Hurra for leserene, vinn blodbegerplanter!

Hurra for alle dere blogglesere!
Lesertallene her på bloggen, på abonnement og på Moseplassens facbookside øker jevnt og trutt. For å feire at jeg nå har rundet 1500 følger på facebook så trekker jeg fire lesere som hver får tre blodbegerplanter. Blodbeger er en superlekker «ettårig» klatrer som ikke er så vanlig å finne på hagesenterene. Disse plantene ble sådd i vinter og står på planterommet gleder seg veldig til å få komme til nye hjem og større potter, og jeg gleder meg til å bli kvitt de for de klenger seg virkelig til alt mulig rart 😉

Hvordan være med på uttrekning:
Skriv en kommentar i denne bloggposten senest natt til lørdag. Jeg trekker fire vinnere, kontakter for adresser og sender på mandag. (Det er ikke et krav at du følger meg på facebook)
Oppdatert: trekningen er nå gjennomført, vinnere er kontaktet med unntak av Vivian, som jeg har feil adresse på!

Oppfordring:
Liker du Moseplassen? Anbefal den og gjerne også hele hagebloggsamlingen videre til andre. Kanskje du forteller om de via facebook, egen blogg, epost eller i kantinen? Jeg tror det er mange der ute som kunne ha glede av noen hagedrypp, men som ikke kjenner til mulighetene.

For å gjøre de enklere å finne så har både moseplassen og hageblogger-listen har fått ekstra adresser:
moseplassen.no og hageblogger.no
Disse er altså bare ekstra, og de gamle adressene fungerer fremdeles.

Tusen takk kjære lesere for at dere velger å følge med på mine hageskriblerier 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

96 KOMMENTARER

 1. Det skal sies at du er nettsamfunnets gartner grønn de lux Anne!! den ubestridte dronning, og jeg benytter bloggen din som oppslagsverk både når det gjelder hage og bloggtips jeg faktisk.

  Vært litt dårlig med kommentarer fra meg en stund, men du vet, det er vår og såpass mye som en skal gjøre utendørs også nå. Heldigvis ferdig med den kjedelige hageryddinga og rakinga nå, bare den gode delen som står igjen. Gode fine solrike dager i Trøndelag, og en fistes til å starte med planting av diverse sommerblomster, men nattefrosten er her til tider ennå dessverre, så bare må vel holde seg i nakkeskinnet.

  Hadde faktisk hatt behov for deg en helg her nå, for vi har satt opp en ny støttemur som skal beplantes og skjules, gubben og kjærringa diskuterer og småkrangler he he men noe må vi da vel enes om etterhvert.

  Ser jo du har gode dager, sprudlende og bild som du sitter i sola der…

  Anneklem til Anne

 2. Gratulerer! 🙂

  Jeg krysser fingre for kule Annedyrkede blodbeger som klenger seg til alt mulig rart! Pakk den godt inn så den ikke klenger seg til postmannen, hehe. (Hvordan i all verden sender man blomster i posten?)

  Klem fra Gunn Beate

 3. Så moro med så mange følgere Anne! Du gjør en kjempejobb, flotte konkurranser, gode blogtips, også alle de flotte tipsene til Hagen. Takket være deg har min lideskap for fugler våknet!

 4. Hei

  Jeg vil gjerne være med i trekningen av blodbegerplanter! Har selv prøvd å så flere år på rad, men de når aldri levedyktig alder, selv om jeg får til å så mye annet.

 5. Hei Anne,
  Er så enig Anne over her, du samler hos hage-gale på nettet!
  Blodbeger er en ny og spennende plante for meg.
  Her på Jæren har vi mange små planteutsalg og jeg har kjøpt meg noen blodbegerplanter.
  Jeg trenger derfor ikke være med i trekningen.
  Holder på å lage et innlegg med bl.a. blodbeger, er det greit jeg linker til trekningen din?
  Ønsker deg fine maidager.
  Klem fra Mio

 6. Gunn Beate: Plantene blir strippet for unødvendig jord, pakket i fuktig torky med plast rundt og plassert i stiv eske. Noe av det beste å bruke er faktisk melkekartonger, de går innenfor postens størrelseskrav for brev. Men ettersom plantene har blitt så store så får jeg se om jeg ikke velger en smartpakke istedet, ettersom det så absolutt ikke ikke er plass til alle i en kartong.
  Og om den som vinner bor eller jobber i Oslo så håper jeg vi kan få organisert direkte utveksling, for det blir alltid litt brekk i sendingen.

