Jeg skal holde foredrag på kundekveld på Gjennestad hagesenter!

En sitteplass trenger ikke være så avansert! Dette er en perfekt stoppeplass for å nyte dufter og smaker i grønnsakshagen

Gjennestad hagesenter har kundekveld 15. mars, anledningen er lansering av årets hagemøbler. Det er litt bevertning og så er vi tre bloggere som skal holde foredrag:  Manuela med bloggen Mrs Hardy, Marie som har bloggen Fattighuset og jeg.

Gjennestad er et stort hagesenter i Stokke, dvs litt sør for Tønsberg. Jeg synes det er veldig morro å bli spurt om å holde foredrag og gleder meg. Og gruer meg naturligvis, hehe 😉

Siden tema for kvelden tross alt er hagemøbler så har jeg bestemt meg for å snakke om sitteplassene i hagen. Jeg skal ikke snakke om selve møblene, men heller hva en sitteplass kan være, og hvordan godt gjennomtenkte sitteplasser av ulik karakter kan vitalisere hagen, forskjønne den og øke hagegleden!

Arrangementet er lukket så du trenger en billett for å komme inn, disse kan du få på selve hagesenteret, om du ikke bor nær så kan du ta kontakt med de pr epost (hagesenteret alfakrøll gjennestad.no)

Har du tenkt deg dit? Isåfall håper jeg du kommer bort til meg og sier hei 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

 1. Jeg oppdaget dette i forrige uke, og skulle gjerne vaert der. Men vi skal ha et stort selskap den helgen og jeg har ikke tid. dessverre.

  Smart vinkling paa foredraget ditt.

 2. Dette er jo i «nabolaget», så her får jeg forsøke å stille opp. Antakelig ubehagelig mange hagemøbelfristelser som koster mer enn min lommebok tillater, men jeg får forsøke å «ri han av » 😉

 3. Så herlig det hadde vært å høre dere! Gjennestad
  er et sted jeg besøker jevnlig på sommeren, og
  det er rett og slett praktfullt.

  Unn 🙂

 4. Aashild, vi får møtes en annen gang 🙂
  Trine, så morro da! Gleder meg til å se deg 🙂
  Unn, jeg har ikke vært på hagesenteret før, blir spennende å se hva de har å by på 🙂

 5. Takk for glimrende tips! Jeg skal så absolutt prøve å få dette med meg. Gjennestad er verdt en utflukt i seg selv, og med dere tre der i tillegg vil jeg ikke gå glipp av det. Gleder meg!

 6. Dorthe, hehe, det blir litt langt å reise for deg ja 😉
  Anita og Fru Tordivel, så flott! Kom bort og si hvem du er med navn og blogg da er du snill, jeg er dessverre legendarisk dårlig på å huske navn og lage koblinger sånn, spesielt på ett arrangement som det der.

 7. Et supert tema, og flott at du vinkler det mot selve sitteplassen, og ikke type møbel osv! Hadde jeg vært i nærheten, skulle jeg definitvt kommet og hørt på deg/dere! Ønsker deg lykke til, Anne, dette blir kjempeflott!

 8. Gjennestad må være et av landets flotteste hagesenter!!! Kom ved en tilfeldighet over din blogg for en tid tilbake liker den veldig godt! vi skal ha nye hagemøbler så jeg tar turen til Gjennestad for inspirasjon,- og handel???

 9. Takk for det Krepsemor 🙂
  Innflytter, så hyggelig å høre at du liker deg her, og også flott å høre at du liker Gjennestad, har ikke vært der før så gleder mg til å besøke hagesenteret 🙂

 10. Var innom Plantasjen i dag og tok med en frøkatalog, og der var det jo et veldig koselig intervju med deg=) Så bra! Jeg liker holdningen din til hagearbeid og hageliv=) Ha en fin søndag og lykke til med foredrag=) Vibeke

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her