Intervju med meg i Nelsons frømagasin –> Du kan vinne frø!

Nelson Garden spurte meg i våres om jeg ville la meg intervjue for en reportasje i deres frømagasin, og det sa jeg naturligvis ja til :) Det ble et flott intervju på fem sider med journalist Gunn Beate Reiton Rulnes og fotografen Anne Kari Berg, og jammen havnet jeg ikke på forsiden! Intervjuet rommer hageglede, fuglegalskap (journalisten spurte om det var ok å kalle meg ko-ko, hehe), grønnsakshagen og høstfavoritten georginer. Og litt om blogging også naturligvis.

Magasinet er gratis og gis ut i 50.000 eksemplar. Hovedpoenget med bladet er å vise frem utvalget på frø, men det er altså ikke bare det. Den har også en interessant artikkel om løk og en om forkultivering, og som sagt intervjuet med meg. Bladet har blitt riktig godt og dersom du har lyst til å lese frømagasinet så finner du det på hagesenter ol som fører frø fra Nelson, eller du kan lese magasinet på nett her.

Vi gir vekk frø!
Nå er det jo bloggeren Anne som er intervjua, og uten lesere ingen blogg så da synes jeg det var koselig om dere blogglesere kunne få en hilsen. Nelson var ikke vanskelig å be, så da blir det frø på dere! Vi gjør det som en utlodding og du melder deg på ved å skrive en kommentar i kommentarfeltet på denne bloggposten. Ti heldige vinnere trekkes ut, og hver av disse kan så ønske seg ti frøpakker hver fra Nelsons sortement! Frist for å melde seg på er 18. januar 2012 kl 18.00, vinnere offentliggjøres og kontaktes via epost neste dag.

Har du aldri lagt igjen en kommentar på en blogg? Det er veldig enkelt å kommentere her hos meg, men om du er usikker så kan du klikke her så føres du til en forklaring.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

134 KOMMENTARER

 1. Med strålende sol fra skyfri himmel som smelter det lille som kom av snø kjenner jeg dragningen til nærmeste hagesenter og lengselen etter vår. På hagesenteret fant jeg et fristende frømagasin og kjente umiddelbart igjen Moseplassens Anne! Vel hjemme igjen tok jeg en runde rundt i hagen og konstanterte spirer fra krokus og tulipaner titte opp fra snøen sammen med julerosens limegrønne knopper. Nå sitter jeg her med en stor kopp grønn te og leser dagens innlegg. Herlig,- det venter en vår der ute!!

 2. Jeg vil gjerne vinne frø – og jeg vil gjerne lese intervjuet med deg!
  Hvordan skaffer meg seg det bladet?
  Klem Stine

 3. Så flott intervju , fine bilder også.
  Jeg er en evig opptimist og så har det begynt å klø litt i såarmen så da krysser jeg fingre og tær på at lykken står meg bi.

  Ha e fin dag , klem Marit.

 4. ooh! Spirer i hagen! Heldige du :)

  VesleStine, alle butikker som fører Nelson (og ettersom de er størst i Norge så er det mange som gjør det) kan ha bladet, ikke alle som tar det inn da, men på hagesenter vil de trolig ha det. Jeg veit at feks Plantasjen har. Og du kan somsagt også lese det på nett om du heller vil det (se lenke i teksten) :)

  FruMarit, hyggelig å høre at du likte intervjuet :)

 5. Så moro med intervju! De valgte riktig objekt å intervju i hvert fall:-)
  Vet ikke om du husker meg, men jeg fulgte deg tidligere med min gamle blogg, og å har jeg ny blogg og vil gjerne følge deg igjen.

  Ja takk til frø;-)
  Kom gjerne inn og bli med på min giveaway også! Klem

 6. Ja jeg vil gjerne vinne frø!! Repotasjen med deg var bare nydelig! Ble ikke mindre hagegal av å lese slike fine historier:D God klem til deg.

 7. Flott intervju!

  Jeg har sagt at jeg ikke har tid til å ta meg av frø enda, og at jeg må lære mer først. Men kanskje det finnes noen frøpakker som egner seg for en amatør. Ja, sukkererter får jeg til.