  Hanne, hyggelig å høre! Her har det ikke vært så fuglesomt i det siste, men godt at jeg kan inspirere.

  Anne i Asker, ja, dette er jo en av de plantene mange synes er lunefulle. Når jeg først får spiring så går det så det griner etter for meg, men en må jo ha gode frø da. (gjerne hjemmeavlet faktisk)

  Takk Anne og Bestemorshage.

  Formen er forresten litt såsomså, bildet er fra en dag jeg bestemte meg for å sprudle, for å si det slik 😉 Men det er ikke ille altså, bare litt motbakke for tiden på grunn av noe behandling.

  Mio, klart det er ok 🙂 Gleder meg til å lese det du skriver om blodbegerene.

 7. Takker for flott hageside,det er så koselig å lese:)
  Og Blodbegerplanter ser så spennende ut,skulle gjerne hatt den i hagen min:)

  Ha en flott dag!
  Beste hilsner
  Franziska.

 8. Hei Anne!
  Gantastisk blogg, eg drømmer meg ofte vekk på sidene dine.
  Blodbeger har eg ikke vært borti, men det hadde vært kjekt å prøve!

  Nyt de gode dagene Anne, lev på solskinn, blomster og småfugler på de mindre gode. Og husk at det er mange, mange av oss som tenker på deg og gleder oss over at du lager så fin side til oss!

  Varm klem fra Line

 9. Blodbeger er ingen «främling» Den ble døpt «sexologblomst» hjemme hos meg da jeg hadde den sist 😀
  Melder meg på trekningen!
  Randi

 10. Et lite tips Anne. Du kan godt tape sammen 2 melkekartonger og fortsatt være innenfor postens maxmål for brevpost. Vesentlig rimeligere enn pakkepost er det også 🙂

 11. Hei Anne!
  Tusen takk til deg som arrangerer, organiserer og tipser om så mange gleder og nyttigheter for oss hageinteresserte! 🙂 (Har også fått mange «matnyttige» blogspot-tips!)
  Jeg vil gjerne være med i trekningen. Blodbeger er også ukjent for meg. Spennende!
  Ha det så bra du kan! Og nyt maidagene!

 12. Grattis med 1500 følgere på FB! Ikke rart, da du har en superflott blogg, og kommer med koselige og nyttige kommentarer på FB. Jeg har både blitt inspirert og lært mye, takket være alt du tipser og deler:) Blodbeger er en ukjent plante for meg, og jeg blir gjerne med i trekningen. Ønsker deg en fin dag, klem:)

 13. Anita. Denne planten tåler ikke frost, så den må enten behandles som en ettårig, eller oppbevares inne. Det vanligste er vel å så nye vært år, og noen overvintrer en plante og tar stiklinger av denne.
  Fordi den ikke bor uten om vinteren så kan egentlig alle soner passe, men jeg tror ikke den trives om man bor slik til at det er spesielt kalde sommere.

  Trine, aha! trodde en melkekartong var maksgrensa jeg. Så fint da 😀

  Og tusen takk for alle de koselige hilsenene! *klem*

 14. Hei Anne :0)

  storkoser meg når jeg er inne på moseplassen.

  Blodbegerplanter har jeg ikke prøvd før,melder meg på 🙂

  klem fra Torill:O)

 15. Gratulerer med 1500 følgere, vel fortjent. 🙂

  Kunne hatt bruk for noen blodlodbeger ja. Den er et must om sommeren, og de tre siste av mine frøsådde er i ferd med å ta kvelden her. 🙁 Det pleier alltid å gå med noen når jeg prikler, men jeg har aldri mistet alle sammen før. Kombinasjonen mye vann i påskeferien og hærmygg har nok tatt knekken på dem.

