Hurra-hurra, fineste bursdagsgaver!

Hurra, seee hva jeg har fått av min mann og mine svigeforeldre 😀
* Perlebusk, Exochorda x macrantha ‘The Bride’.
* Rødbladet vrihassel Corylus avellana ‘Red Majestic’.
* Rødbladet sørgebøk Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’

Jeg har bursdag i dag, og når jeg får spørsmål om hva jeg ønsket meg er svaret mitt planter til hagen, og flere blogglesere. Planter er jo et innlysende valg for en hagegal med tom hage, og det er veldig koselig å kunne se på en plante og vite at jeg har fått den av noen. Det er viktig med koblinger og historie i hagen 🙂 Så langt har jeg fått de tre nevnte plantene, praktbusker jeg skal skrive mer om senere, og så tror jeg nok det blir en par planter til fra andre etterhvert. Gleder meg 😀

Ønske nr to; flere blogglesere, virker kanskje litt merkelig. Men som jeg har sagt før: For meg som har så mange begrensninger på grunn av helsa så betyr bloggen og dere blogglesere utrolig mye. Her får jeg være sosial, jeg får dele kunnskap, lære av andre, og spre glede.
Her er jeg hel.

Jeg er stolt av å ha en så godt besøkt blogg og vil gjerne nå ut til enda flere. Så, om du er en av de som virkelig setter pris på Moseplassen, hva med å anbefale den til noen venner? Enten i en samtale, på facebookveggen, eller i en blogg. Det vil være en fantastisk bursdagsgave det!

Klem Anne 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

42 KOMMENTARER

 1. Gratulerer så utrolig mye med dagen! Jeg har desverre bursdag i februar. Men jeg tror jeg skal ønske meg gavekort neste gang. For det var en fantastisk ide. Gleder meg til å følge deg videre i skapelsen!

 2. Takk for det Ymmeli 🙂
  Gavekort på planter er jo helt genialt, så kan man handle det man drømmer om, akkurat når det passer 😀 Viktig å passe på å kjøpe sånne planter man ellers ikke ville kjøpt til seg selv da, så blir det litt ekstra spesielt.

 3. Gratulerer med dagen! Du har en kjempefin og interesant blogg og jeg lærer masse av den. Lykke til med treplantingen

 4. Gratulerer med dagen. Bloggen din er veldig bra, her får jeg ideer, kunnskap og arbeidslyst til hagearbeid. Tusen takk, og igjen gratulerer med dagen.

 5. Gratulerer så mye med dagen!

  Planter til hagen er en finfin gave som blir satt pris på i mange år:) Selv har jeg et rosehagtre som jeg fikk i min 25 årsgave som jeg steller litt ekstra med;)

  Ha en god helg:)

 6. Gratulerer med dagen Anne! Håper du har hatt en strålende dag!

  Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’ har vi sett på også, den er skikkelig fin. Ser for meg at den stikker ut av bilen på vei hjem fra hagesenteret, en av de nærmeste dagene 😉 Bruden og krøllhasselen er alltid flotte planter, må si din familie er flinke til å kjøpe bursdagsgaver!

  Hilsen
  Tommy og Kenneth

 7. Tusen takk for koselige hilsener 😀 Kjempehyggelig å feire bursdag via internett!

  Og Tommy og Kenneth, det er min mann som har stått for planteinnkjøp, med litt fritting av kone pr telefon, hehe. Den Rohan Weeping er jo et funn! En kan jo ikke gå forbi den uten å handle den! Jeg har aldri sett den før han kom hjem med den så jeg fikk jo helt hakeslepp. Bruden har stått på ønskelisten i flere år, nå gleder jeg meg til blomstring 😀

 8. Gratulerer med dagen. 🙂 Vi har visst bursdag samme dag. 😉 Dagen min feires i Spania. Mange fine hager her, men dessverre ikke så mye som vil trives hjemme i Norge.

 9. Gratulerer så mye med dagen! Ønsker deg lykke til med buskene. Det er genialt å ønske seg planter, jeg liker også godt å vite hvem som ga meg den busk og det tre osv. Håper du har hatt en fin dag!

