Herlig tid :)

Det har blitt vår gitt. Rett nok ikke sånn veldig kraftig, her er fremdeles en masse snø i hagen, men solen gjør så godt den kan, og så får jeg heller tåle at det fremdeles snør av og til.

Våren er en god tid med forventning til ny hagesesong og nytt liv. Nytt liv for hagen, men jeg håper også for min egen del. Det beste med denne våren er nemlig  at det endelig ser ut til å løsne med helsa. 2011 har så langt bydd på en lang fin periode med uvanlig mye umpf, og jeg håper dette holder seg og gradvis bedrer seg utover våren. Legen har trua, og det har jeg også.

2011 har også bydd på flere fine spennende utfordringer, noe av det er fortsettelse på det jeg startet med i 2010 med å skrive for andre, men det er også en stor fin ting jeg ikke har fortalt enda, (kommer snart), og disse utfordringene spiser raskt opp overskuddet. Det er derfor jeg ikke har vært så flittig til å kommentere rundomkring i det siste, jeg har rett og slett tatt på meg litt mer enn jeg egentlig har hatt kapasitet for, (som strengt tatt er veldig lite det bare virker ikke sånn her inne), og det har gått ut over tiden jeg bruker i blogglandia. Men jeg vil at dere skal vite at jeg til stadig er innom bloggene deres, jeg er bare ikke så flittig til å legge igjen en hilsen.

Jeg ser frem til tiden som kommer, både i hagen, med helsa og i og rundt bloggen. Takk for at dere vil være med på reisa 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

23 KOMMENTARER

 1. Hei, Anne. Du skal vite at eg og set svært stor pris på det du gjer. Eg har sagt det mange ganger før og eg seier det igjen, eg er utruleg imponert over Hagegal-forumet og alle sidene. Og eg veit at då er det einkvan som gjer eit stort og for oss vanlege eit usynleg arbeid. TAKK. Så har eg erfart at hage har vore til særdeles god medisin, og at det gjerne kunne vore på blå resept både utgifter og anna.
  Stå på, eg elskar kreativiteten din, eg vert gjerne med på reisa.

 2. Hei, Anne!

  Vi får se hvor fort det går da;)) Jeg planlegger, og ideene og drømmene er mange, men jeg er litt usikker på fremdriften;) Helsen først i mitt tilfelle. Jeg skal på kontroller på sykehuset hver 3.mnd. dette første året i alle fall. Så vi får nok ta det litt som det kommer:)

  KLEM

 3. Jeg er imponert hvor mye du har fått til og av den tekniske kompetansen din. Jeg vet hvor lett det er å si ja – når noe er gøy – uten å tenke på at alt tar tid og krefter.

 4. Hei søte Anne 🙂
  Så flott at du er på bedringens vei. Jeg vil bare si at jeg koser meg veldig med bloggen din, dine utmerkede tips som virkelig har hjulpet meg i blogglandia, samt dine flotte fotokonkurranser har gledet meg mer enn en gang og gjort hverdagen min lysere.
  Husk nå bare på å skynd deg langsomt og ikke kast deg over alt du har lyst til å gjøre. Ingenting er verre enn å ha hengende over seg altfor mange MÅ GJØRE. Så ta det med ro, og lykke til.
  Klem fra Kristin

 5. Å, så kjekt å høre Anne at helsa di begynner å bli bedre. Ikke bare bare å ha ei helse som ikke fungerer (kjenner til det mtp revmatismen mm som jeg selv sliter med). Det er så godt, og vi som er vant til at helsa ikke alltid sammarbeider, er ekstra takknemlige, når den endelig spiller på vårt lag!
  Ikke stress med om du ikke rekker over alt. Bare godta det. Det har i alle fall jeg lært.
  Og så er det så kjekt å se at du har fått så mange å skrive for! Bra! For du er inspirerende og dyktig. Kjekt å besøke bloggen din og lese. Det er også veldig kjekt å lese det du har skrevet for bl.a NIB. Gleder meg til å høre mer 🙂
  God klem

 6. Så flott å høre at du kommer deg igjen, Anne:) Og det er en fin tid vi er inne i nå utover. I går var det +11 her og sol innimellom. Det våres!
  Helsen skal en ikke tulle med nei, så ta deg tid også. Selv er jeg lite flink til å slappe av, men i det siste så har jeg måttet pga helsa. Er så glad for hver morgen jeg kan stå opp og gå! Nyter dagene.
  Skal bli spennende å høre om dine prosjekter fremover.
  Glær mæ:)

  Ha en fin fin torsdag, og ønsker deg i samme slangen, en riktig god helg. Klem:)