 8. Hadde tenkt å slå fra meg frøsåing i vår,
  etter varierende hell i fjor, men…
  Hvis jeg vinner blir det såing likevel ;)
  Krysser fingrene for spiring på Sørlandet!

 9. Klart jeg vil være med på trekning av ammse spennende frø, for er man frøtulling så er man det :)
  Flott artikkel, Anne! Den drivbenken for pallekarmer var jo genial! Kanskje de har den på Plantasjen?

 10. Å så moro:) Gratulerer:) Jeg er aldri på plantasjen… huff ikke pent av meg å si men.. og de hagesenterene jeg liker er ikke åpne enda..
  Men dette må jeg jo ha med meg:) Så da stopper jeg innom plantasjon i morgen:)Klem

 11. Fint intervju og fine bilder. Har også lyst til å så blodbeger når jeg ser DET fine bilde.
  Vil også selvfølgelig være med på trekning. Det er alltid spennende.

  Marte

 12. Kristin, vi skal nok få sendt til Island om du vinner, det er ikke noe problem :)

  Krepsemor, ja jeg er begeistret for den toppen jeg også. Vil tro de får den inn på i butikker (feks Plantasjen) til våren.

  Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Kjempeartig å høre at dere liker intervjuet og bildene :)

 13. Oi – selv med 1 m snø i hagen fikk jeg vårstemning!! Dette magasinet vil jeg prøve å skaffe meg. Men det er langt til nærmeste hagesenter, så jeg får kose meg med nettutgaven. Og så får jeg krysse fingrene og håpe på at det daler ned noen frøposer i postkassa etterhvert. :-D

 14. Hei igjen, Anne :)

  Hadde vært skikkelig moro om jeg vant frø… Det har lett for å bli det samme år, etter år… Veldig koselig å følge deg med bygging, blomster, dyr og alle de ‘spell’ du finner på :) Så artig med intervjuet også;)

 15. Det er så morsomt med frø og løk… Idet du har gjemt dem der nede i jorden er de nesten glemt… men så, helt plutselig tidlig på våren… da dukker det opp den ene overraskelsen etter den andre.
  Denne våren vil det komme opp noen koselige blomster på graven til mamma og pappa…. gleder meg til å se hvordan det blir!
  Takk for hyggelig blogg!

 16. Oj…nå må jeg komme meg på et hagesenter, skjønner jeg :). Gleder meg til å lese intervjuet!
  Fikk litt vårfølelse nå, selv om vi her på Østlandet endelig har fått litt sne. Men i desember hadde vi perleblomst-spirer i hagen…. Jeg har bare bodd her jeg bor i 1,5 år, så hagen er så vidt påstartet. Vi anla et urtebed, plantet noen busker, roser og peoner mm. Jeg er veldig spent på hva som overlever vinteren og vil trives her. Planen er å plante ut mer og så sommerblomster til våren, derfor ville en frøpakke være en suveren gave!

 17. Gratulerer med fin artikkel. Og flott blogg også, men det vet du jo.

  Jeg melder meg på i håp om å vinne frø.

 18. Hei kjempe fin intervju med deg :) jeg fant bladet på plantasjen :) Elsker frø og alt det fantastiske som kan kommer ut av et bitte lite frø :0) Bloggen din er kjempe gøy og innsirerende !!! (ikke minst mange gode tips! )

 19. Hei:)

  Gratulerer med flott artikkel:)

  Skjønner at jeg må komme meg til et hagesenter snarest, dette bladet vil jeg ha med meg:)

 20. Nå har jeg sett igjennom katalogen her på nett,og den er så bra at jeg skal prøve å komme meg til et hagesenter snarest så jeg kan sitte å bla i den. Mange fristelser å kose seg med mens jeg venter på våren.
  Håper jeg blir en av de heldige som mottar frø:-)

 21. Hei Anne! Høres gøy ut å bli med i trekningen. Skal skaffe meg katalogen. Det er denne årstidens høydepunk å kikke i frøkataloger og drømme seg vekk! Hege

