Gratulerer med dagen fra meg og den lille ekornungen :)

Litt sent på dagen nå, men det er fortsatt grunnlovens bursdag, så da sier jeg gratulerer med dagen til oss alle! Håper dere har hatt en fin dag, det har jeg 🙂 Mannen og jeg hadde besøk i dag, for første gang på 17. mai, og også første gang vi har hatt så mange. Superhyggelig rett og slett.

Og ikke bare hadde vi besøk av familie. De små hagegjestene har kost seg i hagen i hele dag 🙂 Morgenen startet med syv stær som kranglet, og fortsatt med linerle som utførte parringsdans, og besøk av kjernebiter som jeg ikke har sett på mange måneder nå. Det beste besøket kom dog fra ekorna, som var en stor hitt hos nevø og niese. De holdt flittig ekornvakt gjennom hele dagen i håp om å få hilse på, og minst to ulike var innom, en mor og da denne lille ungen som jeg rakk å knipse under flagget.

Ønsker deg en flott kveld videre, og en herlig hagehelg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Hei Anne!
  Åååå,så skjønt.Kan forstå at nieser og nevøer satt ekornvakt i går.
  Kos å feire dagen med familie og venner.
  Dagen var flott i går,men værmessig blir det en ennå flottere dag i dag.
  Her er det knallvær med sol fra blå himmel.
  Ha en fin Pinsehelg!

 2. Så koselig med ekorn i hagen, skjønner godt at det var stas=) Gratulerer på etterskudd til deg også=) Håper helga blir fin=) Vibeke

 3. Hei Anne!
  Åååå,så skjønt.Kan forstå at nieser og nevøer satt ekornvakt i går.
  Kos å feire dagen med familie og venner.
  Dagen var flott i går,men værmessig blir det en ennå flottere dag i dag.
  Her er det knallvær med sol fra blå himmel.
  Ha en fin Pinsehelg!

 4. Hei Anne,

  Vil bare minne deg på magnoliane jeg tidligere fortalte deg om om i Bjørn Farmannsgate(vis a vis Galleri K). Var der for en uke siden, da var de forsatt bare på vei, tipper de står i sine fineste prakt nå!(har skjønt hva som gjør dem ekstra fascinerende, de er like høye som huset de står i hagen til! (Og så er det to typer ved siden av hverandre, mener jeg, en praktmagnolia(soulangeana) og en snømagnolia – et sjeldent vakkert syn!

  Hilsen Annette

  • Takk Annette! Jeg har SÅ lyst ned til sentrum på magonliasafari, men tror jeg må prioritere egen hage. meeeen, vi får se, helgen er lang 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her