til å skrive flotte kommentarer, jeg blir jo rent rørt her 🙂

  Veldig morsomt å høre at flere av dere sier at jeg er en av de som fikk dere startet på blogging/blogglesing. Jeg har jo sånn glede av dette selv at det er kjekt å høre at jeg kan smitte andre 😉

  Alltid hyggelig å høre at folk liker å følge konkurransene selv om de ikke deltar selv 🙂

  og angående islyktene, jeg er kjempefornøyd sjøl 😀
  Det står ny lykt til frysing nå, tar litt tid (hvor er sprengkulda når man trenger den? ) men legger til noen flere bilder senere i dag, det er geniale former dette!

 21. Gratulerer Anne!
  2 års blogging det er supert,og jeg leser mange.Jeg er ikke så flink.
  Tenker nå skal jeg men det er alltid noe annet som kommer i veien.Leser vel for mange og blir alltid ledet inn på nye veier.
  Men slik er det nå da.Jeg er glad det er mange slike som deg så jeg kan kose meg når jeg trenger det og lærdom.
  Takk takk takk

  Og grattis igjen

 22. Hei igjen Anne! Gratulerer med to årsdagen!

  Det er lenge siden sist jeg var innom både min egen og andre folk sine blogger, men nå tenker jeg litt på om jeg skal blogge litt igjen… Vi får nå se, lysten og orken må være tilstede ;D

  Tar i alle fall å kikker litt rundt i dag, og slikt noe pleier jo å føre til inspirasjon….

  Ha det godt, så høres vi nok igjen.

 23. Man skal lese når man lyster, og blogge når man lyster 🙂 men inspirasjon skader jo aldri, det hender jeg helt glemmer vekk flotte blogger om de faller ut av leserutinene mine.

  Jeg er forresten ikke flink nok til å reklamere for http://hageblogger.blogspot.com/ Der finner dere en hel mengde flotte blogger å lese 🙂

 24. Gratulerer så mye med 2-års dagen Anne 🙂
  Jeg må nok vente ennå noen måneder før jeg også kan feire 2-årsjubileum, men både Moseplassen og den andre bloggen din (hageblogger) var faktisk det som fikk meg i gang med blogging.

  Det har vært kjempekoselig og inspirerende å følge med på alt om både hage, fugler, ekorn og andre supre innlegg. Jeg ser virkelig frem til å følge med fremover også 🙂

 25. Hipp hurra for Anne og Moseplassen.Synest du har gjort eit godt stykke arbeid her som du kan vera svært stolt av. Er glad for at eg fann deg og din blogg. Du er raus på å dela kunnskap, og eg er også ei av dei som søker på din blogg når eg lurer på noko.
  Tusen takk for at du valgte å bruka tid og krefter på dette !!Gratulerer med 2.årsdag, håper det blir mange fleir !!

 26. Gratulerer så mye med bloggbursdag!! Det er ikke lenge siden jeg oppdaget denne flotte bloggen men jeg har allerede funnet nyttige tips (det står spirer og spirer på kjøkkenbenken min nå takket være deg!) og jeg har kost meg med flotte bilder!

  Så leit å lese at du er syk (er selv plaget med kroniske smerter og vet hva det er å ikke fungere helt, men vet jo ikke hvordan dine dager er..) men godt at det å blogge gir deg noe!! bloggen min er ikke gammel enda men det er utrolig moro å begynne «å høre til» og å få koselige kommentarer osv.

  Gratulerer med dagen igjen 🙂

  🙂 Ann K

 27. Gratulerer så mye Anne. Du har en fantastisk blogg som jeg må titte innom hver dag. Ser frem til mange nye spennende innlegg fra deg i år(ene) som kommer.

 28. Gratulerer så mye med bloggbursdagen!!
  Tiden går fort når man har det gøy!!!
  I april har jeg tre års bloggburdag. Kan ikke fatte hvor de årene ble av!
  Du har en kjempefin og koselig blogg og her inne hos deg har jeg funnet mye informajon som er grei å ta med seg – både om hage, fugler, data og blogging:)

 29. Du har virkelig en fin blogg. Inspirerende. Lyktene du lager er nydlig. Har så lyst å lage selv…..blir jo kreativ av å se på bildene dine!
  Gleder meg til å følge deg videre!

