Kjenner du til flotte hager i Norge, Sverige og Danmark? Claus Dalby søker til ny bok!

Claus Dalby, den danske hagemannen (se hans fantastiske blogg Haveliv) om du ikke kjenner til han, søker vakre hager for en ny bok. Denne gangen er fokuset på hager med et gjennomtenkt design, så nå håper jeg at dere vil bidra med tips! Spiller ingen rolle hvor stor hagen er, og han ønsker altså hager i Norge, Sverige og Danmark.

Jeg siterer Claus:
Jeg søger haver med stærkt design, da det i høj grad bliver en bog, der skal inspirere til indretning: siddepladser, belægninger, huse i haven, rum etc. etc. Kender du en have eller flere, som jeg bør besøge, vil jeg meget gerne høre fra dig på [email protected]

Dalby er fantastisk hyggelig fyr som slettes ikke biter! Ta kontakt med han, eller om du foretrekker så kan du legge inn tipsene dine her i kommentarfeltet. Du må gjerne tipse om egen hage, eller andres hage! Håper spesielt han får mange gode tips fra Norge, jeg er sikker på at her finnes noen skjulte perler! Og ikke nøl, han er allerde i gang med å fotografere hager så tipsene må komme litt raskt 😉

PS: Jeg nevnte dette tidligere i år også, men for nye lesere: Claus Dalby har ikke åpen hage, men tre ganger i året åpner han hagen for noen utvalgte. Disse velges ut ved loddtrekning og du kan melde deg på her.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. En hage like ved der jeg bor kalles Fonhagen. Den er kjempe fin med masse kreative ideer, dammer, rom osv. Tror det er den mest kreative Hagen jeg veit om. Og den er bare på 1,2 mål men virker mye større pga at den er opparbeidet, og laget stier osv. Eieren er Jørgen Fon og bor i Tønsberg.

  2. Min hage kommer neppe inn under kategorien sterk struktur og design. Kom tilbake hvis vår gode Claus skal skrive om naturhagen..da det å være midt i det grønne er mer Solbakkjen. Men jeg skal holde utkikk, jeg er blitt ekspert på å lurer bak hekker og gjerder….

  3. Har akkurat anlagt ny hage som er nøye gjennomtenkt, strukturert og som inneholder mengder av vekster. Den er verdt et øyekast. Her finner en to dammer, stor natursteintrapp, granittrapp, begge slynger seg i terrenget. Det er ingen stor hage, men alt er utnyttet og satt i serier:)

  4. Hei, har du en lang frentidsplan, med denne boken?
    I så fall, kan vår sansehage, være noe, men vi er nok ett par år for tidlig ute,Vi etterlyser , noe Damer,
    Vi prøver og skal opparbeide ca 1 1/2 – 2 mål, så det blir spennende i seg selv. Men når alt blir laget fra hånden av , tar det sin tid.
    Men spennende det og kunne bistå med noe interresse om det så passer.
    Mvh Sissel

    • Hei Sissel,
      Det er ikke jeg som skulle skrive denne boken jeg hjalp med etterspørring for, det var Claus Dalby. Det er kontaktinformasjon i bloggposten.

      Dalby gir jevnlig ut bøker, han kom nylig ut med en om nordiske hager, men det kommer garantert andre bøker i årene fremover også, med bilder fra hager rundt om i Europa. Så, ta kontakt med han direkte når dere har en hage dere synes kunne være verdt å fotografere.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her