 16. Høres ut som en flott blomst men jeg har ikke grønne fingrer men slenger meg med like vel.
  Flott blogg du har. Legger meg til som følger.
  Ha en fin tirsdag.
  Klem Hilde

 17. Hei, Anne! Gratulerer med de 15000! Vel fortjent – det burde vært mange flere (og det blir det sikkert)!

  Særlig på dårlige dager håper jeg du greier å ta innover deg hvor mye dine kunnskaper og inspirasjon betyr for mange, mange mennesker. Det er sikkert flere enn meg som også sliter med ulike plager og sykdommer, som får hjelp av deg og bloggen din til å hale oss opp etter håret og ut av selvmedlidenheten – og åpne øynene for alt det fantastiske som finnes rett utenfor stuevinduet vårt.

  «Life is not a problem to be solved, but a mystery to be lived» – ikke sant?

 18. Hei!

  Jeg synes det er spennende med planter som du ikke finner overalt og som er gamle og litt skjeldne. Håper at noen av blomstene slynger seg min vei! 😉

 19. Gratulerer med dine følgere:-)

  Du har mye nyttig og pent, også om fugler. Jeg er stadig innom deg, nyttig også for meg som har hagen stort sett i krukker.

  Jeg kan være med på trekningen, blir spennende!

  Klem fra Spurven

 20. Gratulerer med over 1500 følgere på Facebook!! 1515 akkurat nå, ser jeg 🙂
  Alltid arti med trekninger. Blobbeger har jeg aldri hatt, så jeg krysser fingrene.
  Ha det godt!!

 21. Hei hei!

  Disse plantene har jeg aldri hatt før. Er de i slekt med det vi kaller for blodsdråper..? Ser jo at blomsten er litt annerledes. Tusen takk, jeg vil mer enn gjerne være med på trekningen! Følger deg også på facebook og klarer meg ikke uten en titt innom i ny og ne både for inspirasjonsdelen og ikke minst gode tips, for det BUGNER det av hos deg;-)
  Ha en fortsatt GLAD dag!
  Klem Anne Karin

 22. Hei, har jo ingen hageblogg men følger bloggen og facebooksiden rett og slett fordi denne bloggen er en av mine favoritter. Mange fine tips og hjelp å få, også er det artig med konkurransene dine.

  Keep up the good work! og gratulerer med mange lesere! Velfortjent Anne.

  Hilsen

  Gry K

 23. Gratulerer med 1500 følgere, det er høyst fortjent! Og blodbeger vil jeg selvfølgelig gjerne vinne – har ikke hatt fungerende planterom i våres, så det er ikke sådd en eneste sommerblomst her i gården!

 24. Blodbeger, eller Torneroses kjortel, er en nydelig klatrelante. Jeg vil være med på konkurransen 🙂

 25. Ann Karin: Jeg lurer på om du tenker på Fuchia/fuksia når du sier blodsdråpe. Den kalles av noen for Krisi blodsdråpe, eller bare dråpe/tåre.

  Nina: for et strålende ordtak! “Life is not a problem to be solved, but a mystery to be lived”
  Hyggelig å høre at jeg kan være med og lysne opp dagen 🙂

  Og til dere alle: Tusen hjertelig takk for hyggelige hilsener. Det fineste med å lage slike gi-vekker er jo nettopp det at det ramler inn kommentarer fra folk jeg ikke ante leste her. Det er veldig kjekt å «se» dere 🙂

 26. Forresten, her er et bilde som viser blomsten litt lengre kommet. Den utvikler gradvis en vakker mørk trompet, som så til slutt faller av. Den rosa klokken fortsetter å henge på.

 27. Veldig glad for ha funnet både Moseplassen, og Hageblogger! Praktisk,oversiktelig, inspirerende, nettverksbyggende og kontaktskapende for oss hage-entusiaster, her finnes alt på et sted.

  Takk til deg Anne for den flotte jobben du gjør!

  …og ja, jeg blir gjerne med i trekningen om Blodbeger :0)

 28. Jeg har stor nytte av bloggen din når det gjelder både fugler, hage og bloggtips. Etter at jeg startet å følge deg på facebook også får jeg så drypp av dine innlegg og koser meg med det.

