Jeg er nå å finne fast på OsloBy.no (Aftenposten).

Jeg skal skrive fast om hage hos Osloby.no nå fremover!
OsloBy er en ren nettsatsning med nyheter fra Oslo, samt mat, kultur og annet Oslorelevant. Noen av sakene vil i tillegg publiseres i Aften, bla denne. (Både Osloby.no og Aften er deler av Aftenposten). I min spalte blir det tips og inspirasjon til de med villahage, balkong, vinduskarm og vase, men også hagegleder som kan oppleves via byens parker og gateløp. Publiseringsdagen blir mandager, men ikke nødvendigvis hver mandag.

Valget for første post på Osloby var enkelt. Meiseboller! Jeg har laget hjemmelagede meiseboller i snart fem år og meisebolleposten min her på Moseplassen er en av de mest populære nå å vinteren. Jeg ser stadig mange blir glade over å få lære hvordan dette kan gjøres, enkelt eller superdekorativt. Om du er en av disse, eller du bare har lyst til å se på bilder av fugl så er dagens post til deg.

Klikk her for å lese saken på Osloby, og fortell gjerne hva du synes 🙂

Ny besøkende?
Hei til deg som er her for første gang i dag! Moseplassen er rett og slett min, Anne Havåg Holter-Hovind, sin grønne oase, hvor målet er å spre hageglede og inspirasjon, godt mikset med kunnskap. Via forsiden finner du alle de nyeste artiklene, og om du ønsker å lese noe innen ett gitt tema så kan du bruke kategoriene eller søk, begge deler finner du øverst på nettsiden. Eller spør meg, rett og slett 🙂
Siden du kom hit fra en post om å mate fuglene så vil jeg foreslå at du sjekker ut nøkkelsiden for hagefugl, der finner du lenker videre til mine beste artikler om fuglene i hagen.

Du finner meg også på:
Dersom du synes det er fint med små hagedrypp i hverdagen så følg gjerne Moseplassens Facebookside.
Jeg er også å finne på Twitter og Instagram som @Moseplassen. På begge disse stedene er jeg mer enn bare hage-anne.

– Håper du liker deg her på Moseplassen og blir fast leser!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Dette var kjempebra, Anne!
  Jeg ble iallefall inspirert til å sette igang å lage min egen fuglemat:)
  Gleder meg til neste innlegg. Fint om du legger ut link til oss som ikke er faste lesere av OsloBy.

 2. Hyggelig at du synes Inger Marie 🙂
  Elin, da gleder jeg meg til å høre hvordan det gikk, for jeg håper jo du deler!

  Jeg kommer til å lage en post her på Moseplassen for hver sak på OsloBy, så det blir enkelt for dere å få med dere 🙂

 3. Var inne på Aftenposten og kom inn på moseplassen den veien i dag. Jeg må lage meiseboller – like fine som dine! De malte blomserpottene dine var kjempe lekre også! Jeg er kjempe imponert over hva du har fått til disse årene, Anne! Kreativ som alltid. Jeg blir alltid glad de gangene jeg titter innom siden din.

 4. jammen så koselig å høre Karin!
  Meisebollene ja, jeg tenker du raskt setter din egen kreative svish på de ja 🙂 Veldig morsom masse å jobbe med.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her