 22. Hei!
  Jeg er ganske ny til å følge bloggen her, men du er flink. Jeg har også lest tidligere innlegg her, og i andre forum du har skrevet. Gleder meg til å lese bladet. Jeg vil også være med på trekningen av frøpakker. Vi har en fin tid fremover. Vinteren er fin til lesing og planlegging av hage.
  Ønsker deg fortsatt lykke til fremover!..:))

 23. Kjempekoselig intervju med deg:D Nett ein slik hage som eg likar, ein hage med sjel! Gler meg til vår og sommar no! Dei første frøa er forlengst sådd:D)

 24. Hei Anne! Jeg hadde ikke visst hva jeg skulle gjort med frø om jeg hadde vunnet dem, selv om jeg har fått meg hage. Men jeg er mektig stolt av deg!

 25. Å så flott intervju!! Du har all grunn til å være stolt!! Skal prøve å få snappet med meg et eksemplar fra hagesenteret neste gang jeg er der.

 26. Hei
  Det var jammen en fin katalog! Jeg gleder meg til våren, og er veldig spent på hva jeg for første gang ender opp med å dyrke av grønnsaker og urter. Jeg lagde meg en liten plass i hagen i høst, med tanke på å få til noe spiselig sjøl etterhvert. Sjøl uten noe grønt så plassen hyggelig ut, med tønner klare til å dyrke i, og et par stoler til å betrakte det hele fra. Moro å bruke vinteren til planlegging og følge med på hagenettsider, der blant annet bloggen din er en hyggelig gjenganger.
  Jeg vil veldig gjerne være med på konkurransen om å vinne frøpakker…
  ;)

 27. Veldig veldig hyggelig å høre fra så mange! Ekstra morro med dere som ikke vanligvis legger igjen kommentarer, så «ser» jeg dere, hyggelig å vite litt om dere som leser meg kan dere skjønne.

  Jeg er veldig fornøyd med oppslaget, og synes det er så kjekt at dere også synes det ble bra :)

  Kris, altså, greit at du er akademiker, men putte frø i bakken greier du nok, og dessuten, du kan jo spire de, de selger nemlig spirefrø og ;)

 28. Har skummet gjennom katalogen, men den skal leses maaange ganger til før våren kommer :o)

  Hvert år bestilles de faste frøene og så blir det testet ut 5-6 nye sorter.

  Måtte vår og sommer komme fort og vare lenge!

  Koselig blogg:o)

 29. HeiAnne!Da frøkatalogene kommer, ja da er våren i gang! Må komme meg til Plantasjen og hente et eksemplar! Gleder meg til det, og jeg er frø»gal» så blir gjerne med på konkuransen! Håper også på mange nye georgine knoller senere i sesongen!! jeg knipset av noen frøkapsler av georginene i fjor høst, trodde ikke de ville utvikle seg, men det ble jammen modent frø.
  Har vært inne og sett på «hagen» din, og det må være trivelig, utfordrende og spennende med alt det nye til våren!
  Ser du også har innlegg i Gamle Hus i det siste nummeret :)

 30. Å, så flott da! Skal jammen få hentet meg frømagasinet jeg også! Fin du var der på forsiden,)
  Og selvsagt blir jeg med på trekningen.

  Ha en fin kveld, Anne:))

 31. Kjenner den samme gamle kriblingen når såtid nærmer seg og vi går mot lysere hagetider. Hadde vært hyggelig å vinne noen frø. Noe nytt finner hvert år veien inn i hagen min, men hadde vært moro å ale frem noe selv også….:)

 32. Vi har mye snø, flere minusgrader, 3 elger og noen rådyr i hagen som sørger for beskjæring, 2 ekorn, 1 rev og masse fugler. Jeg har måket vei til lysthuset og til huska, og er nå veldig klar for våren. Vil gjerne være med på trekning om frø:-)

 33. Så artig :) Skal prøve å få tak i magasinet. Fjær i hatten til deg Anne!

  Intervjuet føyer seg fint inn i rekke av de andre trykte mediene du leverer tekst til: BoligDrøm og Gamle hus og hager. Fantastisk bra av en dyslektiker, som jo i utgangspunktet ikke er særlig begeistret for det skriftelige – snakker av egen erfaring.

