Hurra! 3000 Facebookfølgere :)

I dag rundet Moseplassens Facebookside 3000 tilhengere! Hurra-hurra 🙂

Facebooksiden er en liten avlegger av bloggen. De som følger den får tips om nye blogginnlegg, og så har den også litt unikt stoff; bilder jeg ikke legger i bloggen og lenker til spennende ting jeg kommer over. I tillegg hender det ofte lesere legger inn sine egne bilder og historier 🙂

Både bloggen og facebooksiden får jevnt og trutt flere og flere lesere som enten finner hit på egenhånd eller får en anbefaling fra venner, (tusen takk til alle som anbefaler!)
Det er rart og fint og hyggelig  at såpass mange ønsker å ta del i mine hageopplevelser og jeg følger statistikken med et stort bredt smil 🙂

Jeg liker å dele erfaringer og gleder, jeg liker å inspirere og informere. Og, for å være helt ærlig, det betyr mye for meg at jeg gjør nytte for meg, at jeg tar del i noe, at jeg lykkes med å skape et sted folk søker til. Det er en deilig bekreftelse på at jeg har noe å by på selv som syk. (Og for de som lurer, det går greit, humøret er bra igjen, men kroppen er fortsatt slemmere enn normalen).

Så takk fine leser for at du velger å lese Moseplassen, takk!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Wow, Anne! 3000 følgere står det respekt av! Det er en kraftig tilbakemelding på at du gjør det alt riktig 🙂
    Og så bra at formen er på stigende!

  2. Gratulerer! Ikke rart du har mange følgere. Alltid noe nytt, spennende og lærerikt å finne hos deg 🙂 Veldig rause sider, og du sprer nok hagegalskapen ut over hele landet!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her