Vårfryd! Både i egen hage, i konkurranse og på NIB

Nå er nesten all snøen borte fra hagen, ligger bare litt igjen i skyggen på nordsiden av huset 🙂 Det er kun snøklokkene som er i blomst, men det dukker opp løkspirer over alt, og helleborusknopper her og der.

Månedens spalte på NIB (Norske Interiørblogger) handler om vårens hagegleder, og har noen enkle tips for å få en bedre vårhage: Noter deg hvor i hagen snøen smelter først og plant vårblomstrende studer og løk der. Og, spar på potter med løk du kjøper ferdigdrevet for stue eller krukke, plant de ut og få blomstring til neste år.

Har du lyst på enda mer vårinspirasjon så anbefaler jeg deg en tur innom konkurransen Frøken Vårfryd 2011. Der kan du nyte alle de bidragene som allerede har kommet inn, og kanskje du blir inspirert til å bidra selv også? Supre premier fra BoGrønt Rom og Fiskars.

og du,om du har en hageblogg så vil jeg gjerne få låne et bilde av deg! (les her)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Nydelige vårbilder hos deg.
  Er så herlig denne tiden når det begynner å spire og gro.
  Jeg har plantet ut alle perleblomstene jeg hadde inne. Blir spennende å se om de trives.
  Lykke til på Hagemessen.
  Ha en fin helg.
  Klem fra Mio

 2. Herlig med de første vårtegnene:) Jeg fant hestehov i dag:):) Bilde av meg er veldig sjelden, tror nesten ikke det finnes, he, he:) Jeg har en egen evne til å være bak kamera…
  Gleder meg til messe i helgen:)

 3. Får ikk overført bilder inn på pc… pcen lider av hukommelsestap, og kjenner plutselig ikke igjen enheten… Nå her jeg prøvd så mange ganger at den ignorerer meg og sier ingeting… sukk:) Derfor ingen bilder til frøken konkurransen heller:( Og ingen innlegg med vårtegn, sukk:( Håper pcen blir friskmeldt i løpet av helgen:)

 4. Vet du – jeg så plutselig at du ikke lå på listen min. Det er nå rettet opp! Håper jeg får sett på deg på Hagemessen, men det er ikke sikkert. Vi får se. Vi blogges iallefall 🙂

 5. Takk for de flotte vårbildene du gleder oss med! 🙂
  Har kjøpt en del frø som jeg skal kose med meg.
  Har forresten laget mange planter av en blogbeger jeg tok inn i varmen i høst. Brukte både toppskudd og blader (klipper av stengelen på hver side av bladet og satt hele saken i jord). Brukte lite vann. Til dette prosjektet har jeg brukt gjennomsiktige plastkrus med lokk som det har vært smoothie i. Tapet over åpning på toppen. Det tok ca 1 – 2 uker før røttene viste seg. Det så gøy når du kan se røttene med en gang. 🙂
  Fortsatt god helg!
  Klem fra meg

 6. Hurra for våren og hagemessa og alt. Jeg ligger litt etter med å få kommentert nettopp på grunn av hagemessa, men jeg storkoser meg med alle kommentarene deres nå jeg da, de er like fine noen dager etter.

  Nå popper det opp slik gjenbruksløk i sydveggen her. Den fra i fjor ser litt puslete ut, forrige sesong var jo tøff så det var ikke mye overskuddsenergi i løken, men den som har stått i to år er helt som alle andre løker.

  Blodbeger er supre å stikle ja. Jeg har en haug oppe, må bare få tid… Gjør det på samme måte som andre stiklinger, men morsomt å lage minidrivhus i smoothieglass!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her