Jeg holder foredrag i morgen om terrassen/ uteplassen. Sees?

I morgen kveld skal jeg holde foredrag på Gjennestad hagesenter, som ligger like utenfor Tønsberg. Arrangementet starter 18.30 og jeg skal ha mitt foredrag i siste del, les mer i tidligere bloggpost.

Temaet er terrassen, og målet er å inspirere tilhørere til å få mer ut av terrassen de har eller ønsker å bygge. Det krever endel bilder for å få frem poengene på en god og lettfattelig måte, og for å hjelpe meg med det så har jeg fått låne bilder av flere av dere blogglesere, (takk-takk!)  Foredraget er slettes ikke ferdig sammensatt enda, så her jobbes på for fullt for å få kokt det ned til de beste punktene med den rette informasjonen og illustrasjonene. Men jeg tror det vil bli bra, og jeg gleder meg 🙂

Håper å se dere, og som sagt, er du der så kom bort og si hei!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. På Gjennestad har jeg vært, men dessverre bor jeg alt for langt unna til å ta turen i morgen. Skulle så gjerne vært der, men jeg får heller lese om hage med tilbehør på bloggen din:)

 2. Skulle gjerne hørt foredraget ditt, sikkert både inspirerende og spennende! Men det er litt for langt herfra. Ønsker deg lykke til med forberedelsene og håper du deler noen av de beste bildene/tipsene her på bloggen i etterkant?? =)

  • Jeg skal blogge om noe av dette fremover, men ettersom bildene er lånt så må dere vente til jeg får tatt egne. Men det jeg har bilder på skal jeg ta litt raskt 🙂

 3. Så koselig terrasse du har- så fint at den går foran i hele fasadens bredde!(Og tenk så helt utrolig flott det blir til våren når terrassebordene blir skåret til, og beplantningen kommer på plass! Det blir spennende å se!)

  Håper foreraget ditt gikk bra!

  Annette

  • Hyggelig at du liker det! Vi er veldig glad i terrassen allerede, selv i halvferdig modus, og gleder oss masse til å få den ferdig 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her