  Blir gjerne med i terkningen. Hadde ikke særlig hell med forkultiveringen i fjor, satser heller på å så på friland noe senere :)

 34. Artig med artikkel om deg i Nelsons frømagasin! Jeg må vel ta en titt i blomsterbutikkene og se om jeg finner det. Jeg blir ikke lei meg om jeg ikke vinner frø, det er ikke slik at jeg har noen manko på frø akkurat… men skulle jeg vinne, blir jeg ikke lei meg da heller. :)

 35. Så fin du er på forsiden!
  Gleder meg til å hente en utgave og lese neste gang jeg er på hagesenteret!
  Jeg setter opp drivhus til våren, så jeg er gjerne med i trekningen om frø!
  Lykke til alle sammen! ;0)

 36. Flott intervju, flotte bilder og ei nydelig dame :-) Takk for all inspirasjon du har gitt meg i de årene jeg har fulgt deg Anne. Gleder meg til fortsettelsen.
  Ønsker deg en solrik hagesesong med spiring på hvert et frø :-))))

 37. Med nytt hus og større hage trenger man virkelig «litt» flere og nye sorter planter :))
  Så jaaaa , vill gjerne ha litt frø;)
  Gleder meg til å følge deg videre med flott blogg og innlegg på fb….for hage følelsen inne med engang..selv med snø ute ;)

 38. Jeg tar gjerne frø jeg. Får aldri nok av det. Plukket med meg dette bladet fra Plantasjen da jeg var innom der i dag faktisk! Gleder meg til jeg får tid å lese. :)

 39. Hei

  For en fantastisk blogg! har nettopp oppdaget den, fant adressen i et gammelt Hagen for Alle. I Nordland er det en meter snø, men jeg har begynt sesongen med å lese hageblader fra tidligere år. Vi bygde hus i fjor, og har tomt på 2 mål så jeg gleder meg villt til å komme igang :)

  Ha en fortreffelig kveld :)

 40. Hei! Selvom det ligger masse snø i hagen min, gleder jeg meg vanvittig til å komme igang med «det ordentlige livet», livet ute, livet i hagen! Frøposer ønsker jeg meg, naturligvis! Gratulerer med intervju, gleder meg til å lese det.

 41. Godt ¨å se fram mot lysere tider og vår! Her er første runde såing i gang med blodbeger og stemor.
  Akkurat nå ligger snøen som et hvitt teppe her, men julerosene sto med fine knopper rett før snøen kom.
  Dagene blir lengre og lysere og mens man venter er det nok av frøkataloger,hagebøker og nettsteder å korte ventetida med!
  Masse inspirasjon å hente fra bloggen din Anne!

 42. Så artig med intervju :) Håper å vinne frø selv om haugen kanskje begynner å bli vel stor. Alltid plass til noen fler. Ha fine dager, Anne.

 43. Hei Anne :) Jeg bor i et sameie og deler av tomten er mer villniss-skog enn fellesområde. Leker med tanken om å «kuppe» området med noen opphøyde bed og da kommer frøposer godt med :)

 44. Gratulerer med nok en super-reportasje Anne! Bedre å være forsidepike enn midtsidepike!!! Fine bilder. Nå har jeg bare fått kikket raskt på nettutgaven men skal sporenstreks skaffe meg en trykket variant også. Bedre med 1 magasin i hånden enn en milliard pdf-filer på nett… Gleder meg til å lese!

  (Og godt nyttår tilbake:))

 45. Hei :)
  Jeg er så glad for å høre at dere liker intervjuet! Og ja, frømagasin er jo en egen vårglede i seg selv, herlig inspirerende å bla og bla, la fargene sprette ut :)

 46. Nærmeste måtte da være Plantasjen, – mener de selger Nelson, eller tar jeg feil ? Må få tak i det på en eller annen måte i alle fall. :)

 47. Hei!
  Jeg vil gjerne være med på trekningen.
  Har et stort håp om å vinne, ikke til meg selv men til min svigersønn. Han har arvet et drivhus som han gleder seg stort til å ta i bruk.Jeg krysser fingrene!!

