Har du husket å melde på ditt hagetips?

Månedens konkurranse handler om hagetips, og det har allerede kommet inn over 20 tips. Men jeg håper mange flere melder seg på, enten med gamle tips, eller med nye dere legger ut nå. Det er et gavekort på 3000 kr hos BoGrønt Rom i premie til den heldige vinner, og ikke minst gleden over å være med og gjøre hagingen enklere og morsommere for andre!

Konkurransen med de allerede påmeldte bidrag og plass for deg å melde deg på finner du her

Og dagens tips fra meg går til dere som er nye lesere av bloggen:
Har du sett min oversikt over hage-tvprogram? Og oversikten over norske hageblogger?

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

 1. Trivelig å høre Anne!! dvs. lese kommentaren din hos meg. Ikke fått snakka med Gunda ennå, så vet da jammen ikke hva det blir til i grunn, noe veldig usikker på om dette er noe for meg i grunn, det handler om energi, det handler om stor folkesamling, det handler om sikkert mye overfladisk prat, det handler om usikkerhet, det handler om både dette og hint, MEN vi har nå snakka om Oslotur snart et år nå 🙂 treige trøndere du, he he

  Har ikke klart helt når den helga er heller jeg, i juni ja, men dato nærmere, må skjekke hos Nib etterpå nå.
  Skal uansett på et kurs den 9.og 10. i Oslo, så om en gidder og fly frem og tlbake så mye vites så ikke.
  Men skal hviske deg i øret ja 🙂

  Kjekk onsdag til deg snuppa.

 2. Takk for koselig hilsen på bloggen min.
  Ja, buksbom er sentvoksende, men det er en flott hekkplante som er like fin på vinteren som på sommeren.
  Du har jo så flott blogg med masse inspirasjon.
  Ha en fin dag:-)
  Hilsen Merete

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips