Disse ti vant frø:

For en uke siden skrev jeg om frømagasinet til Nelson hvor det er et intervju med meg. I forbindelse med det utgivelsen av magasinet fikk jeg dele ut hundre pakker frø, og nå er vinnerne trekt (ved hjelp av random.org)

Her er de heldige ti som hver får ti valgfrie poser frø:
– Inger Marie, Hagerommet
– Mariann, Mallemors hus og hage
– Maria, Et hageprosjekt
– Marit, Marits hagedagbok
– Anne, Garden & Angels
– Anne, Annes hule
– Anneli, Øvre Hebekk veterinærkontor
– Eva
– Eva Einshøj
– Lill Kaja Ochremenko

Gratulerer alle sammen, håper dere får masse glede av frøene.
Det fine for meg med konkurransen var at jeg fikk høre fra mange lesere jeg ikke visste om. Kjempekoselig å «se» dere, og hjertelig takk for alle de koselige kommentarene som kom inn, det varmer! 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Neiii…såååå gøy!!!…og jeg som ikke vinner på kakelotteri en gang…nå ble jeg kjempeglad:)
    Tusen takk:))
    Men har ikke helt fått med meg hvordan dette gjøres i praksisk….

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her