 7. Så bra at helsa er på din side og jobber med deg! Syes du gjør en knalljobb med hageblogger og dine egne tips og flotte konkuranser!
  Spennende med nye prosjekter… Nydelig bilde du viser av fryst krokus
  Klem Hilde

 8. Du gjør en flott jobb med bloggen og alle de konkurransene du har, og i tillegg skriver du artikler. Nå får du ta en liten vinterferie, og ta vare på deg selv:)

 9. Mmm ja, den er vidunderlig, denne tiden.
  Kunsten å holde litt igjen gjelder vel likevel som alltid – iallefall med alle tankene, planene som man ikke rekker over, det er det som sliter mest. Og så, når man gjør det man orker eller får tid til, og tiden likevel går videre, så glemmer man lett alt det andre man surret rundt med…
  Supert å høre at kreftene dine kommer, at du er i farta og sprer glede & inspirasjon til oss alle. Dine små (store) hemmeligheter er dine så lenge du selv vil 🙂
  Klem

 10. Kjekt å høre at helsen din er blitt bedre og at vi gleder oss til våren som er på vei.

  Flott bilde av Forsytiagrener som blomstrer, et skikkelig vårtegn.

 11. *klem*
  til alle og enhver av dere finfine lesere 🙂

  Nå er det jo slik at en aldri skal si en har blitt bedre, for så blir en dårligere,… men jeg tar sjangsen 😉

 12. Hei Anne

  Nå er det alt for lenge siden jeg har kikket meg rundt i blogglandia selv. Gledelig å høre at du ser positivt på tiden vi har i vente…sol og varmere tider hjelper på det meste! Ønsker deg lykke til.

  Har en liten konkurranse på gang inne hos meg, hiv deg med om du vil: http://cleancanvasstudio.blogs

  Ønsker deg gode dager i vente, og riktig god helg ♥

  Klem fra meg

 13. Kjære deg Anne, du trenger da virkelig ikke å beklage etter surret mitt på dele-siden din 😀
  Du gjør en kjempefin innsats, selv surrer jeg rundt med så mye at det går litt i ball innimellom (litt i frø…)
  Ha en fin kveld 🙂

 14. Så gledelig å høre at helsa fortsatt er i fremgang, Anne! Men da er det spesielt viktig at du ikke tar på deg for mye. Litt gladskjenn nå ;o)
  Du er så flink og kreativ, og det er alltid hyggelig å komme innom her!
  Når kommer du til sunnmøre da?
  Klem!

 15. Så gledelig å høre at helsa fortsatt er i fremgang, Anne! Men da er det spesielt viktig at du ikke tar på deg for mye. Litt gladskjenn nå ;o)
  Du er så flink og kreativ, og det er alltid hyggelig å komme innom her!
  Når kommer du til sunnmøre da?
  Klem!

 16. Her på Lørenskog skal man være superoptimist for å registrere noen vårtegn: Jeg har akkurat bestilt ny måking av taket……
  Men solbærkvistene som jeg tok inn i forrige uke begynner absolutt å lukte vår – og til uken tar jeg sjansen på å begynne tappingen av bjørkesevje!
  Med våren kommer kanskje helsa også tilbake til flere av oss? Hvis vi tar vare på oss selv…..! Du gleder mange, Anne – ikke legg ambisjonsnivået høyere enn at du har tid og rom for å ta vare på deg selv og helsen din!

 17. Hehe, godt at dere passer på meg, og takk for gode ord 🙂
  Jeg forsøker jo å passe på meg selv også, men det er ikke lett å si nei takk når livet byr på seg selv. Noe av det mest frustrerende med å være syk på den måten jeg er er at jeg må prioritere meget strengt, og det er vanskelig rett og slett. Men det går finfint med meg, men jeg har altså måttet prioritere ned deler av bloggingen til fordel for andre ting en periode nå.

  Helga Sofie, å gå i frø er jo fint det? vi liker jo frø 😉

  Krepsemor, tja, si det du. Sånn når vi snakker om å bite over mer enn en egentlig orker.. Planen er at jeg ikke reiser før jeg faktisk orker å være der og ikke blir liggende på soverommet hele dagen. Det ligger litt frem i tid, men mannen og jeg håper på sommeren, så får vi se.

  Bjørkesevje har jeg hørt om, men ikke smakt. Spennende! Og så krysser jeg fingrene for bedret helse for deg også Nina 🙂

 18. Godt å høre at du begynner å bli bedre 🙂 ønsker deg det ! Bloggen din liker jeg kjempe masse !
  Solfylte hilsen fre sør.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her