  Stå på videre!

 29. GRATULERER!!!
  Jeg har sagt det før, og sier det med glede igjen!
  Du er toppen!
  Trekningen blir jeg med på!

  Pga deg, lever mine små sommerblomsterspirer enda!
  Tusen takk for veiledningen!!
  Har siden da åpnet min egen blogg 🙂
  Det også med din assistanse via blogginnlegget ditt om blogging.

  Go go go for de neste følgerne 🙂

  Bloggeklem fra EK

 30. Jeg vil gjerne vinne en sånn fin blomst til hagen! Men det spørs om den overlever med min ringe hagekunnskap…men jeg lærer stadig, mye takket være deg, Anne!
  Klem
  Lise

 31. Hei! En ny plante for meg! Sol eller skygge og mye eller lite vann og gjødsel? Hadde vært spennende å prøvd denne blomsten. Ser fin ut! Ha en fin uke!

 32. Ser ut som en kjempefin plante ,og alle må jo ønske seg en sånn .Jeg har aldri sett den før.

  Jeg har fått så mange gode bloggvenner med mange gode tips og med en god kommentar etter at jeg ble med i denne hagefamilien ,trives utrolig godt.

  Nå er jeg med jeg også Marit.

 33. Grattis till framgångarna! Har visst missat dig på Facebook, måste leta reda på dig där också! Jag är lite dålig på att kommentera andra bloggar nuförtiden, har ju en liten här hemma som tar mycket tid. Men en utlottning av Törnrosas kjortel som den heter på svenska, kan jag inte missa! En av mina favoritväxter som jag har missat att så själv i år!

  Kram

 34. Er veldig glad i sidene dine. Er spesielt interessert i fugl, men alt i hage er bra. Blodbeger kunne jeg gjerne tenke meg. Har ikke vært borti den før. Mvh Marit K

 35. Hei Anne,

  Jeg vil gjerne være med i trekningen. Gratulerer med mange lesere – og takk for inspirerende blogg!

  Cathrine

 36. Ser ut som en kjempefin plante ,og alle må jo ønske seg en sånn .Jeg har aldri sett den før.

  Jeg har fått så mange gode bloggvenner med mange gode tips og med en god kommentar etter at jeg ble med i denne hagefamilien ,trives utrolig godt.

  Nå er jeg med jeg også Marit.

 37. Hei Anne,

  Gratulerer med så mange lesere og facebooktilhengere! Bloggen din er min absolutte favoritthageblogg og det tror jeg den er for mange. Takk for all inspirasjon og informasjon. Jeg har forøvrig lagt deg til som toppfavoritt på facebooksiden til mitt lokale hagelag (noen fordeler må man ha som administrator :-), og forteller alltid hageinteresserte jeg møter på min vei om bloggen din. Hvis de ikke vet om den fra før så synes jeg de bør få vite om bloggen din, så bra som den er 🙂

  Jeg kjente ikke til blodbeger. For en vakker blomst. Det er vel for sent å så den selv nå, men den skal jeg garantert så neste år. Jeg vil selvfølgelig gjerne være med i trekningen. Om du vil så bytter jeg gjerne en cobea scandens (blålilla, sådd i februar) mot en blodbeger, i steden for å delta i trekningen.

 38. kunne gjerne tenkt meg en sånn, ja! liker ting som klatrer. kan den klatre på alt?
  torill

 39. Gratulerer Anne.. det er vel fortjent. Du er en inspirasjonskilde for oss alle. Det er ingen tur på nettet uten å ha sjekket sidene dine og med facebook så er du jo der.. lett å finne. Takk for at du deler kunnskap og inspirerer!

 40. Jeg vil også gjerne gratulere deg Anne. Men man får som fortjent. Du gjør en kjempejobb for så mange. Jeg er enig med den som skrev første kommentar her. Jeg bruker din blogg som oppslagsverk.

  Akkurat nå holder jeg på å lege en egen blogg. Den er bare på utviklingsstadiet foreløpig. Mye å sette seg inn i, men hvem om ikke Anne lager vieoer som man kan få hjelp av. Så idag har jeg ved hjelp av din video laget faner til min kommende blogg. TAKK!

