Its a good-good-day!


Jeg har det bra :D
Akkurat nå, i dag, her og nå, har jeg det kjempebra. Og jeg hadde det bra i går, og i forrige uke, og jeg regner jammen med at jeg har det bra i morra også :D

Mye å glede seg over for tiden, de siste ukene har jeg fått vert med på masse kjekt: Hyggelig besøk fra og hos familie og venner, turer innom hagesenter, fremgang i hagen, og denne uken to spennende møter. Først med Erik Joner om nyttesoppen mykorrhiza (mer om det senere), og i dag et med Marit Sagen om hagemessen 2013!

I morgen skal jeg innom hagedager på Ramme gård. Gleder meg til endelig få se parken og håper jeg kommer hjem med noen spennende godbiter fra markedet, både til hagen og magen. Skal du dit? Si hei isåfall!

– ønsker deg en goooood helg!

Bildene viser: Månedsjordbær, georgine, frøsjerne trolig ‘Hewitt’s double‘, syrinhortensia ‘Limelight’ og verbena.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Og jeg gleder meg med deg, Anne! Jeg håper du fortsetter å ha det veldig bra lenge, lenge :)
  Kos deg med alt som skjer, og på Ramme Gård! Skulle gjerne vært der, men det er den avstanden da!
  Klem!

 2. Herlig at du har det bra:) Kos deg med alt som skjer:) Blir ikke ramme på meg før til sommeren… men kos deg, det er veldig flott der:) Ang hagemessen til våren, en hel sal til plantasjen som finnes på hvert hjørne i landet vårt, stort minus… Få tak i gode designere og lag plantesammensetninger, flere idehager mm Kanskje darren ville stilt opp i år? Ta en titt på sverige, danamrk og england, vi har en del å lære:) Men vi lærer:)

 3. hehe, kan skjønne det blir litt langt ja Krepsemor ;)

  Linda, jeg veit Marit er veldig opptatt av inspirasjonsaspektet med idehager mm, så det kommer hun til å jobbe videre med å forbedre i år også. Og så snakket vi om en spennende nytt element hun jobber med for messen som jeg tror du vil like :)

 4. Tusen takk for fine blomster-tips (og for at du deler at du har det så bra!). Håper disse blomstene ikke inngår i rådyras delikatesse- avdeling på samme måte som Høstfloks; ALLE blomstertoppene er nennsomt avspist! Litt trist, men jeg prøver å tenke at jeg er jo egentlig heldig, som kan bo sentralt i en stor by og allikevel ha rådyr i hagen. Håper de koste seg veldig under festmåltidet….
  :-)

 5. Nei, rådyr veier ikke opp for oppspist høstfloks og roser mm, gjøkke det altså. Finest på avstand de der, ikke så fine når de står på terrassen og eter det fineste man har…
  Trøsteklem!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her