 48. blei så inspirert av ordet frø at jeg sitter her og er £18.80 fattigere etter et besøk på en engelsk frøside…jeg er så klar for våren, men må vel være litt tålmodig selv om det er mildt og det drypper fra taket:)

 49. Å, så koselig og flott intervju med deg!
  Er ofte innom og ser etter hva du holder på med, alltid inspirerende. Masse flotte tips her.
  Begynner nå å tenke på å så ja, selv om det er surt og kaldt ute.

 50. Hei. Fint og inspirerende intervju med deg i Nelsons magasin. Jeg ønsker å vinne frø, kjenner det kribler etter å begynne å grave i jorden og så igjen. Kjøpte en campanula i går og den luktet drivhus, det gjorde at jeg gleder meg enda mer til lysere tider, drivhus og hage.

 51. Joda Anne, jeg kan klare å putte frø i bakken. Men så krever vel disse frøene litt omsorg?

  Nå har jeg kjøpt meg ferdig opparbeidet hage, og er litt redd for at vi ikke klarer å holde den fin. (Men jeg har snekra fuglebrett og legger ut brødsmuler og meiseboller). Jeg bor i hekk- og hagebygda Vea hvor det er veldig mange som har mye tid og ressurser til hage. Så jeg tror at vi har nok å henge fingrene i det neste året, så får vi legge på frø når vi får hodet over vannet.

  Det blir kjekkere å lese om hage når man har hage, men det blir nok mest med lesinga. Og da er jo du min foretrukne kilde til inspirasjon :-)

 52. Gleder meg til å følge med på hvilke frø du tenker å så i tiden framover! Jeg har liten erfaring med såing inne, men har skaffet meg en lampe som gjør det mulig å begynne tidlig, så nå leser jeg alle tips med stor interesse!

 53. Morro at så mange vil være med, og takk til hver enkelt av dere for de fine komplementene :)

  Hallvard, takk for tips om Felleskjøpet.

  Kris, en ting om gangen er en lur plan, men jeg er redd du må belage deg på å så noen frø i sommer, mohahaha… grønnsaksfrø feks, vi får se ;)

  Trine, hehe, jeg er litt spent sjøl, har en plan for noe av det, og så tar jeg resten litt på sparket. Problemet blir å begrense seg…

 54. Hei Anne
  Stilige bilder og den artikkelen må jeg jo lese. Gleder meg til å hente en frøkatalog, og frø det vil jeg jo ha enten jeg vinner noen eller må kjøpe dem selv.

  Hilsen Unni

 55. Jeg har ikke grønne fingre, men drømmer om flott hage og håper jeg kan lære litt etterhvert. Noen frøpakker vil jo være en bra start, så jeg vil være med i trekningen!

 56. Morro at så mange vil være med, og takk til hver enkelt av dere for de fine komplementene :)

  Hallvard, takk for tips om Felleskjøpet.

  Kris, en ting om gangen er en lur plan, men jeg er redd du må belage deg på å så noen frø i sommer, mohahaha… grønnsaksfrø feks, vi får se ;)

  Trine, hehe, jeg er litt spent sjøl, har en plan for noe av det, og så tar jeg resten litt på sparket. Problemet blir å begrense seg…

 57. God morgen. Jeg hygger meg med dine innlegg og tips, spesielt fugle- og ekorn-interessen. Jeg deler og hage med både utallige fugler, et par ekorn og noen rådyr. Alltid hyggelg med hage besøk. Må nok innrømme at jeg er flinkere tilå nyte hagen enn å jobbe i den, så kanskje noen frø pakker ville hjulpet på arbeidslysten… Takk for alt du deler. Nyt den lyse tiden vi går i møte!