  Marte

 30. Hurra for deg og bloggen! Håper du har en strålende bloggbursdag! 😀
  Moseplassen er alltid en fin plass å stikke innom – raus, engasjert, inkluderende og vakker! Jeg liker så godt å vandre rundt her, lukte på blomstene og smile av ekornene 🙂

 31. Tusen takk for alle gratulasjoner 😀

  Og siden jeg nå oppmuntret til kommentarer, det er viktig for meg at dere lesere ikke føler et kommentarpress!
  Jeg setter pris på de kommentarene jeg får, og forventer ikke at man skal legge igjen en kommentar hver gang man leser, så om noen sitter der ute og har dårlig samvittighet, dropp det, ok? 🙂

  (Jeg driver heller ikke å kommenterer i vilden sky til en hver tid, går litt i rykk og napp, og jeg leser uendelig mye mer enn jeg kommenterer)

  Hagefelleskap er gull verdt, enten det er via forum som http://www.hagegal.no/hagefora… og hagepraten, eller det er gjennom blogger eller foreninger eller hagevenner så er det godt å møtes for inspirasjon, læring og hygge. Jeg er utrolig glad for at jeg kan hage over nett, det gir meg muligheter jeg ikke ellers hadde hatt, og lærdom jeg kunne sett langt etter.

  Dette med å gjøre det man vil når man orker er essensielt i min hverdag. En lur mann sa for noen år siden til meg at det beste jeg kunne gjøre for meg selv i den helsesituasjonen jeg har er å fokusere på det som gir meg glede og mestring. Dersom jeg gjorde det fremfor å bruke energien min på en masse «jeg må jo nesten» så ville det løfte meg opp, og bidra til at jeg blir friskere, i stedet for å gjøre aktiviteter som føles anstrengende som trekker meg ned, og definitivt gjør meg sykere.
  Ps, så ikke folk tror jeg nå prediker at man bare skal leke prinsesse når man er syk. Det er mye rart som kan gi meg en følelse av glede og mestring, også slike ting som man vanligvis tenker på som kjedelige daglidagse handlinger. Noe som gjør meg skikkelig ovenpå er nå jeg har hatt energi til å rydde feks, mye fordi mannen ikke kan fordra å rydde.

 32. Stor klem til deg!

  Det er alltid så trivelig å stikke innom Moseplassen og jeg gleder meg til å gratulere deg med 3-års dagen, 4-årsdagen, 5-årsdagen…..

  Tenk at et villastrøk i Oslo kan være nabolaget til Selbu :-). Du formidler interessante tema på en inspirerende, nærværende og vennlig måte og man skal ikke innom her mange ganger før man føler seg hjemme!

  Så – hipp hipp hurra 🙂 Gratulerer med 2-års dagen!

 33. Gratulere med 2-årsdagen Anne!

  Du øser ut av din kunnskap, deler dine fine bilder og skriver alltid intressant og bra.

  Konkurransene dine er like spennende hver gang å følge med på, selv om jeg fortsatt ikke deltatt.

  Ønsker deg lykke til videre med bloggår 3…

 34. Herlige bloggleserene mine 🙂
  Nå får dere en *kjempeklem* av meg, så dukk dere som ikke liker sånn pågående nærhet, men jeg måtte bare 😉

  Takk for alle de fantastisk hyggelige ordene, jeg håper dere unnskylder at jeg ikke er mer personlig i hilsenene her nå, men jeg rår ikke helt over.
  Nå går det i 100 med konkurransepresentasjon, og så er det bloggpulsjobbing og så er det en lang kø av folk med bloggfiksebehov, og så… hehe, og jeg nyter alt jeg orker å få gjort, men som sagt, å besøke hver enkelt av dere og takke tror jeg ikke at blir gjort denne runden, uansett hvor mye jeg har lyst.

  Ja, rart med det, på internett spiller det ingen rolle hvor man bor, eller hva man heter eller hvordan man ser ut. Her kan vi møtes helt på tvers av alt annet, superdigg 🙂

  og angående gjenbruk av julestjerne, hehe, var ikke det en supersmart måte å få «brukt den opp» slik at jeg slipper å ha dårlig samvittighet for å kaste den? 😀

 35. Gratulerer med 2 årsdagen på bloggen din!!

  Formen du har fått deg der til å lage islykter med ser jo supergenial ut! Kanskje det er en litt lettere å få ut lykta i denne i forholdt til når en bruker bøtter…?

