Veit du at jeg er på Instagram?

Ja, for det er jeg altså. Og der deler jeg litt ymse fra hverdagen, både hage og annet. Du finner profilen mine her.

Akkurat nå er det litt praktisk med Instagram for det skikkelige kameraet mitt har gått i streik og nekter å gi slipp på bildene… Ettersom mannen er utenlands nå og så skal rett til Ålesund og hente bilen som gikk i streik for noen uker siden og ikke ville reise hjem fra vakre vestlandet så kan det hende jeg ikke får ordna meg med overføringsmuligheter før på mandag.. (!)

Det blir masse bloggposter før det altså, men da må jeg bruke arkivbilder. Og så tror jeg det blir noen videobloggposter! En om islykter, og kanskje en annen om noen små søte dekorasjoner 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Så bra – da skal jeg følge deg der også! Har ikke kommet meg dit enda, men noen mål må man får en lang vinter som ikke er ferdig enda. 🙂 Håper du får overført bilder om ikke så lenge da, for det er ikke morsomt når teknikken streiker. Anne Kari

  2. Hei Bente, Instagram er en bildedeletjeneste for smart-mobiltelefon og Ipad som man bruker via en aplkasjon, det er ikke mulig å bruke vanlig nettleser (pc). En slags twitter for bilder, om du veit hva twitter er. Veldig enkelt å bruke.

    Anne Kari, da blir det kjekt å se deg der etterhvert 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her