Lær å temme naturmaterialer

Mosehjerte

Nå er vi sakte, men sikkert på vei inn i naturmaterialsankesesongen. Den tiden av året hvor det fraktes kasser med gull fra skog og grøftekant til Moseplassen. Det er litt tidlig for meg å lage ting med mosen og alt det andre, men det er veldig smart å begynne å sanke den inn.

Men hva skal man nå bruke lav og mose og kvist og kvast og nyper og frøstender og kongler og lyng og strå til, tenker du?
En ting du kan gjøre er å gå på kurs med den fantastiske Kari Rudi. Hun holder til på Finnskogen, men reiser rundt med demonstrasjoner, kurs og salgsutstillinger, og denne helgen er hun på Evju gård i buskerud, les mer på bloggen hennes

I tillegg finner du mange tips her på moseplassen under stikkordet Naturmaterialer, og flere kommer sikkert fremover 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

  1. Takk for at du skriver så pent om meg Anne! Flott hvis folk kommer på kurs, eller like gjerne på et gratis demonstrasjonsforedrag til helga. Og det er sant som du skriver, skal vi ha noe å lage vakre naturdekorasjoner av så må kanskje begynne nå som det er bare seks til åtte uker igjen før frosten legger seg. Klem fra Kari!

  2. Takk for påminnelsen! Går mest i bærsanking her ennå, men må få inn naturmaterialsanking på timeplanen både på skolen og hjemme.

    Flott med oversikten over alle ideene. De fleste har jeg prøvd ut og lager gjerne nytt hvert år! Deler siden din videre.

    Gry K

  3. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men bloggen din er helt fantastisk :)))))
    Og du er en skjønn dame 🙂
    Takk for all inspirasjon, tips og kurs ! Jeg er stadig innom, men er ikke flink å legge kommentarer.
    Sol hilsen 🙂

  4. Hei 🙂 For en utrolig artig og inspirerende blogg du har! Er så glad jeg fant den, da jeg elsker naturmaterialer, men ikke alltid vet helt hvordan jeg skal bruke dem.
    Jeg lurte litt på en ting – om du har et innlegg om hvordan man behandler mosen for at den skal holde seg fin lengst mulig i juletider og sånn? Må noen typer holdes fuktig, tørkes osv.

    Hilsen Sandra 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her