Har du bilder av sitteplass i hagen å låne vekk til foredrag?

Hei 🙂
Jeg holder foredrag om sitteplasser i hagen på Gjennestad hagesenter nå førstkommende torsdag (ler mer her), og ser at jeg trenger noe mer illustrasjoner enn jeg har. Så da lurer jeg, kan du hjelpe?

– oppdatert: Tusen takk til alle dere som la igjen lenker her og sendte bilder pr epost, dere gjorde foredraget bedre! Jeg har takket de av dere jeg endte med å låne bilder av direkte, men tusen takk til alle for tilbudene. Lærerikt var det også å se hvordan dere har ordna det i egne hager, og til sommeren kommer det en egen konkurranse på dette med sitteplasser i hagen, så følg med dere som liker temaet 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Hei Anne!
  Nå ble jeg inspirert til å legge ut noen bilder av deler av tomta og den ene verandaen vår. Du skjønner at hvis det er noe vi er opptatt av så er det sitteplasser og uterom. Vi har lagt ned 7 års arbeid i en steinrøys som nå begynner å ta skikkelig form, og vårt mål er hele tiden og skape rom med naturlige sitteplasser. Det kommer flere innlegg senere om samme tema, men håper du tar deg en titt på min side, for her tror jeg du absolutt kan bruke noe.
  http://flittiglise-lykkefunn.blogspot.com/2012/03/mte-mellom-hage-og-hus.html

  Jeg bor i Sandefjord og kommer til Gjennestad til torsdag!
  Hilsen Lykkefunn

 2. Takk til alle dere som har lagt inn lenker og sendt eposter! Kjempesnille er dere 🙂 Morro å se at det er litt engasjement på dette også, for til sommeren kommer det «sitteplasser i hagen» konkurranse 🙂

  Jeg har nå nok bilder av sittegruppen, men er fortsatt interesser i uformell setting med pledd eller pute.

 3. Har nettopp kommet hjem fra Gjennestad ved åpningen av hagemøbler. Du holdt et supert foredrag om sitteplasser, Anne! Det var ryddig, variert, informativt og interessant. Likte spesielt godt at du gjentok ordet
  «invitere». Slik tenker jeg også. I tillegg var det fint at du tok med den biten om det å VÆRE i hagen, oppleve hagen og de små detaljene. Uff… nå hører jeg ut som en lærer som gir respons til en elev 🙂 men det er jo det jeg driver med når jeg ikke holder på i hagen! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her