 58. Har lest intrevjuet med deg. Fant nettutgaven Kjempebra. Blir så inspirert. Kjenner jeg gleder meg til vår og sommer, selv om den akkurat nå syns langt borte, med et ufyselig snøvær utenfor. Jeg bor i Trøndelag og her er det masse snø.
  Har allerede begynt såsesongen og ivrer etter å komme videre og det hadde vært artig å vinne frø.

 59. HEi Anne!
  Så flott at flere «finner» deg, for du er jo så flink! Gleder meg til å lese artikkelen:)
  Håper å vinne frø, har nytt hus med stoooor hage i vår. Spennende:)

  Klem til deg:)

 60. Gratulerer med flott reportasje! Som fast leser her inne blir jeg selvfølgelig med på denne kjekke loddtrekningen. Frø er jo noe vi hageglade egentlig ikke får nok av.

  Spennende =)
  Ønsker deg en god helg!

 61. Tusen takk for alle fine ord :)

  En trenger heldigvis ikke grønne fingre for å lykkes med hage :) Det er bare å legge lista sånn passe, så blir resultatet så fjongt atte. Jeg planlegger å ha en egen «frø alle lykkes med» seksjon etterhvert, men den venter jeg med til våren :)

  Når det gjelder hvor en kan få fatt i magasinet:
  Jeg fikk nå høre fra Nelson at ikke alle butikkene har fått bladene enda, men de skulle ha de på plass nå ganske snart, senest i neste uke. Det er en søkemulighet i Nelsons nettside så en kan gå inn der og bruke for å finne hvilken varer en kan få i hvilken hagesenter, http://www.nelson.se/default.aspx?tillsida=prod&productid=262468&lng=NOR

  Denne søk-fungsjonen dukker opp under alle element i katalogen, ganske hendig egentlig.

 62. Hei,
  og gratulerer med flott artikkel. Har nå ventet på våren siden juleaften nå og må virkelig øve på tålmodighetsmusklene. Planene for hagen har visst gått meg over hodet, så hadde vært glimrende med noen gratis frø som en god hjelp på veien. :)
  Ønsker deg en god helg. og mange takk for gode tips på siden din.

 63. Jeg plukket med meg katalogen fra plantasjen forrige helg og det er lest fra A til Å. Det ligger fortsatt fremme og flere frø skal det nok bli. Om jeg ikke e rså heldig å vinne, så vet jeg hvor de erå få kjøpt. Liker veldig godt layout på de nye posene.
  Intervjuet med deg var veldig bra, kjekt å bli bedre kjent med Moseplassen.
  Og så likte jeg veldig godt bildet der du sitter under bugnende Blodbeger. Det er sommer, det….

 64. Jeg har veldig lyst å vinne frøposer – leste i Gamle hus og hager om det å så frø og få masse blomster i hagen uten at det koster så mye – så det fikk jeg veldig lyst til å prøve!

 65. Jeg plukket faktisk med meg bladet da jeg var på Plantasjen her om dagen. Kjempefint intervju!
  Håper på å vinne frø da jeg skal forså meg grundig i år! Hadde en uhell med manglende varme i drivhuset mitt og har nå ekko der inne..

 66. Og der tippa det 100 kommentarer! Morro å høre fra så mange, det er som jeg har sagt før veldig kjekt å få et lite inntrykk av hvem dere er dere som er innom :)

 67. Hei Anne, god helg og gratulerer med flott intervju. Las det på nett no og skal innom Plantasjen om ei veke og då plukkar eg vel med meg bladet og. Å så kan det jo vere kjekt å vere ein av frøposevinnarane.

 68. Åh ja, jeg gleder meg til våren og vil veldig gjerne utvide frøreportoaret mitt nå som jeg får litt bedre tid. Snart kommer tredje spire her i familien, og med den lille kommer også våren:o)

 69. Har sikret meg bladet Hagegleder idag. Flott reportasje med deg:-)

  Håper på lykke!