 10. Grattis på dagen, jag är ny här och det var en spännande sida. Härligt med fina bursdagsgåvor, jag liker dessa rödbladiga växter, Ha en go helg kika gärna in en runda hos mig på Pepparbacken =)Monica Jakobsson

 11. Gratulerer med dagen LineS!

  Hei Monica, velkommen hit, hyggelig at du synes Moseplassen er interessant 🙂

  Og tusen hjertlig takk for hilsner og gratulasjoner!

 12. Gratulerer med dagen! Flotte gaver du fikk. Jeg har bursdag i januar og fikk et gavekort på en av Stockholms fineste hagesenter. Det resulterte i en klematis, to kaprifoler og to drueplanter. Kjempekoselig med historie til de forskjellige plantene synes jeg!

 13. Gratulerer med dagen! Bursdagsønske nr 2 kan jeg være med på. Jeg har anbefalt bloggen din til alle som gidder å høre på i tre år allerede og har ikke tenkt å slutte med det! Dette er jo liksom selve «hagebloggsentralen» der man finner veien til «alle» de andre hagebloggene og et enormt utvalg av gode tips & triks og all slags nyttig kunnskap om haging. Og de herligste, små ekorn! ;o)
  Gleder meg til å se bilder når du får plantet i de nye bedene!
  Ha en fortsatt finfin dag!

  Marit.

 14. Hipp hurra for deg!!! Da er vi to om å bli feiret 29.juni. Mange vekster i hagen er bursdagsgaver, bl.a blåbærbusker, klematis og en magnolia.
  Jeg koser meg veldig med bloggen din, og er svært takknemlig for alle dine insprerende bilder og tekster.

 15. Gratulerer med dagen Anne! Jeg er litt utkrøpet og kjøper busker i presang til mannen min, også 🙂 Nå får jeg vel snart verktøy til min…

 16. Gratulere med dagen!! Blomster, spesiellt stauder, trær og busker som man kan ha i mange år, er den perfekte gaven!! Ha en riktig fin dag!!

 17. Gratulerer med gårdsdagen! Jeg har også bursdag på sommeren, og har flere ganger ønsket meg, og fått, planter. Veldig smart.
  Har delt link til bloggen din på FB, så håper du får flere lesere. Det fortjener du. Du har en kjempefin blogg, det er veldig moro å følge med på.
  Ha en god helg!

 18. Hei 🙂 Gratulerer med dagen som var.Herlige gaver du fikk!! Flott å ha bursdag i Juni 😉 Elsker å lese bloggen din. Du har så mye kunnskap. Jeg får også planter til bursdagen min ,eller andre hagerelaterte ting. 🙂 Gaver som varmer det for ei som elsker hagen. 🙂 Ønsker deg en god dag. klem

 19. Gratulerer så mye med gårsdagen Anne! 🙂
  Så flotte planter du fikk! Gleder meg til å se dem i drømmehagen din etter hvert! 🙂
  Har forresten et peonbilde på bloggen min nå, som jeg tok i morges ..
  Jeg har nevnt bloggen din for flere i hagelaget blant annet, den er jo såå fin!
  Kos deg i helga! 🙂
  Klem Lisa

 20. Gratulerer så mye med dagen som var. Håper du hadde en deilig dag. Du har en flott blogg, så den er ikke vanskelig å anbefale. :o)

 21. Gratulerer så mye med gårsdagen Anne! 🙂
  Så flotte planter du fikk! Gleder meg til å se dem i drømmehagen din etter hvert! 🙂
  Har forresten et peonbilde på bloggen min nå, som jeg tok i morges ..
  Jeg har nevnt bloggen din for flere i hagelaget blant annet, den er jo såå fin!
  Kos deg i helga! 🙂
  Klem Lisa

 22. Gratulerer så mye med gårsdagen Anne! Fantastisk spennende med de rødbladede.Plantet selv en «vanlig» grønn vrihassel tidligere i våres. Ganske misunnelig på den røde. Gleder meg til å se de ute i terrenget. Ellers takk for verdens beste og mest komplette, ryddigste hageblogg!
  HURRA for deg og bloggen!

 23. Gratulerer med dagen, Anne!
  Eg har brukt reportasjen i Hagebladet som plantasjen har til å skryte av deg og fortelje om bloggen og alle kunnskapen, og positivitet som du klarar å dele med alle hagevenner. Det er jo nesten som om eg kjenner deg litt, iallefall så er du ofte både i tankar og på leppene mine.
  Eg gler meg til neste bloggår med deg!

