Ballongislyktene gjør kjempesuksess på Internett, og nå snart TV!

Det har vært helt merkelig å følge med på statistikken denne uken. På mandag la jeg ut en video om hvordan lage islykter med å bruke ballong, og jeg fikk oppleve at en post gikk «viral». Fordi veldig mange delte lenke til bloggposten videre på Facebook og på blogger og i eposter til hverandre så er videoen nå oppe i 27.000 visninger, bloggen har hatt besøksrekord, Facebooksiden har fått litt over 400 nye tilhengere og jeg bare smiler 🙂

Veldig gøy at jeg får være med på å spre enkel hageglede på denne måten! Takk for drahjelpen til alle dere som har delt 😀

Og på mandag får jeg hjelp til å spre moroa videre, for da skal jeg på God Morgen Norge (TV2) igjen!
Det kommer et lite team hit til hagen, det blir to separate innslag, cirka kl 7:45 og 8:45, også går det i reprise fra kl 10. Planen er å ha hagen smella full av islykter i alle mulige farger og fasonger, med og uten dekor. Vi filmer og snakker om lyktene generelt, og så forklare hvordan lage noen av de sånn i detalj. Så håper jeg det fører til at enda flere får øynene opp for hvor gøy det kan være med vinterhaging 🙂

Så, spesiell uke dette med andre ord. Bloggbursdag og besøksrekorder og tv-oppreden. Gøygøy, håper din uke har vært like fin som min, og at vi alle får fantastiske helger 🙂

islykter-ballonger

Pst: Har du laget islykt? Har du sett at jeg har laget lenketingst slik at du kan dele med andre? Der finner du masse inspirasjon

Dobbelpst: Det kommeri morgen kveld en oppdatert sak om dekorering av ballonglyktene, og alternativ bruk. Men før det, altså på formiddagen så blir det et blogginnlegg med blomster i, sånne levende fargefriske ting dere veit, sånn om noen begynner å bli litt lei islykter 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

22 KOMMENTARER

 1. Så morsomt! Det skal jeg huske å ta opp:)

  Jeg og min yngste datter på 3 år har blitt inspirert av deg og lagd islykter. Gjett om hun ble stolt da hun så hvor fin hennes lykt ble!! En perfekt ting å ta med små barn på.

  Det blir nok tatt noen bilder av lyktene litt senere, så jeg kan legge det ut på bloggen og vise frem videoen din videre.

  Lykke til på mandag og god helg 🙂

 2. Gratulere med 5 års blogg bursdag !!!!! Og besøksrekord på bloggen, facebook +++++
  Heilt supert og det forstår eg godt. Du har så mange fine idear og god informasjon om det du viser.
  Dette blir spennande å følge deg på TV igjen 🙂
  Ballongane mine er fylde og står ute til frysing.
  Gled meg til i morga når dei skal prøvast.

  God helg til deg….så sees vi gjennom tv-skjermen Måndag 🙂

  Klem MarJE.

 3. Kva har eg gått glipp av….?! Dette er jo ein super idè no når landet er innhylla i frost!
  Trur jammen eg legg meg til facebook’en din, så eg klarer fylja med litt meir 😉
  Siri

 4. Anne, du burde jo få prosenter av salget på ballonger, som garantert har økt betraktelig pga din video 🙂
  Lykke til på God Morgen TV på mandag 🙂

 5. Ja, Anne, dette var midt i blinken for liten og for stor. Jeg jobber i barneskolen og i dag tidlig kom ungene løpende mot meg med ferdig frossete ballonger som skulle avdekkes på skolen. De hadde fått innføring dagen før, fått med seg en ballong hjem. De ble kjempefine og ungene var stolte. De skulle overraske foreldrene med flere lykter hjemme i helgen.

 6. Fabelaktige nyheter at du skal på tv 😀 Enig med Krepsemor som meiner du burde få prosenter av ballongsalg 😉

 7. Så morsomt! Det skal jeg huske å ta opp:)

  Jeg og min yngste datter på 3 år har blitt inspirert av deg og lagd islykter. Gjett om hun ble stolt da hun så hvor fin hennes lykt ble!! En perfekt ting å ta med små barn på.

  Det blir nok tatt noen bilder av lyktene litt senere, så jeg kan legge det ut på bloggen og vise frem videoen din videre.

  Lykke til på mandag og god helg 🙂

 8. Gratulere med 5 års blogg bursdag !!!!! Og besøksrekord på bloggen, facebook +++++
  Heilt supert og det forstår eg godt. Du har så mange fine idear og god informasjon om det du viser.
  Dette blir spennande å følge deg på TV igjen 🙂
  Ballongane mine er fylde og står ute til frysing.
  Gled meg til i morga når dei skal prøvast.

  God helg til deg….så sees vi gjennom tv-skjermen Måndag 🙂

  Klem MarJE.

 9. Sååå supre disse lyktene. må kjøpe ballonger i morgen 😉

  Takk igjen for alle tips og veilledning 🙂

 10. Hei 🙂
  Tusen hjertlig takk for koselige kommentarer. Det er så hyggelig å høre at så mange både liker det jeg deler, og tester det ut sjøl!!

 11. Mandager er en fin dag å være på God Morgen Norge – jeg skal følge med denne gangen også 😀

  Gleder meg til å se hagen din full av islykter. Har stor egenproduksjon her nå også – minusgradene skal nytes. Vinterhaging er fantastisk!

 12. Du verden så gøy! Ballonglyktene er en superduper low tech idè med et lekkert resultat (store plusspoeng i min bok fordi jeg syns den runde formen er så fin) så det er ikke det minste rart at vi alle blir smittet av basillen!! Skikkelig gøy at det har fått så mye oppmerksomhet. Jeg gleder meg på dine vegne 😀

 13. Det er en utrolig fantasi du har med alle disse lyktene, GMN er ikke min greie, men skal ta det opp, siden jeg ikke fikk sett deg sist på tv. Lykke til!!

 14. Tusen takk for gratulasjoner alle sammen, og gøy at lyktene inspirerer dere 🙂

  Line, ja enig med deg i at formen er genial, elle, potensialet for geniale former er til stede fårjeg heller si. Det er lett å bli hekta på å skulle lage nye fasonger… hehe.

 15. […] For javiss jukser jeg! En kan ikke forvente at plantene skal blomstre vakkert og intenst mai til oktober. Det funker bare ikke sånn. Noen av krukkene mine har de samme blomstene hele sesongen gjennom, mens andre byttes ut, ved behov. Det høres kanskje dyrt ut, men det behøver ikke være det om man sår noen av plantene selv, eller bruker stauder fra bedene. Jeg begynner krukkeåret i mars med en enslig krukke med frosttålende løk og stemor, og utvider jeg gradvis til jeg i starten av juni har fylt opp alle. Nå snart begynner jeg å redusere antallet krukker til jeg er nede på en syv stk som står forran vinduene her gjennom vinteren. De får mose og annet fra skogen, og av og til islykter på toppen. […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her