 41. Hei Anne,

  Gratulerer med så mange lesere og facebooktilhengere! Bloggen din er min absolutte favoritthageblogg og det tror jeg den er for mange. Takk for all inspirasjon og informasjon. Jeg har forøvrig lagt deg til som toppfavoritt på facebooksiden til mitt lokale hagelag (noen fordeler må man ha som administrator :-), og forteller alltid hageinteresserte jeg møter på min vei om bloggen din. Hvis de ikke vet om den fra før så synes jeg de bør få vite om bloggen din, så bra som den er 🙂

  Jeg kjente ikke til blodbeger. For en vakker blomst. Det er vel for sent å så den selv nå, men den skal jeg garantert så neste år. Jeg vil selvfølgelig gjerne være med i trekningen. Om du vil så bytter jeg gjerne en cobea scandens (blålilla, sådd i februar) mot en blodbeger, i steden for å delta i trekningen.

 42. For en vakker farge, fine blader og morsom vekstform. Ikke sett den før og jeg kan vel regnes som noe over middels interessert i planter.

  Har oppdaget siden din via Anettes hus og ble spesiellt glad i de fine linkene til hageprogrammer. Satt lenge å koste meg en kveld med den svenske nettsida.

  Legger deg til på facebook også. Kjempefin blogg.

  Tusen takk for hyggelig lesning.

 43. Dette må ein jo berre vere med på Anne:o) Det er slett ikkje rart at du får stadig fleire tilhengarar, for du gjer verkeleg ein kjempejobb!! Herlige, uhøgtidelege konkurransar der ein ser at stadig fleire hiv seg med, gode blogtips og flotte linkar til hageprogram, i tilleg til alt det gode stoffet du generelt skriv om hage:o)
  Håpar du vert å finne her lenge, lenge….
  Klem

 44. For en vakker farge, fine blader og morsom vekstform. Ikke sett den før og jeg kan vel regnes som noe over middels interessert i planter.

  Har oppdaget siden din via Anettes hus og ble spesiellt glad i de fine linkene til hageprogrammer. Satt lenge å koste meg en kveld med den svenske nettsida.

  Legger deg til på facebook også. Kjempefin blogg.

  Tusen takk for hyggelig lesning.

 45. Gratulerer! Veldig artig og lærerikt å følge deg ! Mange fine tips..Og ja, kan godt tenke meg å prøve blodbeger :))

 46. Kjempeklem til alle! UTROLIG hyggelig med alle disse varmende ord 🙂

  Og kjempefint at så mange som ikke kjenner til blodbegerene kan få øynene opp for denne drømmen av en plante. Jeg ser at jeg ikke har noen god post om den allerede, så da skal jeg lage en ganske snart.

  Men litt fakta som svar:
  planten klatrer ved å surre unge blader rundt stenkler. Den trenger altså noe å feste seg til, gjerne noe som ikke er altfor tykt. Det vil si at den kan klatre på pinner (bambus er helt ok), og kjettinger og wire, og hønsenetting, og tau, og ikke minst, andre planter… (feks min manns tomat og squashplanter som den deler planterom med..)
  Det er altfor sent å så den nå. Bør sås i januar-februar for å komme i god vekst.

 47. Hei, Anne.
  jeg vil veldig gjerne være med i trekningen. De blomstene er så vakre! Mormor pleier alltid å ha mange av dem på terrassen hver sommer.

  Ønsker deg en god dag
  Klem Tonje

 48. Hei Anne!!

  Det er kanskje litt overmodig å satse på å vinne enda mer hos deg når jeg var så heldig å vinne erteblomster, men disse blomstene var jo så flotte at jeg må hvertfall prøve meg!!

  Tusen takk for innsatsen du gjør med bloggen din- den er veldig inspirerende!! Jeg er veldig hagenovise, og gjør ingenting uten å sjekke om du har skrevet noe om det først!! 🙂 Oppdager også stadig nye hageblogger gjennom Moseplassen, veldig artig!