 24. Gratulerer så mye med dagen din i går! Hipp hurra for deg:) Så fine burdagsplanter du har fått! Ønsker deg alt godt. Klem fra Ellen.

 25. Gratulerer masse med dagen i går. Må si mannen din er dyktig til å kjøpe presanger til konen 😉
  Og bloggen din reklameres det for til stadighet fra meg.
  Nyt dagene, Anne. Klem fra Tua.

 26. Tusen tusen takk for alle koselige bursdagshilsner! Kjempekoselig 😀

  Og masse takk til alle dere som er så snille at dere forteller andre om Moseplassen, veldig koselig å høre 🙂

 27. Jeg vil også få gratulere deg med dagen som har vært. Jeg har jo hatt glede av bloggen din helt fra du kom med flotte «starte blogg»- og pctips. Nå nyter jeg godt av alle de «grønne» tipsene dine, og adressen til Moseplassen blir flittig spredt. Hipp hurra for deg, og må det blir mange flere herlige blogginnlegg fra deg!

 28. Masse gratulasjoner til deg Anne! Håper dagen har vært fin.
  Plantegaver er supre, så jeg prøver meg med det til min kjære som har bursdag på mandag. Han overlater hagen vanligvis til meg, men har sagt at vi kunne trenge noen flere bærbusker. Da blir det bærbusker! Overraskelsen blir nok stor, men jeg håper det blir bra.
  Lykke til med planting i din nye, tomme hage! Gleder meg til å følge med på hvordan det blir etterhvert.

 29. Så fine gaver!
  Det beste av alt er at du vil ha glede av dem i mange år fremover. Gaver som varer. Bedre kan det ikke bli.

  Gratulerer med overstått!

 30. Gratulerer med overstått, flinke, inspirerende, hageglade, Anne! Herlige bursdagspresanger da gitt, den rødbladede bøken var smashing lekker! Kommer nok garantert til å linke til den supre bloggen din igjen. Liker forresten godt disse Vis-meg postene du har hatt i det siste – enda godt jeg kan få litt mer på ønske-lista 😀

 31. Mange ganger takk for alle hyggelig hilsner! Det varmer 😀

  Og ja, flott med gaver som varer, som brukes og som ikke støver ned!

  NoenNotater, så koselig å høre! Jeg tror jeg fortsetter med de i ulike aktuelle tema utover sommeren nå 🙂

 32. Hurra for deg, fine moseplassen-Anne! Like velment selvom gratulasjonen er på etterskudd. Håper dagen din ble god.

  Du er en hageinspirator av rang. Tusen takk for det.
  Artig gavetips. Vet hva jeg skal ønske meg til min bursdag – om noen dager :o)

  Rødbladet vrihassel har jeg allerede plantet i det nye velkomstbedet mitt. Foreløpig er den liten, men jeg gleder meg til å følge veksten. Syns miksen mellom planter med røde og grønn blad og ulik bladform gir hagen mer spenning og variasjon.

  Må jammen sjekke nærmere hva perlebusk er for noe. Kan ikke vente før neste blogginnlegget ditt.

  God aften :o)

 33. Hurra for deg, fine moseplassen-Anne! Like velment selvom gratulasjonen er på etterskudd. Håper dagen din ble god.

  Du er en hageinspirator av rang. Tusen takk for det.
  Artig gavetips. Vet hva jeg skal ønske meg til min bursdag – om noen dager :o)

  Rødbladet vrihassel har jeg allerede plantet i det nye velkomstbedet mitt. Foreløpig er den liten, men jeg gleder meg til å følge veksten. Syns miksen mellom planter med røde og grønn blad og ulik bladform gir hagen mer spenning og variasjon.

  Må jammen sjekke nærmere hva perlebusk er for noe. Kan ikke vente før neste blogginnlegget ditt.

  God aften :o)

 34. Det ble en fin dag 🙂 Ikke noen stor og spesiell feiring, men jeg fikk ekornbesøk og hyggelige internettgratulasjoner og flotte planter så jeg var riktig happy 😀

  Veldig hyggelig at du blir inspirert!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her