Intervju av ekornet og meg i Obos-magasinet!

I våres ble jeg kontaktet av en journalist som skulle skrive en sak om dyreboliger i hage for Obos-bladet. Hun lurte på om jeg ville stille til intervju, og det ville jeg jo naturligvis!

obos
Journalist Tyra T. Tronstad og fotograf Alexander Benjaminsen og ekornkassa.

Så kom dagen hvor fotograf og journalist skulle komme på besøk. Og jeg var veldig spent, kunne jeg greie å få det til slik at de kunne få et ekorn inn i bildet? Jeg lovet intet, men håpet, og når de kom så foreslo jeg at de hang opp ekornmateren og boligen i furua hvor ekornet vanligvis spiser. Og, jammen hadde vi flaks! Ekornet kom og satt seg til å spise av den nye materen. Fotografen ble glad og journalisten ble så glad at hun ringte til redaktøren, som også ble glad. Aller gladest ble nok jeg, kanskje mest fordi jeg alltid synes det er så fantastisk når andre blir begeistret for ekorna 😉

Det ble en riktig hyggelig sak, og nå har bladet kommet ut. Obosbladet sendes til alle Obosmedlemmer og Obos er så rause at de i tillegg legger bladene ut i sin helhet på nettsiden, du kan lese intervjuet med meg her. Kommer du til forsiden så gå til øvre høyre hjørne og skriv inn 56 og trykk enter, så kommer du rett til saken.

Les mer om dyr i hagen:
Jeg brenner for den levende hagen, med rom for fugler, ekorn, pinnsvin og insekt mm. Det betyr at jeg tilbyr mat, drikke og bolig. Det er ikke mye bry, og det gir store opplevelser! Her finner du tips du kan bruke til egen hage:
* Hvordan gjøre hagen attraktiv for fugler, dyr og insekt.
* Alt om fuglemating
* Hvordan bygge søte fuglekasser.
* Fuglekasser du kan kjøpe
* Om mating av ekorn

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her