  Jeg er forresten ikke sikker på om jeg har grønne nok fingre til å få til disse erteblomstene… det var visst ikke så lurt å reise bort i påsken med skjøre spirer hjemme! men det ser fortsatt ut til å være liv laga, så jeg har ikke gitt dem opp!

  Klem, Eirin

 49. Jeg vil også være med i trekningen Trenger sårt noen klatrere i min nye hage med mange bare levegger…

  Tusen takk for en super blogg!

 50. Hei Anne!!

  Det er kanskje litt overmodig å satse på å vinne enda mer hos deg når jeg var så heldig å vinne erteblomster, men disse blomstene var jo så flotte at jeg må hvertfall prøve meg!!

  Tusen takk for innsatsen du gjør med bloggen din- den er veldig inspirerende!! Jeg er veldig hagenovise, og gjør ingenting uten å sjekke om du har skrevet noe om det først!! 🙂 Oppdager også stadig nye hageblogger gjennom Moseplassen, veldig artig!

  Jeg er forresten ikke sikker på om jeg har grønne nok fingre til å få til disse erteblomstene… det var visst ikke så lurt å reise bort i påsken med skjøre spirer hjemme! men det ser fortsatt ut til å være liv laga, så jeg har ikke gitt dem opp!

  Klem, Eirin

 51. Bloggen din, og facebooksida, er til stor inspirasjon. Når jeg nå i vår for første gang virkelig prioriterer å bruke tid i hagen, rydder bort gammelt og steller så godt jeg kan uten grønne fingre, hadde en ny blodbegerplante vært supert.

  Nå skal jeg bare inn på facebook og dele siden din en gang til!

  Klem, Sigrid

 52. Bloggen din, og facebooksida, er til stor inspirasjon. Når jeg nå i vår for første gang virkelig prioriterer å bruke tid i hagen, rydder bort gammelt og steller så godt jeg kan uten grønne fingre, hadde en ny blodbegerplante vært supert.

  Nå skal jeg bare inn på facebook og dele siden din en gang til!

  Klem, Sigrid

 53. Så kjekt å finne en flott hageblogg på nettet :o)
  Gleder meg til å følge med og titte mer.

  Vil gjerne være med i trekningen, hadde vært spennende med en ny sort i hagen.

 54. Hei Anne.
  Har sett bloggen din for første gang, etter å ha lest om deg i BoligDrøm. Er veldig imponert og kommer helt sikkert tilbake.
  Jeg blir gjerne med i trekningen om en Blodbeger-plante.

  Mvh
  Berit.

 55. Hei Anne.
  Har sett bloggen din for første gang, etter å ha lest om deg i BoligDrøm. Er veldig imponert og kommer helt sikkert tilbake.

 56. Hei!
  Se der, nå har du 1549 «likere»!!
  Her har jeg nok litt å hente, er først nå jeg har begynt å få interresse for hagen, den består nesten av av grønne busker og trær. Startet så smått opp i fjor, krysser bare fingrene for at det kommer igjen nå når snøen har forsvunnet.
  Takk for at du deler, her var masse inspirasjon å finne!!
  Ha en herlig vår!!
  mari_gull(ætt)yahoo.no

 57. Hei Anne!

  Jeg fikk for 1 år siden min egen hage(JIPPI!!), men min kunnskap om hagearbeid og om planter var minimal! Jeg startet derfor å følge med på bloggen din og har fra den lært kjempemye! I vår sådde jeg frø for første gang og nå har jeg fine planer i alle potter! Gleder meg kjempemye til å få plantet dem ute når været tillater det! Jeg vil bare si at jeg ikke kunne klare det uten deg og bloggen din!
  Tusen takk:-)

  Anne Lise

 58. Så flott side, mange fine tips, Gratulerer med over 1500 tilhengere.
  Hvordan hadde blodbeger planten trives sør i landet?
  Er gjerne med i trekningen av planten.
  Ønsker deg en god helg, gleder meg til å følge deg videre.

 59. Gratulerer så masse ! Den planten er bare lekker – skulle ønske flere prøvde den ! Her på nordmøre er våren på topp nå- det er stadig nye ting som spirer opp å gir oss glede hver dag 🙂 God helg og en fin vår ønsker jeg deg .