  Ha en fin uke!
  Klem Anita

 36. Gratulerer med dine 2 år. Du har ein fantastisk flott blogg med mange kjekke innlegg verd å bruke tid på. Eg kom inn sidan eg heilt hadde gløymt frk. frost konkurransen og lurte på om kansidatane var presentert. Det og er ein kjekk ting du har teke deg tid til..alle dei kjekke konkurransane du har hatt. So takk og lukka til, du bidreg i mange sin kvardag 🙂

  Klem!

 37. Gratulerer Anne!
  2 års blogging det er supert,og jeg leser mange.Jeg er ikke så flink.
  Tenker nå skal jeg men det er alltid noe annet som kommer i veien.Leser vel for mange og blir alltid ledet inn på nye veier.
  Men slik er det nå da.Jeg er glad det er mange slike som deg så jeg kan kose meg når jeg trenger det og lærdom.
  Takk takk takk

  Og grattis igjen

 38. Hurra hurra!!!! og ja, jeg har fulgt deg lenge 🙂 og det hele har vært en sann glede kjære venn.

  Ikke minst alt det du har lært meg om data og blogging, marger og instillinger, ja, uten deg vet jeg faktisk ikke om det hadde vært så morsomt overhode, hadde vel gitt opp i html mylderet tenker jeg. Du er god til å forklare, og jeg har tatt til meg hver eneste kunnskap du har skrevet om her.

  Faktisk også hageglede har du greid å formidle til denne huldra. Har en hagegal mor, interessert og engasjert, men her har det vært litt fraværenede i grunn. Takket være deg og bloggen din kjenner jeg nå det spirer også på den siden av hobbyvirksomheten, og DET håper jeg varmer ditt hjerte på denne dagen.

  Gratulerer så mye. Klem fra Anne

 39. Hei igjen Anne! Gratulerer med to årsdagen!

  Det er lenge siden sist jeg var innom både min egen og andre folk sine blogger, men nå tenker jeg litt på om jeg skal blogge litt igjen… Vi får nå se, lysten og orken må være tilstede ;D

  Tar i alle fall å kikker litt rundt i dag, og slikt noe pleier jo å føre til inspirasjon….

  Ha det godt, så høres vi nok igjen.

 40. Gratulerer så mye med bloggjubilèet! 🙂
  Bloggingen din har ikke bare vært til hjelp og glede for deg selv, jeg og sikkert mange med meg har stor glede av å lese den.
  Vil også bruke anledningen til å takke for hjelp og tips i forbindelse med blogging.

 41. Gratulerer så mye med 2-års dagen Anne 🙂
  Jeg må nok vente ennå noen måneder før jeg også kan feire 2-årsjubileum, men både Moseplassen og den andre bloggen din (hageblogger) var faktisk det som fikk meg i gang med blogging.

  Det har vært kjempekoselig og inspirerende å følge med på alt om både hage, fugler, ekorn og andre supre innlegg. Jeg ser virkelig frem til å følge med fremover også 🙂

 42. Gratulerer med toårsdagen Annebloggen 🙂 Det er jo DU som burde ha premie, ikke vi. Den skulle du hatt for all kunnskap og hygge du sprer om deg med ord og bilder. Og små føljetonger, som f.eks Spretten Søndag. Håper de søte små dukker opp hos deg igjen! For ikke å snakke om konkurransene dine 🙂 Det er hyggelig å delta når jeg gjør det og alltid hyggelig å følge med og stemme. Hurra for bloggen din! Klem

 43. Hipp hipp og gratulerer!
  Det er virkelig mye positivt med å blogge, selvom en av og til oppdager at en har sittet foran pc’en i timevis når en egentlig burde gjort noe annet… Du gleder og engasjerer, og det er supert!

 44. Gratulerer her frå Blåbærhagen også! Du har gjort ein imponerande jobb med Moseplassen, eg brukar den nærmast som oppslagsverk enten det gjeld fuglemating eller bloggetips. Tusen takk for at du tar deg tida til det, me er mange som set pris på det!