  Vennlig hilsen Helena

 70. Januar er månaden der eg går rundt og ser at lyset kjem tilbake. blomane vert grønare og friskare i vunduskarmen. Eg tek til å plante stiklingar og tenkjer kva eg skal så. No er det slik at eg vert litt fortvila over frøsortimentet i butikkane og endar ofte opp med å ikkje kjøpe… Eg er usikker på kor godt frøet er og har erfart at ikkje alt frø er spiredyktig (under mine forhold). Kanskje det å kjøper frå på nett vil inspirere vidare? – og å vinne frøpakkar kjem nok til å gje meg det rette spark bak!!

 71. Audgunn, har du dårlig erfaring med spirekvalitet på kjøpefrø? Jeg veit det er noen av de særere sortene som krever at man sår de direkte fordi de må sås «grønne» (mens de er ferske), og så er det endel stauder som skal stå kaldt før de spirer, men stort sett så skal alt av kjøpefrø spire godt. Det kan jo komme litt av hvordan du sår og da naturligvis, jevn fuktighet er viktig og jeg tror mange glemmer seg vekk der slik at frøene har det fuktig nok.

  Hm, du får gjerne fortelle meg hva som spirer dårlig hos deg, så kanskje vi sammen kan finne ut av problemet ditt?

  Oleiv Lene, sånn spire er jo mest stas da :)

  Takk Else og Helena :)

 72. Fenomenalt! Heldigvis vet jeg hvilken lokal butikk som pleier å ha disse katalogene. :) Det minner meg forøvrig om at jeg må gå dit og be om å få noen sånne til ferskingkvelden.

  Ser veldig bra ut!

 73. Vil gjerne vinne frø. Ble veldig inspirert av Nelsons frøkatalog. Fin artikkel om deg forresten:) Mulig det blir «pallekarmbed» til våren med salat og diverse annet?

 74. Første gang jeg kommenterer på bloggen din, selv om jeg har lest mye her i over 1 år. Sitter for tiden å planlegger hva jeg skal handle av frø i år, så det passet jo bra med mulighet for å vinne noen =)

 75. Tusen takk for mange inspirerende artikler. Jeg er rett som det er innom deg på bloggen og kikker.
  Frøsåing er spennende, men det er først de 2-3 siste åra jeg har prøvd staudesådd, etter at jeg oppdaget «utemetoden».
  Jeg vil gjerne være med på trekningen.

 76. Så flott. Da rekker jeg jo akkurat å melde meg på loddtrekningen, da. Jeg vil veldig gjerne vinne frøposer, så kan jeg og minstemann kose oss med mange brett som spirer og gror på vårparten.

  Marianneklem

 77. Har akkurat oppdaga «moseplassen», dette er en veldig fin og jordnær blogg, som jeg kommer til å følge godt med på :) Har bra erfaring med Lord Nelsonfrø, og deltar gjerne i trekkninga :)

 78. Takk for at du har slike konkuranser.
  Har hatt mange fine stunder med og lese det du skriver.
  Du har mange fine tips til hagen.
  Fikk veldig lyst til å så mere.
  Blir gjerne med i utloddingen.

  Hagehilsen fra Holtaunet

 79. Liker å følge loggen din, jeg har veldig mye å lære! :-) Har relativt nylig fått plen, mark og terreng som skal beplantes og undrer meg stadig over hva jeg evt. kan få til å gro!

 80. Jeg er veldig glad for Moseplassen. Som nybegynner og et stort bed å fylle, prøver jeg meg på å så så mye som mulig. Uten mulighet for kjølig planterom tester jeg ut diverse metoder. I fjor gikk det bra å sette pottene med frø ut under snøen i januar. Kjempeverbena har jeg alltid vært en beundrer av, så jeg prøver nok den i år!

 81. Så arti med intervju av deg, Anne! Og kjempefine bilder! Jeg følger med på bloggen din, men er ikke så flink til å kommentere..
  Vil gjerne være med i trekning av frø.
  Hilsen Bothild :)

 82. Hei, synes du har en fantastisk hjemmeside og blogg, alltid interessant innhold. Har hjemmelaget fuglemat som henger i epletreet, etter inspirasjon fra deg :)

  Nå gleder vi oss til februar/mars og ønsker oss en tidlig vår, slik at vi kan begynne med sommer- og tomatplanteproduksjon :)

  Takk til deg for inspirasjon!