 60. Dette har jeg veldig lyst til å være med på.
  Jeg har en stor terrassekasse på 1×7 meter som jeg gjerne skulle ha en ny klatreplante til.
  Hadde en i årevis, men da det var rehabilitering her for noen år siden, så ble alt ødelagt, og jeg har ikke funnet noen ny. Denne høres veldig spennende ut, og det ville være flott å ha noe som ikke alle har.
  Er veldig glad i blomster, så jeg ønsker virkelig å vinne en slik premie.
  Vennlig hilsen Guri Marie i Oslo.

 61. Denne siden, og på facebook, er blitt ett must å kikke innom daglig. Uten hage, men med stor terrasse som har blitt «rammet inn» med blomster i alle farger og fasonger og ett urtebed på utsiden så har man litt og stulle og stelle med allikevel.
  Og har selvfølgelig plass til èn til… ;o)

  God helg!

 62. Blir veldig gjerne med i trekningen av denne lekre planten. Hagebloggen din er virkelig flott og ikke minst inspirerende. Frøken-utfordringene dine er kanonbra. Mye flott og se. Ønsker deg ei flott mai helg.

 63. Dette ser spennende ut. Jeg har glede av å følge Facebooksiden din og er imponert over ditt engasjement og din begeistring. Uansett, jeg vinner aldri noe, men det kan jo være gøy å være med på trekningen, likevel?

 64. Denne trekningen må jeg være med på:) Prøvde meg med frø i fjor uten at jeg greide å få dem til å spire. De er dessuten vanskelige å finne på hagesentrene. Det er jo bare en så nyyyydelig plante.Så nå er det bare å krysse fingrene å håpe 🙂

 65. Ofte inne og leser bloggen her, både for kos og inspirasjon. Blodbeger har jeg aldri eid, så det skulle vært knakende gøy å få prøve seg1

 66. Siste liten her og. Den Blidbegerplanten hadde passet perfekt i solveggen? i Knøttehuset. Jeg har kjøpt frø p nett og sådd for første gang pga deg ogbloggen din nå i vinter. Utrolig tilfredstillende å se de spire.

 67. Heisan!

  Det er ikke så veldig lenge siden jeg ble gjort oppmerksom på denne bloggen, men nå er jeg her inne nesten hver dag.
  Masse interessant å lese. Lærer noe nytt og nyttig hver gang 🙂
  Den som bare hadde hatt dine grønne fingre………

 68. Blodbergplanten var utrolig nydelig. Jeg elsker planter som ikke alle andre har, så den er velkommen hjem til meg. jeg lover å stelle godt med den. Ha en fin helg.

 69. Hei Elisabeth, Så flott at du vil dele Moseplassen på din Facebookside 🙂
  Denne konkurransen er dessverre allerede avsluttet, men jeg håper hagedryppene kan glede deg lell 🙂

 70. Så denne posten om Blodbeger, har forsøkt å så de en gang, men det ble mislykket. Men i fjor kjøpte jeg en ferdig plante på Krukkegården (her har de noen hver vår) som jeg har overvintret sammen med Fuksiaene mine, mørk og kaldt. Men mens Fuksiaene hviler, fortsetter Blodbeger å vokse litt med lange hvite stilker. Kan man ta avlegger nå mon tro? Eller vente til hele planten kan tas opp. Og hva slags lys gir du plantene dine nå i januar? Rørarmatur kanskje.

 71. Hei Tor-arne
  Jeg er ikke så veldig ivrig på å overvintre planter.. Det er en par jeg tar vare på og de får leve i et uoppvarmet rom like ved et stort vindu frem til jeg setter på plantelysene for spirene. I år har jeg ikke sådd enda, men lysene jeg bruker for planterommet er ganske riktig helt vanlige lysstoffrør, og enkleste type armatur. Det står litt omm det her: http://moseplassen.com/2012/01/planterom/

 72. Hei! Leste om denne fantastiske planten i ett blad hos legen og ble begeistret. Dersom jeg ikke er heldig å vinne en plante, lurer jeg på hvor jeg får kjøpt frø for å så den selv

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her