Godt nytt år! Jeg feirer med litt vårblomstfyrverkeri :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHei 🙂
Så er snart 2012 over. Et fint år med mange gode opplevelser, både i og utenfor hagen.
Takk for følget til alle dere som har vært innom meg gjennom året, det er veldig koselig at dere vil være med ut i hagen og ta del i mine ulike krumspring.

2013 blir spennende, både for meg privat og for utviklingen av bloggen, jeg har planer…. Bloggen har fem års bursdag i januar, rart å tenke på igrunnen, jeg har bodd her på Nordstrand i fem år i dag, og blogget i snart fem. Tenk så mange jeg har fått blitt kjent med fordi jeg engang fikk en ide om å dele hageglede gjennom blogg!

Jeg dropper årskavalkade i dag. Kanskje jeg får tatt den litt senere i januar, men jeg vil heller sende dere noen forykende løkblomstbilder for å minne dere på at nytt år = nytt hageår, og snart er våren her igjen 🙂

Ha en riktig fortreffelig dag, og et godt nytt år!
Klem Anne 🙂

nyttaar-perleblomst
nyttår-tulipanOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

28 KOMMENTARER

 1. Så nydelige bilder! Og tenk, om bare noen få måneder er vi der:-)
  Takk for et fint år med mange inspirerende blogginlegg og gode råd! Og et ekstra takk for alle fine vårlöker jeg vant hos deg tidligere iår. Behöver jeg si at jeg gleder meg litt ekstra til lökblomstringen i 2013? 🙂

  Önsker deg en fin avslutning på 2012 og et godt nytt år. Gleder meg til å fölge med på hva som skjer i hagen din dette året også!

  Klem Nora

 2. Flott fyrverkeri du har her. Midt i blinken for meg.
  (jeg liker ikke raketter jeg…)

  Takk for et fint år med bloggen din, artig å følge med, og fint at du virkelig har kommet deg så mye at du har hatt mange flotte prosjekter i året som har gått.
  Og, disse løkbildene dine, minner meg på all løken jeg satte i hagen etter at jeg ble en av de heldige som vant 17(var det vel?)poser løk. Glær mæ til de blomstrer. Juhuu!!
  GODT NYTT ÅR, ANNE! Klem fra meg:)

 3. Kære Anne – du og dine ønskes også et kærligt og lykkebringende nytår med ønsket om et blomsterigt og skønt haveår 2013.

  Tak for det flotte festfyrværkeri af skønne blomster. Ha’ en skøn og dejlig aften…

  Vi ses i haven i 2013

  Sprælske nytårshilsner
  Annette

 4. Aahh,nydelig fyrverkeri, og tenk at det ikke er lenge til vi har denne fargeprakten i hagen igjen.
  Gleder meg til å følge deg gjennom et nytt hageår 🙂

  Godt nytt år!
  Klem fra Marita

 5. Flotte vårbilder du viser i dag. Deilig å tenke på at det ikke er lenge til vi igjen kan glede oss over vårblomster. Gleder meg til å følge deg og bloggen din i det nye året.

  Riktig godt nytt år!

 6. Takk for alle interessante, kreative og inspirerende blogginlegg i året som er gått + tips og gode råd! Godt nytt år til deg og dine! Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre i 2013. 🙂

 7. Herlig, Anne! Det aller beste fyrverkeri som finnes er når vårblomstene titter opp av beda 🙂 Du har spredd mye glede desse fem åra du har blogget, mange flotte konkurranser, mange fine hagetips og mye, mye hageglede!
  Ønsker deg minst like mange gleder og mye overskudd det kommende år! Stor nyttårsklem fra meg!

 8. Flott fyrverkeri du har her. Midt i blinken for meg.
  (jeg liker ikke raketter jeg…)

  Takk for et fint år med bloggen din, artig å følge med, og fint at du virkelig har kommet deg så mye at du har hatt mange flotte prosjekter i året som har gått.
  Og, disse løkbildene dine, minner meg på all løken jeg satte i hagen etter at jeg ble en av de heldige som vant 17(var det vel?)poser løk. Glær mæ til de blomstrer. Juhuu!!
  GODT NYTT ÅR, ANNE! Klem fra meg:)

 9. Kære Anne – du og dine ønskes også et kærligt og lykkebringende nytår med ønsket om et blomsterigt og skønt haveår 2013.

  Tak for det flotte festfyrværkeri af skønne blomster. Ha’ en skøn og dejlig aften…

  Vi ses i haven i 2013

  Sprælske nytårshilsner
  Annette

 10. Veldig god idè du hadde for fem år siden. Takk for all hyggelig kontakt gjennom dette året. Invitasjonen til å komme hit står ved lag, og tar gjerne imot gode råd.

  Godt nytt år.

 11. Flotte vårbilder du viser! Ja, tiden går så fort, så det er ikke lenge til vi er der igjen. Tusen takk for alle gode innfall du har her på bloggen din som jeg har fått nyte godt av i år 🙂
  Skal hilse fra ekornene mine og ønske dine små et godt nytt år. Jeg ønsker deg og dine et godt nytt(hage)år!
  Klem fra marit

 12. Alt godt til deg i det nye (hage)året! Takk for at du inspirerte meg til å kaste meg inn i den flotte hagebloggverden. Det har virkelig vært en fantastisk reise. Gleder meg til 2013.

 13. Godt nytt år til deg, Anne=) håper det nye året byr på mange fine opplevelser=) Gleder meg til å følge deg videre, og er spent på hva du finner på. Nyttårsklem fra Vibeke

 14. Å så herlige bilde som ber bod om ein ny vår!
  Idag såg eg nye skot på krokusen i hagen her hos meg 🙂

  Takk for laget i 2012 og GODT NYTT ÅR!
  Klem frå Marie

 15. Kære Anne, rigtigt godt nytår til dig også og tak for din søde hilsen på min blog. Jeg har nydt at følge med på Moseplassen i 2012 og glæder mig til 2013.

  Ulla

 16. Takk for alle nydelige bilder og inspirasjon!
  Og takk for koselig hilsen på bloggen min! 🙂
  Ønsker deg et riktig godt nytt år også!
  Klem Lisa

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her