 83. Får vårfølelser og begynner å drømme om blomsterflor i alle farger til sommeren, noen overraskelser, noen sorger og gleder i haven. Fikk til frø i fjor på en mer vellykket måte enn tidligere år, mye takket være tips bl.a. fra din blogg. Hadde vært moro å få frø i posten, det spørs hvem som har vinnerlykke her da! 10 av oss blir glad, de(vi) andre får glede seg på deres vegne, det er også ok med glade kommentarer. Håper vi får høre hvordan det går med frøene til sommeren!

 84. Hei hei . Kjempefin artikkel , for ikke å snakke om bloggen din ….. den inspirerer mange . Lengter etter våren her , så hadde vært spennende med noen frøpakker :-) Kjempeverbena er en av mine favoritter , så ut å kjøpe…….. God vår !

 85. Akkurat henta bladet, og tenkte derfor jeg skulle se på bloggen din. Sannelig fikk jeg muligheten til gratis frø også :)

 86. Hei!
  Første gang jeg kommenterer her, men fikk så lyst til å vinne frø!!!!
  Er innom her og koser meg en gang i mellom,- er så koselig her :-)
  Nå er det nytt forsøk på å få til kjempeverbena. Gikk ikke bra da jeg prøvde i fjor

 87. Så flott intervju med deg Anne! Leste det på nett, men må nok innom en butikk og hente magasinet for det virker som det er endel fine artikler i bladet og det blir for slitsomt å lese alt på nett.

  Skal straks i gang med frøsåingen så jeg er gjerne med på treking. Skal blant annet så blodbeger inspirert av deg. Rålekkert hvordan den vokste oppetter et tre over sitteplassen din.

  Er fast leser og har lagt igjen mange kommentarer tidligere under gammelt bloggnavn. Nå har jeg laget egen hageblogg og da må jeg jo legge igjen kommentar under hagebloggnavnet mitt. (Det er ikke så mye på hagebloggen enda. Kommer mer når jeg får helsen mer på plass)

 88. Hei, synes du har en fantastisk hjemmeside og blogg, alltid interessant innhold. Har hjemmelaget fuglemat som henger i epletreet, etter inspirasjon fra deg :)

  Nå gleder vi oss til februar/mars og ønsker oss en tidlig vår, slik at vi kan begynne med sommer- og tomatplanteproduksjon :)

  Takk til deg for inspirasjon!

 89. Tusen takk for mye interessant og inspirerende stoff om haging og fugler. Er en begeistret leser – er ofte innom Moseplassen – synes det er et supert nettsted.
  Sår hvert år mange(altfor mange) sommerblomster. Det er så trivelig å følge med fra frø til flor.
  Håper at jeg med dette kan være med på trekningen og gjerne vinne noen nye frø.
  Anne, tusen takk for alt arbeidet du legger ned for å skaffe oss lesere oversikt over TV-program om hager og haging.

 90. Så flott intervju med deg Anne! Leste det på nett, men må nok innom en butikk og hente magasinet for det virker som det er endel fine artikler i bladet og det blir for slitsomt å lese alt på nett.

  Skal straks i gang med frøsåingen så jeg er gjerne med på treking. Skal blant annet så blodbeger inspirert av deg. Rålekkert hvordan den vokste oppetter et tre over sitteplassen din.

  Er fast leser og har lagt igjen mange kommentarer tidligere under gammelt bloggnavn. Nå har jeg laget egen hageblogg og da må jeg jo legge igjen kommentar under hagebloggnavnet mitt. (Det er ikke så mye på hagebloggen enda. Kommer mer når jeg får helsen mer på plass)

 91. Ti vinnere er trekt og epost er sendt ut. Jeg skal skrive en bloggpost i morgen og oppgi vinnerene, men for trøtt til det i dag :) Men det er altså trekt, så veit dere det.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her