På hagefest med Claus Dalby :)

Claus Dalby er i Norge nå i disse dager for å fotografere drivhus for sin nye bok. Følg med på bloggen hans, det drypper stadig inn innlegg fra Norge nå! Claus og jeg har lenge snakket om å møtes, men jeg synes ikke det var videre poeng å trekke han inn i min hage som jo er bare jord og pukk for tiden så jeg ble såå glad når jeg ble invitert med på en liten hagefest som ble holdt av Ellen, innehaveren av Cornichesuiten hvor Claus bodde.

Det var kjempekoselig! Jeg er sjelden ute på slike sosialiseringer, men er heldigvis akkurat inne i en ekstra god periode helsemessig så det kunne ikke passet bedre. Jeg fikk prate riktig mye med Claus, som er akkurat like hyggelig i virkeligheten som på bloggen 🙂

Hele kvelden ble helt topp. For i tillegg til praten med Claus så viste det seg at det var flere bekjente der som jeg så langt kun har hatt kontakt med pr internett, og så kom det flere bort til meg og tilkjennegav seg som blogglesere (gjør endelig det om du kjenner meg igjen en plass!) Og jeg kom også i snakk med andre gjester som fant meg og slo av en prat.

Alt i alt, en skikkelig super kveld! Hyggelige folk i en hyggelig bakgårdsmellomromshage 😀



Oppdatert: Bloggposten ble torsdag oppdatert med informasjon om hvor Claus bodde

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

  1. Det var minst like koselig som det så ut!
    Veldig inkluderende gjeng (de fleste var nok venner av vertinnen og kjente hverandre), og helt uventet at jeg skulle både treffe på kjente og blogglesere 🙂 Blir altså så glad når noen kommer bort og presenterer seg og forteller at de er leser eller blogger selv! Jeg er elendig på å kjenne igjen folk, så jeg er alltid begeistret over at noen kjenner meg igjen og sier hei 🙂

  2. Jeg kjenner at jeg er skikkelig, skikkelig misunnelig 🙂 Så gøy det blir å se hva Claus greier å samle inn i Norge!

    Ha en fin dag Anne –

  3. Heisan.
    Kjekt du hadde ein god dag slik at du fekk med deg dette !! Og så må eg berre sei at i dag las eg bt.no om ein gut som redda ein ekornunge frå kråkeklørne. Der viser dei til moseplassen med link, for info om stell av ekornbarn. Artig syns eg !!
    Ha det godt.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her