 45. Gratulerer så mye med toårsdagen Anne. Setter som du vet stor pris på sidene dine. Din blogg var en av de første bloggene jeg begynte å lese fast 🙂 Jeg koser meg fremdeles like mye og ser frem til nye innlegg.

  Morro med trekning også

  Klem fra Lisemoren

 46. Gratulerer med 2 års dagen,Anne.Imponert over mange innlegg du har postet. Igjen,takk for all hjelp med 3 kolonner.Ser også at du har hjulpet mange på NIB. Klem og god uke til deg.

 47. Gratulerer så mye!! Du er virkelig en inspirasjon i denne verdenen og så flink til å engasjere oss med konkurranser. Håper å være med mer der etterhvert;)
  Ha ei fin uke og klem fra meg;)

 48. Gratulerer med jubileum! Setter stor pris på bloggen din og at du har hageblogger samlesiden! Gjør ting så mye enklere når man skal bloggsurfe litt 🙂
  Lyslyktene var kjempefine!

 49. Gratulerer med 2 år som blogger !
  Det er bestandig moro å komme inn på bloggen din!
  Du setter oss i gang med aktiviteter som engasjerer !
  Setter veldig stor pris på dine innlegg som alltid har en eller annen opplysning til oss !
  Ha en flott ukestart ! Klem fra bestemor!

 50. HIPP HIPP HURRA;)) GRATTIS med «2 åringen».
  Og flott innlegg. Og utrolig flotte lykter;)
  Ja du hjalp meg du Anne med å komme i gang med bloggutforming;)
  Takk for det;)

  Ha en herlig søndag kveld.
  Hilsen Ingrid

 51. Så gøy med bloggbursdag!!! Gratulerer så mye. Jeg satt å tenkte på selv her om dagen hvor lenge jeg har blogget egentlig.. Trodde jeg hadde begynt sånn omtrent samtidig med deg. Ser at det var 19 Mars 2008. He-hee!! Så¨gøy så gøy. Ja håper du fortsetter leeeeenge!!!!

 52. Gratulerer med dagen!
  Eg har også fått venner gjennom blogginga, gode venner som bryr seg 🙂
  Som du seier kan du blogge på eigne premisser og det er ein fin måte å vere sosial på utan å rydde huset og lage mat før gjestene kjem 🙂

  Takk for alle komentarar du har skrive hos meg 🙂
  Kjempekoseleg er det også med Frøken konkurransane du lagar til! Takk for det 🙂

  Lukke til med nye postar framover 🙂

  Klem frå ein bloggvenn 🙂

 53. Stor klem til deg!

  Det er alltid så trivelig å stikke innom Moseplassen og jeg gleder meg til å gratulere deg med 3-års dagen, 4-årsdagen, 5-årsdagen…..

  Tenk at et villastrøk i Oslo kan være nabolaget til Selbu :-). Du formidler interessante tema på en inspirerende, nærværende og vennlig måte og man skal ikke innom her mange ganger før man føler seg hjemme!

  Så – hipp hipp hurra 🙂 Gratulerer med 2-års dagen!

 54. Herlige bloggleserene mine 🙂
  Nå får dere en *kjempeklem* av meg, så dukk dere som ikke liker sånn pågående nærhet, men jeg måtte bare 😉

  Takk for alle de fantastisk hyggelige ordene, jeg håper dere unnskylder at jeg ikke er mer personlig i hilsenene her nå, men jeg rår ikke helt over.
  Nå går det i 100 med konkurransepresentasjon, og så er det bloggpulsjobbing og så er det en lang kø av folk med bloggfiksebehov, og så… hehe, og jeg nyter alt jeg orker å få gjort, men som sagt, å besøke hver enkelt av dere og takke tror jeg ikke at blir gjort denne runden, uansett hvor mye jeg har lyst.

