God jul fra ekorna, småfuglene, mosen og meg!

anne-fuglejuletre

Hei!
Nå er det jul! Jeg ligger i sofaen og ser ut på svarttrosten som mesker seg  med rosiner fra det pent pudrete fuglejuletreet noen meter fra meg. Julestemning! Det er jul inne også naturligvis med masse naturmaterialer, blomster, ny og gammel julepynt, og, naturligvis, innslag av dyp deilig julerødt. Helt ferdigpyntet er det ikke, men det er bare småkos igjen. Juletreet skal pyntes ferdig, bordekorasjonen skal gjøres ferdig, og hele åtte islykter skal plasseres ut, det siste venter vi jo med til like før gjestene kommer.

Vi skal også i år være hjemme, og denne gangen er mannen og jeg så heldig å få besøk av svigermor og svigerfar, det skal bli svært hyggelig å feire jul med de igjen.

Jeg og alle vennene vår i hagen ønsker deg en riktig god jul, håper du får en hyggelig feiring.
Klem Anne 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

21 KOMMENTARER

 1. Ønsker deg ei superkoselig jul=) Det har vært hyggelig å følge bloggen din, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg har etter inspirasjon fra deg, laget islykter til jul. Veldig koselig. Goood jul, nyt livet=) Juleklem fra Vibeke

 2. Hei 🙂
  Tusen takk for alle koselige julehilsner!

  Og apropo julefugletreet, det er meget populært for tiden, og i går, på julaften, var det fire svarttrost i treet på en gang, som spiste i ro og mak. Her er virkelig julefred! (Svarttrosten er rimelig teritoriale og jager vanligvis hverandre vekk).

 3. Hei 🙂
  Tusen takk for alle koselige julehilsner!

  Og apropo julefugletreet, det er meget populært for tiden, og i går, på julaften, var det fire svarttrost i treet på en gang, som spiste i ro og mak. Her er virkelig julefred! (Svarttrosten er rimelig teritoriale og jager vanligvis hverandre vekk).

 4. Hei Ellen. Kåpen er fra Tyrihans, de har forhandleroversikt på sin nettside. (Jeg handlet på husfliden, glassmagasinet, fant kåpen mens jeg egentlig var på julepyntjakt…).

  Så koselig at du likte den, jeg falt helt sjøl, deilig med farge!!

  Lisa, takk 🙂

 5. Hei Ellen. Kåpen er fra Tyrihans, de har forhandleroversikt på sin nettside. (Jeg handlet på husfliden, glassmagasinet, fant kåpen mens jeg egentlig var på julepyntjakt…).

  Så koselig at du likte den, jeg falt helt sjøl, deilig med farge!!

  Lisa, takk 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her