Det summer i bloggene!

Den siste uken har vært veldig artig. For en og en halv uke siden startet jeg en bloggaksjon hvor jeg oppmuntret andre bloggere til å være med og spre kunnskap og enasjement om humla. Så langt har 79 slengt seg med, og spesielt innen hagebloggene har det virkelig blitt merkbar summetone :) Men, det er jo slettes ikke bare hageblogger som deltar! Bloggposter flyr inn fra feks mammabloggere, håndarbeidsbloggere, livsstilsbloggere, matbloggerene og mange andre.

Hva med deg, du som leser dette. Har du lyst til å bidra? Du trenger slettes ikke ha bilder av en humle, du kan vise bilder av bare blomster om du vil, eller legge ut humleplakaten eller videoen. Eller hva med å tegne en humle, eller finne noe i interiøret i humlefarger, eller bake en humlekake? (Se her for inspirasjon).

Håper du blir med, du finner utfordringen med alle bidragene her. Og husk å legg deg til i lenkesamlingen om du tar (eller har tatt) utfordringen!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hei, jeg kom over denne kinofilmen som har premiere i Sverige i disse dager, den sveitsiske Ikke bare honning. Den handler visstnok om bier, men bier og humler har jo de samme problemene. I dag i Göteborg skal kinoen Draken ha et eget evenemang: «Ny vecka och nya filmer att se! Ikväll visas festivalfilmen «Inte bara honung» på Bio Roy. Efter filmen blir det provsmakning av honung och samtal med biodlarföreningar och Bee Urban. Dessutom finns Fastighetskontoret Göteborg på plats i Roys foajé och berättar om stadsnära biodling.»

    Bra, svensker!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her