  Ja, rart med det, på internett spiller det ingen rolle hvor man bor, eller hva man heter eller hvordan man ser ut. Her kan vi møtes helt på tvers av alt annet, superdigg 🙂

  og angående gjenbruk av julestjerne, hehe, var ikke det en supersmart måte å få «brukt den opp» slik at jeg slipper å ha dårlig samvittighet for å kaste den? 😀

 55. Hurra hurra!!!! og ja, jeg har fulgt deg lenge 🙂 og det hele har vært en sann glede kjære venn.

  Ikke minst alt det du har lært meg om data og blogging, marger og instillinger, ja, uten deg vet jeg faktisk ikke om det hadde vært så morsomt overhode, hadde vel gitt opp i html mylderet tenker jeg. Du er god til å forklare, og jeg har tatt til meg hver eneste kunnskap du har skrevet om her.

  Faktisk også hageglede har du greid å formidle til denne huldra. Har en hagegal mor, interessert og engasjert, men her har det vært litt fraværenede i grunn. Takket være deg og bloggen din kjenner jeg nå det spirer også på den siden av hobbyvirksomheten, og DET håper jeg varmer ditt hjerte på denne dagen.

  Gratulerer så mye. Klem fra Anne

 56. Gratulerer så mye med toårsdagen Anne. Setter som du vet stor pris på sidene dine. Din blogg var en av de første bloggene jeg begynte å lese fast 🙂 Jeg koser meg fremdeles like mye og ser frem til nye innlegg.

  Morro med trekning også

  Klem fra Lisemoren

 57. Gratulerer med 2 år som blogger !
  Det er bestandig moro å komme inn på bloggen din!
  Du setter oss i gang med aktiviteter som engasjerer !
  Setter veldig stor pris på dine innlegg som alltid har en eller annen opplysning til oss !
  Ha en flott ukestart ! Klem fra bestemor!

 58. Gratulerer med dagen!
  Eg har også fått venner gjennom blogginga, gode venner som bryr seg 🙂
  Som du seier kan du blogge på eigne premisser og det er ein fin måte å vere sosial på utan å rydde huset og lage mat før gjestene kjem 🙂

  Takk for alle komentarar du har skrive hos meg 🙂
  Kjempekoseleg er det også med Frøken konkurransane du lagar til! Takk for det 🙂

  Lukke til med nye postar framover 🙂

  Klem frå ein bloggvenn 🙂

 59. Gratulerer så masse med 2-års blogging 🙂

  Som før sagt så finner jeg stor glede av, og nytte i, å besøke den flotte bloggen din. Personlig stil både på form og innhold. Kvalitet hele veien gjennom. Derfor finner en veien tilbake – gang etter gang. Tusen takk for at du deler smått og stort med oss. Ekornbildene er bare fantastisk koselige! Og konkurransene dine – like kjekke alle som en. Hold frem som du stevner, Anne!

  Nydelige islykter!

  Hilsen Irén 🙂

 60. Gratulerer Anne! Bloggen din er til stor glede for mange. Jeg storkoser meg hver gang jeg er på besøk, og du gir vireklig mye av deg selv. Imponerende med alle konkurranser du har laget, og alle de gode, og grundige bloggtipsene du deler så raust med oss. Tusen takk!

 61. Du skriver slik at det er koselig å lese, og det er det viktigste. Jeg begynte å blogge i 2007, da vi dro til England med bobil og familie/venner ønsket å følge oss på turen. Helt til høsten -09 var det de eneste som fikk lese hos meg. helt til sønnen pushet på, og fikk meg til å legge igjen spor på andre blogger. Og nu kan jeg bare si at jeg stortrives med dette, både å skrive seg og lese hos andre.

  Bøker om sommer i krukker og drivhus må jo være det perfekte lesestoff, for den som venter på vår og sommer.

  Ha en strålende dag.

 62. Gratulerer med bloggbursdag! Bloggen din er en blogg jeg besøker jevnlig, selv om jeg ikke alltid legger igjen kommentar.
  Det er alltid så koselig å lese det du skriver om.

  Ha en flott dag og en fortsatt fin uke:)

 63. Gratulerer med 2 års dagen!

  Det har vært en glede å følge deg!
  Fint å bli kjent med Claus Dalby. Har en drøm om et lite drivhus.
  Ha en kjempefin uke!:)

 64. Tusen tusen takk for alle hyggelige bloggbursdagshilsner 🙂

  Ang Claus Dalby, trivelig og kunnskapsrik fyr. Han hadde forresten en serie på Dansk TV i fjor sommer, den var å finne på netttv, skal se om jeg finner den og viser dere.

