Hagehistorisk marked ved Mjøsa denne helgen, jeg skal holde foredrag

3. og 4. september er det hagehistorisk marked på Sveinhaug gård. Sveinhaug gård ligger midt mellom Lillehammer og Hamar, se kart. Arrangementet er en miks av marked, demonstrasjoner og foredrag, alt med utgangspunkt i gamle hager/ hager ved gamle hus / ting med gammeldags(romantisk) stil. Jeg skal holde foredrag lørdag kl 12 om hageblogging, så nå sitter jeg og strever med å finne gode eksempler til det jeg skal snakke om. Foredraget er jeg igrunnen ikke nervøs for, det var rett og slett så trivelig å holde foredrag på Hagemessa at jeg bare gleder meg (akkurat nå iallefall, hehe).

Det er virkelig et fint lite program, og jeg gleder meg til å titte innom noen av butikkene som er der, få med meg foredraget til Helene og hilse på kjente. Se over programmet selv, og om du tar deg en tur og ser meg så kom bort og si hei!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Hei Anne og takk for hilsning! Gleder meg til å hilse på deg og til å få med meg foredraget ditt. Vi har vært der i dag og rigget istand en liten stand. Bare det blir oppholdsvær tror jeg det blir et kjempeflott marked. All ære til Ingeborg som gjør dette mulig.

  2. Takk for hyggelige hilsner, foredraget gitt fint, litt teknisk utfordring var det, men pøttsan. Dessverre ble jeg så sliten at jeg ikke orket å se så mye på resten av markedet, men basert på det jeg så på avstand så var det masse spennende 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her