NTB skriver om hageblogging :)

Fotograf Stian .. og journalist Kjersti Busterud

Nå har jeg akkurat hatt besøk av en journalist og fotograf fra NTB. Både Journalisten og fotografen var hyggelige og fine å snakke med, noe som jo gjør det lettere for meg som er veldig utvant med hele situasjonen. Jeg har posert mens jeg lukket opp terrassedøren, og blogget i skyggen og pekt ut noen favoritter i hagen. Og så var det litt morro å se hva fotografen synes var spennende, han oppdaget noen fotomotiv jeg jo slettes ikke har tenkt på, som for eksempel rotet vårt… hehe.

Saken handler om hageblogging, og jeg har fortalt hvorfor jeg blogger og hvorfor jeg tror andre blogger og hvorfor noen leser hageblogger og når og hvorfor jeg opprettet samlingen med hageblogger på hageblogger.no osv.
NTB sine tema-artikler plukkes ofte opp av lokalaviser, og jeg har i den anledning lyst til å promotere listen jeg har satt opp hvor hagebloggene står sortert etter fylke. Men den er litt tynn, så jeg håper alle dere som har en hageblogg går inn og registrerer dere. Minst 50% hage i hagesesongen, ok med mindre på vinter.

Jeg ble også bedt om å anbefale noen blogger, og akkurat det er det vanskeligste jeg veit. Jeg håper derfor dere lesere vil hjelpe meg ved å fortelle om blogger du er glad i, og hvorfor. Bruk gjerne den gamle bloggposten hvor jeg har bedt om anbefalinger, fint å ha de samlet for andre lesere. Jeg ønsker tips om alle mulige blogger, men er spesielt på jakt etter en blogg som skriver mye om grønnsakshaging.

Og om du ikke var innom her i går: Du kan være med og bestemme tema for neste konkurranse.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Hei Anne.
  Hyggelig at du har lyst til å følge bloggen min, velkommen som nr.100. Det blir som et lite jubileum. Tenk at så mange har lyst til å følge med på det jeg driver med i hagen.
  Her er det hagebygging i full skala denne sommeren. skiferplasser, steintrapper, murer og drivhus. Og så noen nye bed da 🙂 Håper det blir konkurranse om bygging i hagen, da kommer jeg sterkt tilbake.
  Ønsker deg en fortsatt god uke!

 2. Stine, så langt jeg forsto så vil det sendes ut til avisene på torsdag, og jeg vil tro at det da vil dukke opp i de aviser som plukker det opp i løpet av helgen.

  Aud, ettersom det var så god respons på det temaet så har jeg bestemt meg for at det blir bygge-konkurranse, men jeg har ikke bestemt meg for om det blir i juli eller september. Er litt usikker på om det kjennes like aktuelt med bygging i september som juli, for mange vil jo lese nettopp for å bli inspirert til egen bygging.

 3. Så moro å få besøk av journalist, da! Du er jo blitt kjendis, hi hi!

  Så koselig at du ville følge bloggen min! Nå virket endelig «Følger»-knappen din også, så da fikk jeg lagt meg til;o)

  Ha en fin Torsdag!
  Heleneklem

 4. Takk for lenken 🙂
  Jeg har sett den der, men har ventet med å skrive om det og lenker for jeg venter på at en annen avis skal kjøre den, for de har strippet artikkelen for både bilder og lenkeliste.
  Journalisten hadde faktisk funnet frem til deg på egenhånd, så det var morro når jeg tok deg med som et eksempel på at man ikke trenger stor hage for å ha hageinteresse og hageblogg.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her