  Ang formene, ja, de er mye enklere å bruke en bøtte-bøtte. Formene er ikke så tykke, så isen fryser relativt fort, og etter en halvtime på benken så plopper den rett ut, uten noe mer dill (eller man kan jo helle lunkent vann på forma og få den ut tidligere). Anbefaler absolutt formen til de som synes det er kjekt å lage islykter, kan også brukes som vinkjøler 🙂

 65. Gratulerer hjertligst med to års dagen, og takk for mange fine innlegg, bilder og konkurranser. Av bøkene må det bli drivhusdrømmer.
  Klem Laila

 66. Tusen tusen takk for alle hyggelige bloggbursdagshilsner 🙂

  Ang Claus Dalby, trivelig og kunnskapsrik fyr. Han hadde forresten en serie på Dansk TV i fjor sommer, den var å finne på netttv, skal se om jeg finner den og viser dere.

  Ang formene, ja, de er mye enklere å bruke en bøtte-bøtte. Formene er ikke så tykke, så isen fryser relativt fort, og etter en halvtime på benken så plopper den rett ut, uten noe mer dill (eller man kan jo helle lunkent vann på forma og få den ut tidligere). Anbefaler absolutt formen til de som synes det er kjekt å lage islykter, kan også brukes som vinkjøler 🙂

 67. HIPP HIPP HURRA – 2 år og for en fantastisk blogg du har klart å skape. Gratulerer så mye.
  Jeg er innom når du oppdaterer men er ikke så flink til å kommentere som jeg burde være.
  Klemmer

 68. ja gratulerer med blogg bursdag. ikke få dager en starter her med kaffe og moseblogg. IKke at den er mosegrodd , MEN som ny hageeier , dvs eier av mer en rekkehusplen så har jeg fått mange tips her. Og også hjelp . Ikke så flink til å kommentere men det siste året har gått i en tåke her . Lykke til videre . F

 69. Gratulerer så mye med 2 års dagen, Anne, og takk for alle hageinnlegg, bloggtips, og nydelige bilder! Jeg linker til Frøken Frost-konkurransen hos deg!

  Klem Cathrine 🙂

 70. Hei Anne! Tenk at det har blitt to år allerede – en riktig flott grønn blogg har du fått til. Gratulerer så mye! Jeg behøver ikke være med i trekningen av gave – ville bare innom og gratulere deg. – Og så kan jeg jo nevne at islyktformene snart kan kjøpes i Norge 😉

 71. Hipp Hurra for deg, og Gratulerer med 2 årsdagen :)Jeg har fulgt Moseplassen nesten hele veien, men har ikke vært så flink til å kommentere. Men litt kontakt har vi hatt…
  Fine islykter!!
  Ønsker deg en fin tid framover. Så godt at vi går lysere tider i møte 🙂
  Vennlig hilsen Bothild

 72. Tusen takk alle sammen for de fantastiske hilsningene dere legger igjen 🙂 Slikt som dette varmer, og jeg skal huske på å ta det frem og lese om jeg får en dårlig dag!

 73. Kjære Anne ! Mange gratulasjoner med 2 års dagen!
  Så fort tiden flyr.
  Stolt er jeg at Lyslykta ble din til 2 årsdagen.
  Jeg blir også så glad for å lese bloggen din .
  Alle Frost bildene er unike samlet alle på din side.
  I dag var jeg på Tanum og så gjennom kunst og hagebøker .
  Men da tenkte jeg at jeg får jo så mye inspirasjon gjennom nett og gjennom mange blogger osv.
  Sparte penger i dag for det ble bare en times titt i alle hagebøkene i butikken.
  Så det var dagens hyllest til din blogg.
  Det er gratis ( bærekraftig) og det gir næring til
  den estetiske » sansen» Lykke til videre.
  Klem Mari

