Jeg blir nå fast spaltist i Hageselskapets blad Hagetidend!

Tidligere i sommer fikk jeg et hyggelig tilbud fra Hagetidends redaktør: kunne jeg tenke meg å ha en fast spalte i bladet? Og ja, det kunne jeg jo! Spalten går over hele tre sider og vil ha mange små drypp av ulike hagegleder, inspirasjon og tips, akkurat slik bloggen er. Det blir på mange måter en konsentrert utgave av Moseplassen.

Første nr jeg skal være med i er nr 9, oktoberutgaven. Jeg holder på med den nå, og det som er ekstra utfordrende med hagestoff er at det i motsetning til for feks interiør er rimelig klønete å få tatt bilder to måneder før de skal brukes. Jeg kan ikke godt kommandere høstfarger på trærne eller blomster som ikke engang har knopper til å folde seg ut. Hageskribenter er derfor nødt til å ha romslige bildearkiv for å få illustrert sakene, for hagestoff uten bilder er det lite nytte og underholdning i.

Men, også vi kan jukse litt på noen ting. Så, i dag har jeg derfor stått i ullgenser med ullskjerf og svettet i solsteiken… Kunne jo ikke godt promotere høstens herligheter i korterma…. 😉

Gleder meg over nye utfordringer og håper Mini-Moseplassen blir en suksess blant Hagetidendes lesere!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

21 KOMMENTARER

  1. Gratulerer, dette fortjener du:) Ser alltid fram til innleggene dine på facebook og bloggen din, du er svært kreativ og dyktig i det du gjør. Og alltid fantastiske bilder:)

  2. Da er jeg spent på hva du skal skal skrive om.

    Jeg er helt sikker på om mangler du bilder av noe spesielt er det bare å etterlyse dem her – du får helt sikkert låne.

    • Spalten blir en forlengelse av bloggen, så det blir mye det samme, bare mer konsentrert. Dt blir med andre ord ekorn, fugler og insekt. Blomster, blader og bær. Kjøkkenhage og prydhage, hageting og hagetips og bøttevis med hageglede 🙂

  3. Gratulerer! Gleder meg til å lese spalten, for du skriver godt! Liker Hagetidende kjempegodt, og det var gøy at det kommer stoff fra Moseplassen også der! Har ofte tenkt at det er lite stoff fra hagebloggere i forhold til hvor mange som har hageblogg. Jeg ville tro det var en stor andel av Hagetidendes lesere som har blogg.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her