Ballongislyktene gir besøksrekord, av mennesker og svarttrost

Det er alltid spennende å legge ut bloggposter jeg har jobbet mye med, vil de slå an? Er det et godt tema og har jeg greid å formidle det slik at det fenger? Vanligvis er det ikke så lett å finne svar på akkurat det, men i går var det ingen tvil, for da formelig eksploderte det på Facebook 😀

Gårsdagens bloggpost om å lage islykter med ballonger er i skrivende stund delt på facebook hele 138 ganger! (Og det er da bare de som har trykket på «del» knappen, ikke alle de som har lagt inn lenken manuelt). Dette har ført til at jeg har blitt sett på facebook av mange flere enn jeg vanligvis gjør, noe som igjen førte til besøksrekord inn hit.

Hurra! Og takk 🙂

Nå er det mange som har kommentert at de er i ferd med å lage egne islykter, det er jo topp. Jeg vil gjerne se de lyktene og kan tenke meg at dere lesere også gjerne vil se andres islykter, så i kveld lager jeg en slik «dele-boks» så kan de av dere som har en blogg eller bildealbum på nett bruke den for å legge lenker til egne lykter 🙂

svarttrost-sloss

Pst. Bildene viser svarttrosten som også flokker seg hit i besøksrekordantall, selv om det rett nok er rosinene som er det som trekker akkurat de 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Gratulerer, så flott!
  Jeg måtte på butikken og kjøpe ballonger,) Så nå står ti store ballonger fylt med vann ute på verandaen:)
  Kjøpte 30 ballonger, men får vel begrense meg litt da,he..
  Godt å ha til seinere bruk.

  Klem:)

 2. Så enig i at den var fantastisk, din bloggpost om islykter laget av ballonger!!! Det ble jo så vakre der de stod i aftensolen at man nesten ble rørt til tårer, kanskje også fordi de er så rørende enkle å lage, alt man trenger er en ballong, vann fra springen, og kulda utenfor! Så realiserbart for alle! Og virkelig en estetisk opplevelse, ekstra vakre med den runde ballongfasongen synes jeg, minnet nesten om håndblåste glasskuler!!!

  Viste den også til barna i huset, de ble så begeistret, og sa at nå måtte jeg kjøpe ballonger!!)

  (Og du har jo så mange smarte tips bestandig, som for eksempel hvordan få hull på isen dersom den har blitt for tykk, hullet ujevnt, el l. ! Grundig som alltid, og har kreativ løsning på alle «problemer» vi måtte komme oppi!)

 3. Nana, takk 🙂

  Kathrine, gleder meg vilt til bilder!

  Solhagen, så koselig sagt 🙂 Og ja, de mest vellykkede av de har igrunnen glassbollekvaliteter. Angående dette med detaljer så er det slike ting jeg setter sånn pris på sjøl. Å finne enkle måter å få ting gjort på, som samtidig hever utseende så det får en flott finish. Finishen er jo ofte det som skiller noe bra, fra noe fantastisk, synes jeg.

  Sigrid, takk,takk, supert å høre at forklaringene er gode!

 4. Tusen takk for kreativ inspirasjon i vinterkulden. Disse lyktene er jo fantastisk vakre. De ser så skjøre og eksklusive ut som fineste krystall. – og så er de laget med ballonger og hammer…
  Dette må jeg prøve 🙂

 5. Nana, takk 🙂

  Kathrine, gleder meg vilt til bilder!

  Solhagen, så koselig sagt 🙂 Og ja, de mest vellykkede av de har igrunnen glassbollekvaliteter. Angående dette med detaljer så er det slike ting jeg setter sånn pris på sjøl. Å finne enkle måter å få ting gjort på, som samtidig hever utseende så det får en flott finish. Finishen er jo ofte det som skiller noe bra, fra noe fantastisk, synes jeg.

  Sigrid, takk,takk, supert å høre at forklaringene er gode!

 6. Supert at det vart rekord! Håper det blir mange nye, faste lesere. Du inspirerer -og det til og med på ein dag der eg tenkte -det er ingenting som er kjekt på ein slik kald dag. Der tok eg feil ;-D

 7. Veldig poetisk sagt Gerd Ellen 🙂 Så håper jeg du deler resultatet ditt med oss!

  Jannibelle, takk 😀

  Anne Line, det er nå flott å kunne glede seg over det som er, så at jeg kan spre glede over den kulda vi jo ellers synes er litt ufyselig, se det blir dobbelt glede for meg det 😀

 8. Veldig poetisk sagt Gerd Ellen 🙂 Så håper jeg du deler resultatet ditt med oss!

  Jannibelle, takk 😀

  Anne Line, det er nå flott å kunne glede seg over det som er, så at jeg kan spre glede over den kulda vi jo ellers synes er litt ufyselig, se det blir dobbelt glede for meg det 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her