 74. Kjære Anne ! Mange gratulasjoner med 2 års dagen!
  Så fort tiden flyr.
  Stolt er jeg at Lyslykta ble din til 2 årsdagen.
  Jeg blir også så glad for å lese bloggen din .
  Alle Frost bildene er unike samlet alle på din side.
  I dag var jeg på Tanum og så gjennom kunst og hagebøker .
  Men da tenkte jeg at jeg får jo så mye inspirasjon gjennom nett og gjennom mange blogger osv.
  Sparte penger i dag for det ble bare en times titt i alle hagebøkene i butikken.
  Så det var dagens hyllest til din blogg.
  Det er gratis ( bærekraftig) og det gir næring til
  den estetiske » sansen» Lykke til videre.
  Klem Mari

 75. Kære Anne,

  jeg vil også gerne melde mig i rækken af gratulanter. Tillykke med din ‘fødselsdag’. Tusind tak for de pæne ord du har skrevet om mig og mine bøger. Det er rigtig pænt af dig.
  Jeg er selv ved at starte en blog – http://www.clausdalby.dk, der går i luften midt i marts. Det glæder jeg mig meget til, for jeg har SÅ meget at fortælle om. Det er hyggeligt at høre, at flere har set tv-udsendelserne ‘Drivhusdrømme’ på nettet.
  Palmesøndag, d. 28. marts, er der præmiere på en række nye haveprogrammer med min have som omdrejningspunkt. ‘Drømmehaver’ hedder de.
  Det er en fin blog, du har. Den vil jeg glæde mig til at linke til.

  Bedste hilsner fra Claus

 76. Du verden, så koselig at du fant bloggen min og tok deg tid til å skrive en kommentar til meg 🙂 Og så kjekt å høre at du skal starte egen blogg, den kommer jeg garantert til å følge med på.

  Jeg hadde håpet at Drivhusdrømme ble solgt til en norsk kanal, programserien burde ha bred apell og jeg er sikker på at den ville glede mange. Det er flott at den ligger på nett, men det blir nå ikke det samme som å få se blomstene i all sin prakt på tvskjermen da.
  For lesere som ikke har fått med seg dette i våres så finner dere hele serien her:
  http://www.dr.dk/DR2/Drivhusdroemme/Index.htm

  Så spennende at du kommer med ny tv-serie. Håper den kommer på nett-tv, men om den ikke gjør det så ser det ut til at vi kommer til å bytte til en tv-kanal leverandør som har DR 😀

  Dere lesere, jeg holder dere naturligvis oppdatert både på når den nye bloggen til Dalby kommer, og om Drømmehaver blir gjort tilgjengelig på nett-tv. Og nå er det jo snart så vi kan håpe at hage-tv sendingene starter igjen, og da starter jeg jo atter opp hage-tv programoversikten.

 77. Kære Anne,

  jeg vil også gerne melde mig i rækken af gratulanter. Tillykke med din ‘fødselsdag’. Tusind tak for de pæne ord du har skrevet om mig og mine bøger. Det er rigtig pænt af dig.
  Jeg er selv ved at starte en blog – http://www.clausdalby.dk, der går i luften midt i marts. Det glæder jeg mig meget til, for jeg har SÅ meget at fortælle om. Det er hyggeligt at høre, at flere har set tv-udsendelserne ‘Drivhusdrømme’ på nettet.
  Palmesøndag, d. 28. marts, er der præmiere på en række nye haveprogrammer med min have som omdrejningspunkt. ‘Drømmehaver’ hedder de.
  Det er en fin blog, du har. Den vil jeg glæde mig til at linke til.

  Bedste hilsner fra Claus

 78. Hei, jeg prøvde å få kontakt med deg i forbindelse med et blogg-problem. Du har jo så fin blogg og mestrer alt teknisk både når det gjelder WordPress og Blogger. Har du registrert spørsmålet mitt, eller har det «kommet på avveie» ?

 79. Hei. Har kommet over bloggen din akkurat i dag, og jeg er vilt begeistret. Som deg ble jeg syk og i ren glede startet jeg min egen blogg for ett år siden. En blogg om barn med diagnoser, urter, ugress og omsorgsfull mat. Jeg er også involvert i noe som heter Grønn Omsorg, hvor vi jobber med kortreist mat, vi fletter pilkurver, sår og høster urter og grønnsaker. Alt er økologisk. Jeg skal starte mitt eget drivhus til våren, og ønsker et sted å hente inspirasjon å få ideer. Kan jeg legge deg til min blogg, for deg ønsker jeg å følge? Mvh mettemia

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her